התשובות לחידון

glitter8

New member
התשובות לחידון../images/Emo88.gif

.מי בנה את מצדה ומתי?-
הורדוס 31-37 לפנהס 2.באיזה שנה הופיע דיויד ברוזה לראשונה במצדה? 93
3.מה שם האלבום הראשון של דיויד ברוזה ובאיזה שנה יצא?
-"דיויד ברוזה" (בדיסק כתוב 78)-מספר תשובות התקבלו כנכונות 4 מי הופיעו לצידו של ברוזה בדיסק "מתחיל לנשום" שהוקלט במצדה בשנת 99?
נמרוד לב,גרוזלם סלסה בנד, מנסניטה ובנו 5 באוסף "המיטב לעכשיו" מופיע השיר יהיה טוב פעמיים. –בהתחלה ובסוף, מה ההבדל בין שני הביצועים?
גרסה מקוצרת/ארוכה, הראשונה הופעה חיה, ו השניה באולפן עם תזמורת ומקהלה 6.לשיר "יהיה טוב" נוספו שני בתים במהלך השנים, לרגל אילו אירועים נוספו הבתים ובאילו שנים?
הגעת נשיא מצרים ארצה וחתימת הסכם השלום עם ירדן 7.בהופעה שהוקלטה בזאפה בשנת 2006, -איך קרא דיויד להרכב שהופיע לצידו?
"ברוזה 5" 8.מה שם האלבום הספרדי האחרון שהוציא ברוזה?
פארקינג קומפלטו-parking completo 9 לאיזה פרס היה מועמד לאחרונה שיר של דיויד ברוזה?
גויה 10 איזה משלושת ילדיו של ברוזה הופיע לצידו כמופע מקדים לרוג'ר ווטרס בארץ?
-אדם- בנו הצעיר. תודה לכל המשתתפים, הודעה תישלח לזוכה המאושר/ת ויפורסם על גבי הפורום, תודה לדיויד ברוזה על עזרתו בחידון וכן ל"כספית אמרגנים"-ששי לוי - על אדיבותם בהענקת הפרס -כרטיס זוגי למופע הזריחה במצדה ולצוות תפוז

glitter8

New member
והזוכה היא../images/Emo124.gif

HILAMA !! היא הילה, שהיא היחידה שענתה נכון על כל השאלות באופן מדויק, ברכות לזוכה, ותהני בהופעה
תודה לכל המשתתפים האחרים.

handlessman

New member
כל הכבוד!!!!

עכשיו אני בטוח שאין מצב שהייתי עונה על השאלה של הבתים נכון... את מי את לוקחת?????

H I L A M A

New member
ותודה להורי...

יש!!! איזה כיף! פעם ראשונה שאני זוכה במשהו- ועוד כזה פרס שווה. תודה רבה לענבל (על היוזמה והארגון) , לכספית, לצוות תפוז וכמובן לדיויד ברוזה. נתראה במצדה!

handlessman

New member
הגעת סאדאת היא לא הסיבה לכתיבת השיר עצמו???

"הנה בא נשיא מצריים..." או שזהו הבית שנוסף כביכול?

glitter8

New member
טוב שלא חפרנו..

בכל מקרה עניין הבית "עוד נלמד לחיות ביחד" (שאליו הכוונה כי הוא זה שהופיע ב"מיטב" ולא ב"דוד ויהונתן"-עליו לא נשאלה השאלה בכלל,) נוסף אחרי חתימת הסכם השלום עם ירדן, והילה היא היחידה שענתה נכון. לא אחרי רצח רבין, לא אחרי שנינט זכתה בכוכב נולד ולא אחרי שביתת עובדי הדואר.. בקיצור..קראתי גם את הדיונים בפורום השני, חבל על הויכוח, זה לא תלוי רק בשאלה הזו, יש לנו זוכה וזה מה שחשוב.

handlessman

New member
עזבי רגע את התשובה...

נעשה סדר: הבית שנוסף חוץ מ"עוד נלמד לחיות ביחד" זה "אני מביט מהחלון לראות אם כל זה אמיתי", או לא?

למעלה