התרשמות מה-T10 1GB

Disposable Hero

New member
התרשמות מה-T10 1GB

בשעה טובה רכשתי היום באופיס דיפו את ה-T10 הנוצץ של IRIVER ב-1290 ש"ח. נכון, זה לא המחיר הכי זול, בטח לא ברשת, אבל הגעתי למסקנה שלא מתאים לי להזמין דרך אתרי אינטרנט מפוקפקים ולחכות שבועיים להזמנה (כמעט בכל החנויות שבדקתי אין להם את המכשיר במלאי זמין) וגם ככה המשלוח מגיע רק עד לסניף הדואר ולא לבית... (חינם הם קוראים לזה)= בשביל לחסוך 100-200 ש"ח. ממבט ראשון על הנגן ישר קולטים את המסך המהמם שלו. המשקל קצת כבד, אבל זו פשרה כדי להנות מבטריה AA זמינה בכל עת, מבלי לחפש שקעים להטענה. הנגן עצמו בנוי מעולה ואפשר להרגיש שהוא מורכב מחלקים איכותיים. בפנים אפשר לגלות המון אופציות ואפשרויות להתאמה אישית של הנגן. איכות השמע מצויינת והמגבר שלו מסוגל לספק כל זוג אוזניים. אני לא אפרט את כל התכונות של הנגן, רק אומר בגדול שאני מאוד מרוצה ממנו.

O M R 1 1

New member
באמת אחלה נגן

ויופי שאתה מרוצה.. אבל ב1290 היית יכול לקנות באיזה אתר אינטנרט "מפוקפק" את הh10....קצת חבל

Disposable Hero

New member
לא חיפשתי נגן מבוסס הארדיסק...

בגלל כל הסיבות שמדברים עליהם בפורום ובעוד מקומות...

Disposable Hero

New member
הנאנו (ואייפוד בכלל) חסר רדיו...

בעל סוללה מיוחדת כך שאתה תקוע בשטח כשנגמרת הסוללה. הסאונד בסופו של דבר לא מי יודע מה ועוד כל מיני שטויות שבאופן כללי מעצבנות אותי באיי פוד. שמעתי מישהו אומר פה בפורום או במקום אחר שמי שקונה איי פוד קונה אותו בשביל שיראו שיש לו איי פוד. אגב, גם ב-T10 יש מסך צבעוני.

william

New member
אתר ממש לא מפוקפק, הוא משרדיה

מחירים מצויינים והמכשיר אצלך ביום למחרת ההזמנה ... אני קניתי את הH10 מהם, בערב ההזמנה, למחרת בצהריים המכשיר היה אצלי ! בכל אופן, אני בטוח שתהנה מהכשיר. מכשירי הIRIVER מצויינים

למעלה