התשובה לשאלה שעינתה אותנו שנים!!!!

MadSheep16

New member
התשובה לשאלה שעינתה אותנו שנים!!!!

השאלה היא: מהי המטריקס????? אוי אופס.... התבלבלתי.... זה לא שייך לפורום הזה.... אז השאלה היא: באיזו כיתה בני החבורה לעזאזל?! אז זהו, שאותי היא כבר לא מענה!!!! בספר הראשון הם בכיתה ז'!!!!! וטום בכיתה י'!!!! בספר הראשון ג'ייק אומר שהוא לא הצליח להתקבל לנבחרת הכדורסל של חטיבת הביניים ושהוא רצה להתקבל לשם כי טום היה שם והוא היה מוצלח מאוד ושטום עכשיו בנבחרת של התיכון... והוא ציין שטום היה בשנה שעברה בנבחרת של החטיבה... גיליתי באיזו כיתה הם!

wte

New member
בארה"ב התיכון יכול להתחיל בכיתה ט'

ספויילר לספר53 (נראה לי שזה 53)
אבל את צודקת. בספר 53 או משהו כזה אומרים פעם ראשונה את הגיל- שבתחילת כל הסיפור הם היו בני 13. לגבי טום אני לא זוכרת שהיה כתוב. בסוף הסדרה הם בני...... אם אני אשים ספויילר בטוח תסתכלו אז תגידו לי אם לכתוב או לא.

53??? באמת? חשתבי יש 20

ספרים ככה... ווואו... איזה שווה! אני די אוהבת את אנימורף, ובטעות ניכנסתי כאן לפורום
אבל מכל ההודעותב עמוד הזה בערך 2 קשורות לנושא--- למה? ובראסמי- 53 ספרים? מה יש ליכתוב כ"כ הרבה? הסיפור כבר די ממחזר את עצמו...

MadSheep16

New member
תשובות:

א: יש רק שתי הודעות שקשורות לנושא כי אנחנו בסך הכל חמישה ונגמרו לנו הטופיקים... כמה אפשר למחזר? הטופיק היחיד שאפשר לעשות הוא סיפור בהמשכים, וגם זה די ממחזר את עצמו... חוץ מזה למדנו להכיר אחד את השני אז אנחנו מנצלים את זה וכותבים כאן הודעות חשובות כי רובנו מכירים את האחרים מפורומים אחרים... (סילבר פוקס, קאגומה- סאמה ואני: מכירות מפורום פאנפיקים ופורום הארי פוטר - חברתי אני מכירה את נגיני פוטר (היא כמעט לא כתבה פה) מלפני שלוש שנים בערך כשהתחלנו לקשקש פה בפורום כשהיינו פה היחידות... ואנחנו מכירות גם מפורום הארי פוטר לפני שהיא פרשה ממנו בנסיבות מוזרות בהחלט... ומאיר סתם מעצבן... נשמח אם תציעי טופיקים חדשים... ב: יש לכתוב את הכסף... רק בשביל הכסף אפשר לכתוב כל כך הרבה ספרים... נו יאללה! שינצחו כבר! כמה אפשר לקרוא על זה שלמרקו אין חברה ושהוא רוצה את אמא שלו?! וכמה אפשר לקרוא על זה שקאסי וג'ייק אוהבים אחד את השני אבל מתביישים להודות שהם חברים? ושג'ייק רוצה לשחרר את טום מהיירק השפל שבראשו?! ושרייצ'ל הכה מלאת ביטחון בעצם חסרת ביטחון עצמי? (לפעמים היא מודה שהיא מפחדת) ושטוביאס ורייצ'ל אוהבים אחד את השני אבל יש להם בעיית זנים? (טוביאס- נץ רייצ'ל- בת אדם)

KagomeSama

New member
טוביאס ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

ניסיתי לצייר אותו אנושי ובתור נץ, אבל אני לא טובה בלצייר ציפורים... היכונו היכונו, כי אני מנסה לצייר את כולם עם ההשתנויות האהובות שלהם...

Nagini Potter

New member
יפה.. ^^

וגם - בספר השני רייצ'ל מראה תמונה שלה עם החתול הזה שהיא משתנית אליו אחר כך (איך קוראים לו?
שם מצחיק כזה..), ואם אני לא טועה, היא אומרת שזה היה "לפני כמה שנים, ביומולדת ה-12 שלה"..... אז זה לא אומר בדיוק בני כמה הם, אבל זה בערך...... ומישהו אמר שבסוף הסדרה הם מסיימים תיכון, לא? לי זה לא יקרה Nagini Potter אתמול שכבתי והסתכלתי על הכוכבים, ותהיתי - לאן נעלמה התקרה שלי?

למעלה