התרשמות

Alenpoe

New member
התרשמות

וואו. התרשמתי. הגעתי לקישור הזה ממש בטעות כשחיפשתי עוד חומר על פרצ'ט, ואני ממש שמחה לדעת שיש כ"כ הרבה אנשים שמעריכים אותו ונהנים מהספרים שלו. אני הכרתי אותו דיי בטעות, ונהנתי מכל רגע של קריאה (וזה למרות שהרוב היה בעברית!!! ) אני חייבת לציין אבל, שבתור בן אדם שהתחיל עם "אחיות הגורל", הייתי יכולה להתייאש דיי מהר, כי מי שלא מכיר את העולם והרעיון מאחורי לא כ"כ מתחבר לדעתי... אני שמחה שהחלטתי להמשיך...:} הספרים של מוות
עשו את ההבדל א"כ...:} למישו יש איזה אתר טוב לשלוח עם ציורים/איורים של ג'וש קירבי?

ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה לפורום שלנו! מקווה שיש לך מזגן (זה חשוב) ושאת אוהבת שוקולד מריר... בכל מקרה תכתבי לנו... נכתוב לך... וכו' וכו'. ותתקשרי ללואיס
.

Alenpoe

New member
לא נושא מוגדר...

תודה רבה...:} שמחה להיות פה...:} בכ"א יש לי מזגן ואני מאוד אוהבת שוקולד מריר (למרות שאני לא מבינה מה הקשר...:} למי יש אתר של ג'וש קירבי? ד"א:הדמות הכי מאגניבה זה מוות... אני התחלתי לחבב אותו אחרי שגיליתי שהוא אוהב חתולים......:} (שזה היה כבר באחיות הגורל...) ד"א:כמה זמן הפורום הזה קיים כבר?! וכמה אנשים בערך יש פה?

dino_din

New member
אהם.. הפורום הזה קיים כבר עשרות

שנים ומונה כיום כשמונת אלפים איש!!! פשוט, אה... בזמן האחרון שבעת אלפים תשע מאות תשעים וששה מהם קצת עסוקים, אז לא רואים אותם פה הרבה... אבל שלא ידאיג אותך, בדיוק היה לנו מקום פנוי בפורום אז את מוזמנת להצטרף :) תהני. דינו. >טוב, אולי אני מגזים קצת :-| < >

smadarbi

New member
המזגן והשוקולד

זה חלק מבדיחה פרטית של הפורום - זה התחליף למבחן הקבלה האמיתי של הפורום שאותו את חייבת לעבור - אל תאגה! לא משהו פולשני - פשוט יש כמה שאלות ,רגע, נראה אם אני זוכרת. 1. מה הספר הכי אהוב עליו של פראצ'ט? 2. מי הדמות האהובה עליך ואיך היא התפתחה במהלך הספרים השונים? 3. אה... ויש קישורים לאתרים של- איזה דמות אני מהספרים ואיזה דמות אני מהמשמר ובאיזה גילדה אני או משהו- זה נמצא בקישורים למעלה ברוכה הבאה!!!!!

Alenpoe

New member
מממ...

אוקי אז ככה: הדמות האהובה עליי היא מוות (איך לא...) ושני הספרים (ואני מתלבטת..) הם "תרועת מוות" ו"איש הקציר". אם הייחתי צריכה לבחור גילדה זו הייתה גילדת הרוצחים אני מניחה...(קרוב למוות...:} והמקור של השם (כינוי שלי ) למרבה הפלא לא בא מהספרים של פרצ'ט, אלא זה שם של סופר שאני אוהבת שעבר שיפוץ כך שיתאים לבת...עוד שאלות? בכ"א אני עדיין מחפשת אתר של ג'וש קירבי! ואני ממש צריכה אותו!!! אז באמת אם למישו יש... פליז פליז לשלוח לי... ד"א: למישו פה יש איי סי?

ויימס

New member
מה עם לעשות את הבחנים???

וקטע וציטוט??? אם לא תעני על כל השאלות לא תתקבלי, את יודעת...

smadarbi

New member
אולי היא לא יודעת

איפה למצוא את כל הקישורים למבחנים

Alenpoe

New member
?

איזה קישורים? עניתי רק על השאלות ששאלו אותי... תשלחו לי את הקישורים אם בא לכם...:} וג'וש קירבי הלוא הוא המאייר הדגול של ספרי פרצ'ט, שבלעדיו העולם לא היה נראה כ"כ ססגוני...:}:}:}

ויימס

New member
נו, אבל את לא עוקבת...

בתחתית השירשור הנוכחי יש הודעה שלי שבה אני אומרת שהטקס קבלה נמצא בטאגליינס. כי השאלות כאן זה לא כל הטקס...

DviRincewind

New member
שכחת לשאול..

אם היא אוהבת את מעשי קסמים ומה היא לובשת. את לא חייבת לענות על זה, דרך אגב
ומה הקטע עם הסמיילי המוזר? :}

The Mad Hatter

New member
ברוכה הבאה! :)

(גם אני התחלתי לקרא מ"אחיות הגורל" ובכל זאת הגעתי עד הלום..:)) בקשר לאיורים של ג'וש קירבי-אני לא יודעת איפה אפשר להשיג (אבל לפול קידבי יש אתר, אם את מעוניינת..). אני רק יודעת שאמור להיות פוטפוליו של האיורים שלו איפשהו, אבל בטח לא מוכרים את זה בארץ..P: את מוזמנת להישאר ולכתוב וגם לענות על שאלון הקבלה כשנטע (ויימס) תגיע. :)

ויימס

New member
,don't be silly

יוסף מודזגברישווילי, הטקס קבלה בטאגליינס ואיש לא צריך לחכות לי. בכולופן... ברוכה הבאה!!!!!

למעלה