התשובה ל"מה קרה בתכניתו של יאיר?"

aviazu

New member
התשובה ל"מה קרה בתכניתו של יאיר?"

מה שקרה בתוכניתו האחרונה של יאיר לפיד הוא שפעילי ארגון "מגמה ירוקה", ארגון של סטודנטים למען איכות הסביבה (שאני חבר בו), הפגינו בתוכניתו של יאיר וקראו למתן פיצוי צודק והולם למפוני גוש קטיף ובמקביל קראו שלא לבנות על דיונת החול המהימה, האחרונה שנותרה לנו בכל מישור החוף - חולות ניצנים. בניגוד למה שיאיר אמר בשידור, שהפגנו "בעד ההתנתקות" - אני הוכחה לכך - יש לי משפחה בנווה דקלים, ובכל זאת בחרתי להפגין. אחרי שיאיר הגדיר אותנו, פעילי איכות הסביבה (שנאבקים למען כולם ולא למען קבוצה מסויימת בחברה, אלא למען הדורות הבאים) כ"זבל אורגני" בטור שלו בידיעות, לא פלא שכך הוא מבין את הדברים (וזאת אחרי שדיברנו איתו לפני התכנית על הנושא והגשנו לו פרחים). יאיר, תבין, הצעקה שלנו היא צעקה אמיתית שבאה מתוך רצון עז למנוע מהלך שיהיה בכייה לדורות! אתה מבין? אם אתה לא מבין זאת,,,אולי חבריך למפלגת שינוי שחתמו כולם על העצומה שלנו וסיירו איתנו בחולות ניצנים יסבירו לך. אז יאיר, לדבר, כניראה אין לך בעיה (תוכנית אישית בטלויזיה, תכנית בגלי צה"ל, טור בעיתון,,,), לתושבי גוש קטיף גם כניראה, אין בעיה לדבר (וחשוב שידברו), אבל איך יוכלו הדורות הבאים, איך יכולים חולות ניצנים לדבר? מצטערים יאיר,,, לא הייתה ברירה. אנו, המתנגדים ליוזמת ניצנים, כניראה מפריעים לתקשורת, להוציא את תכנית ההתנתקות לפועל(ספירלת השתיקה?), ולכן, כשלא שמים מספיק דגש על נושא כלכך חשוב (לילדים שלך יאיר, לילדים שלך!), נאלצנו לעשות זאת (מתוך ידיעה כי לא נצליח כניראה להעביר את המסר במלואו). אבי, "מגמה ירוקה".

minidror

New member
אבל למה להפריע לשידור?!

קצת תרבות דיון, מה זאת החוצפה הזאת??

aviazu

New member
חוצפה?

התשובה ללמה הפרענו בשידור תמונה בתוך ההודעה הקודמת שלי. התשובה לטענה כי זו חוצפה - אומר בקצרה כי חוצפה, זה לקום יום אחד ולחשוב שאתה יכול לעשות מה שמתחשק לך עם קרקעות המדינה ולהחליט, בניגוד לתקנות הקבועות בחוק כראוי למדינה דמוקרטית, על הריסת "חלקת הבראשית" השייכת לציבור כולו, ולהעבירה לקבוצה מצומצמת מאוד של אנשים - כוונתי לאותם קבלנים, החולשים על כל חלקה טובה למען חשבון הבנק הטופח שלהם. הבולדוזרים ניכנסו בלי הודעה מוקדמת (ואפילו בלי פרחים)והחלו בהריסת מה ששייך לך ולדורות הבאים. זו חוצפה.

למעלה