התרת התנדבות - המשך שאלה דחופה!!!

Hadas2695

New member
התרת התנדבות - המשך שאלה דחופה!!!

היי,
כתבתי פה בעבר כבר על כך. אני מתנדבת כמעט שנה לצבא על סעיף צליאק ולאחרונה מופיעים לי שוב כעמט כל הסיפוטומים של צליאק על מצב בריאותי מתדרדר, למרות שהמצב התזונתי שלי מצוין - כאבי בטן, פריחה, דלקת מפרקים. תהיתי אם זה בגלל הלחץ והשעות בצבא, אבל כעת זה לא משנה. החלטתי שברצוני להשתחרר לא משנה מה. ערכתי בדיקות גסטרו לפני כשבועיים והתוצאות יתקבלו רק בשבוע הבא, התור לגסטרולוג רק עוד חודש וחצי (!!). בינתיים אני כבר כמעט 3 שבועות בגימלים (שמתוכם כן הייתי כמה שעות ויומיים בבסיס) ולא נעים בכלל מהחברים והמפקדים.
רציתי לשאול האם אני יכולה להעביר לרת"ם וירון אביב מכתב אישי + מסמך שהביאו לי ישר אחרי הגסטרו ובו כתוב "נקלחה ביופסיה מרירית שנראית מחופה בצורה מגורגרת" ? כי התוצאות יהיו רק שבוע הבא והפגישת ביקורת וחוו"ד גסטרולוג יהיו רק בעוד כחודש וחצי ואני לא יכולה כבר לחכות להשתחרר, בינתיים אני לחוצה כשאני בבית כיוון שאני לא בצבא ואני חשה אשמה על כך, מצד שני גם בעבודה שם אינסטיבי ומרגיש לי לחוץ וזה עוד יותר משפיע. רק רוצה לסים כמה שיותר מהר עם התהליך.

liavavraham

New member
הבריאות קודמת לכל

בראש ובראשונה חשוב שתרגישי קודם כל טוב. ואם את לא מרגישה ככה, עדיף לפעול לפני שהמצב יתדרדר.אני ממליץ לך לחכות לתוצאות, ואחרי שיש לך את התוצאות, ליצור קשר עם המדור ולפקסס להם גם את התוצאות בצירוף מכתב שלך שמסביר את המצב.המון בהצלחה ורק בריאות!!!

למעלה