התשובה לפיגועים - טירור נגד טירור

zuchmirm

New member
התשובה לפיגועים - טירור נגד טירור

נחלים של דם ערבי צריכים לזרום לים די נמאס רבבות ומאות אלפי פלשתינאים צריכים לשלם בחיהם על הפיגועים באוטובוסים ובתי קפה

EverMan

New member
ובמה זה יעזור ?

גם ככה ה"הרוגים" הפלשתינאים משלשים את כמות ההרוגים הישראלים. במה תעזור שפיכות דמים הדדית ?

a e q u i t a s

New member
לא מכבים אש באש.

ברור, שאי אפשר להלחם בטרור בעזרת טרור, זה אפילו מגוחך. נחלי דם פלסטיני לא יפתר דבר, אלא רק יגביר את מעגל האלימות. ממשלות ישראל ופלסטין צריכים להגיע להסכמה, אחרת המצב באזור ידרדר.

idoz

New member
יש לך שגיאת כתיב גדולה מאוד

ממשלות ישראל ופלסטין המשפט הנ"ל אמור להיראות כך "ממשלת ישראל והמועצה של הרשות הפלסטינית".

הממשלה שאתה מדבר עליה היא

ממשלת אבו-מאזן. עדיין אי-אפשר לכנות אותה ממשלת פלסטין בגלל העובדה שמדינת פלסטין עדיין לא קמה ובכל העולם קוראים לשטחים שמיועדים למדינה הפלסטינית הרשות הפלסטינית.

idoz

New member
יאלה לך תחזור לרוסיה ../images/Emo9.gif

קרא את התגובה של המלך משיח (ובדרך תשלים בגרות בהבעה עברית).

a e q u i t a s

New member
ללכת לרוסיה??

רק לידעתך, אני ממש לא רוסי, ובגרות בלשון כבר עשיתי. כנראה זה אתה שמתקשה להבין את מה שרשמתי. חבל שאנשי הימין, לא מפנימים את העובדה הפשוטה הזו. דרך אגב, שראש הממשלה - קורא לאבו עבאס. ראש הממשלה הפלסטיני - זה פועל יוצא שהוא ראש הממשלה של פלסטין. מה זה משנה אם ראש ממשלת פלסטין או ראש הממשלה הפלסטינית. ושוב, רק חבל שאנשי הימין, מתחילים לגדף ולרדת על אנשים שדעתם שונה. ואם תוכל להסביר לי, איך הגעת לזה שאני רוסי, אני אשמח. שלך בנאמנות. AeQuItAs

idoz

New member
תחזור לרוסיה (והמבין יבין)

תשמע, שרון בן 80+ מותר לו לטעות. אני לא מגדף אותך. עכשיו צא לרחובות במחולות עם דגל פלשתין .

a e q u i t a s

New member
../images/Emo104.gif מה לעשות?!

מעניין,אתה זה שמלבה את השינאה בקרב העם. ממני לא תשמע אפילו מילה אחד של שינאה כלפי אחיי המתנחלים, למרות שאני ממש לא מסכים עם מעשיהם וסולד מאידיאלוגיה. כנראה אתה מנסה להלהיט, ולצערי, יש כאלה אנשים בקרבנו. וחבל

idoz

New member
נכשלת במקרה בבגרות בעברית?

למה אני זה לא היא, אני זה הוא.

lame wanderer

New member
idoz

אין לך מה להגיד אז אתה יורד לפסים אישיים. פתטי. אם יש לך משהו רלוונטי להגיד שהוא לא סיסמה שלולת תוכן בבקשה, אחרת די כבר לזיוני השכל האלה. אם אתה מרגיש שאתה לא בוגר מספיק כדי לנהל דיון אינטיליגנטי אז תחזור לפורום פוקימון.

idoz

New member
אין לי בעיה איתם

אבל בכל מקרה קבלו סירטון מצחיק עליהם. וכן, אני מכיר רוסים ואין לי שום בעיה איתם.

למעלה