התשובה נישאת בקזינו

Chocoholic

New member
התשובה נישאת בקזינו

מישהו כנראה אוהב או מעריך את דילן במערכת עיתון "הארץ". מדי 3-4 שבועות הוא מוזכר שם (במוסף התרבות "גלריה") בצורה כזו או אחרת. הפעם, הכתבה מוקדשת לנושא סיבובי ההופעות האחרונים של דילן. הכתב (הנושא את אותו השם של הבאסיסט לשעבר של ה Rolling Stones, ביל ויימן...) מתמקד ביחודיות של דילן ביחס לאמנים אחרים בני גילו ומעמדו, בעניין ההופעות שהוא מקיים, אשר מתקיימות לא אחת במקומות לא שגרתיים ובד"כ הן עצמן מאוד לא שגרתיות (השירים, אופן ביצועם, הקשר של דילן עם הקהל...). קישור

i married Isis

New member
תמונה מעולה דל דילן עם המפוחית.

Yanchu

New member
כתבה נחמדה

אני דווקא לא שמתי לב לזה שדילן מוזכר לעיתים תכופות שם... בכל מקרה, הכתבה הזו כמו רבות אחרות נלקחה מהניו יורק טיימס, מה שיכול להסביר גם את זה שהוא מוזכר שם מדי כמה שבועות. אגב, זה מזכיר לי, כשלמדתי להיסטוריה לפני כמה ימים התחלתי לקרוא בספר על דברים לא ממש קשורים, הגעתי איכשהו לשנות ה60, ומה אני רואה? נכון, שורה על דילן כאחד ממנהיגי התקופה של הנוער או משהו דומה (אני כבר לא ממש זוכר, ואין לי כוח לבדוק) ואז תרגום מצחיק מאוד של הבתים הראשונים ב-Masters of War. נחמד לראות דברים כאלה באמצע שאתה לומד להיסטוריה

Chocoholic

New member
בזמן האחרון

אני נתקל בתלמידים שמציינים כי אמנים כמו הביטלס ובוב דילן מוזכרים בשיעורי היסטוריה... זה טוב שהם מוזכרים, זה מאפשר איזה סיכוי קלוש שאחד התלמידים יביע עניין מעבר לשורות שהוא קרא... וחוץ מזה, כנראה שבאמת הזמנים משתנים, אם דילן כבר מתחיל להיכנס לספרי ההיסטוריה.

garcia

New member
אם יכניסו את דילן לבגרויות

אז עדיף שישאירו אותו בחוץ. בסוף הדור הצעיר ישנא אותו בגלל שהם יצטרכו לנתח את השירים שלו. דילן ייכנס לדפי ההיסטוריה גם בלי תיזכורות משיעורי ההסטוריה בבתי הספר.

Chocoholic

New member
הוא כבר נכנס לספרים

כפי שמעיד Yanchu... ואם כבר ניתוח שירים, אז רק בשעורי ספרות. מעטים יבחינו בהבדל בינו לבין אבן גבירול

Yanchu

New member
גם אני חושב שמוטב שהוא

לא יהיה חלק מהתוכנית לבגרות, באמת חבל שיתחילו לשנוא אותו סתם ככה... כרגע הוא סתם בספר, לא צריך ללמוד עליו משהו. אבל דווקא ניתוח שירים שלו יכול להיות הרבה יותר מעניין משירים של אבן גבירול!
אבל שוב, חבל עליו וחבל על התלמידים.

למעלה