התשובות לשאלות+הזוכה שלנו

A t z a

New member
התשובות לשאלות+הזוכה שלנו../images/Emo80.gif

התשובות ליום הראשון והשני התפרסמו כבר. המעוניינים יפנו לשירשורים הקודמים לבדיקת תשובותיהם...

A t z a

New member
../images/Emo210.gifתשובות היום השלישי../images/Emo80.gif

בשנת 2001 הופיעה איגי בערב לזכרו של אמן מוכר שנפשט. מה היה שם המופע, ואיזה שיר ביצעה איגי במסגרתו- "ערב כחול עמוק" הוא שם המופע לזכרו של מאיר אריאל, במסגרת המופע בצעה איגי את השיר "קוצים א'". ציין את שמות 2 הלהקות בהן איגי הייתה חברה. ציין את שמות שאר חברי\חברות הלהקות, ואת עשור פעילותן- היפוכונדריה (שנות השמונים), איגי ונטע לאור. המזדיינות (שנות התשעים), איגי, ענבל פרלמוטר ז"ל,טל גורדון ואסי לוי. מהו הספר האהוב על איגי? ציין את שם הספר, שם מחברו, ואת הקשר של הספר לאלבומה הראשון של איגי, "אדום"- "היו שלום ותודה על הדגים" מאת דאגלס אדאמס הוא הספר האהוב על איגי, והקשר שלו לאלבום "אדום" הוא בצטוט הנלקח מהספר לשיר "אדום" : "מוסיקה של מליון תקלות מחרידות, ומגפון שנובח ממונית שעצרה". לאיזו חברה סלולרית איגי עשתה קמפיין? איזה שיר בצעה איגי לצורך המפיין, ובעיבודו של איזה יוצר ישראלי?- "סלקום" היא החברה, "קולנוע" הוא השיר, ואביב גפן הוא המעבד המוסיקלי. מה הקשר בין איגי למוטי פרנסיס? בונוס 5 נקודות לעונים על החלק השני של השאלה: בכמה מהשידורים של תוכניתו של מוטי ברדיו ירושלים , "חומר מקומי", השתתפה איגי?- איגי ומוטי הם קרובי משפחה (קיבלתי את כל מה שהכיל בתוכו קשר משפחתי כלשהו, כי באמת הקשר ביניהם לא כלכך ברור לציבור
), והיא השתתפה ב2 תוכניות של חומר מקומי.

A t z a

New member
../images/Emo39.gifתשובות היום הרביעי../images/Emo80.gif

לפני מספר שנים הגיע לארץ אמן מוכר מאנגליה שהגשים לאיגי פנטזיה. מיהו הזמר וכיצד הוא הגשים את חלומה של איגי?- מארק אלמונד הוא הזמר שהגיע לארץ והעלה את איגי להופיע איתו. מה שם החתול המהמם של איגי? (מינוס 100 נקודות למי שלא יודע!!) איזו חוויה טראומתית הוא עבר?- אצה ההורס
... מזל שכולכם ידעתם. הטראומה שלו היא שהוא הוכנס למייבש
(גם כביסה קיבלתי). אחד מהסינגלים של איגי נבחר לצאת לרדיו על ידי מאזיני הרדיו. איזה סינגל זה היה? אילו עוד שני שירים מתוך "מסתובבים" היו מועמדים לצאת כסינגל באותה תוכנית רדיו? באיזו תחנה שודרה התוכנית העסקה בבחירת השיר?- הסינגל היה "דולי פרטון". השניים הנוספים היו "אמן ויהיה" ו"להתעטף בעצב לכבודך". התוכנית שודרה ברדיו ת"א, 102 אף אם. (בשעה 9 בבוקר אם זה מעניין מישהו, ואני בספק
) איזה מהשירים של איגי נכתב בעקבות פרשה שהתרחשה בארה"ב וזעזעה אותה? באיזו פרשה מדובר?- השיר "בדרך למילווקי" נכתב בעקבות חשיפת פרשה שהחרידה את ארה"ב, בנוגע לג'פרי דאהמר, רוצח וקניבל שרצח 17 גברים בדרכים אכזריות מאוד. שאלת בונוס 10 נקודות: מה רצתה להיות איגי בצעירותה? הסבר מדוע!- איגי רצתה להיות מורה בגלל שהיא אוהבת את עניין השליטה
...

A t z a

New member
../images/Emo79.gifתשובות היום החמישי../images/Emo80.gif

ציין את שם הסרט בו השתתפה איגי. באיזו שנה יצא הסרט? בונוס 5 נקודות: מה היה השם של הדמות של איגי בסרט?- שם הסרט הוא "חסד מופלא", והוא יצא בשנת 92. לדמותה של איגי קראו "באפי". מה היה השיר הראשון של איגי שהיא שמעה ברדיו? איפה היא הייתה כשהיא שמעה את השיר?- את זה אף אחד לא ידע. בושו לכם! הכל נמצא באירוח של איגי בתפוז. השיר הוא "תשא אותי לאשה" והיא שמעה אותו לראשונה אצל סבא וסבתא שלה. איגי כתבה שיר לאחד המוזיקאים שעבדו איתה על אלבומיה. מי המוזיקאי , על איזה שיר מדובר ומאיזה אלבום הוא?- רם אוריון הוא המוזיקאי, "רגע" הוא השיר, ו"קר" הוא האלבום. ציין קליפים בהם הופיעה איגי (קליפים שהם לא שלה). כל קליפ מזכה ב2 נקודות.- "איזה איש"-משינה. "מישהו שומע אותי"- איפה הילד. "יותר מדי"- מופע הארנבות של ד"ר קספר. "שיר החתונה"- דברים שעשיתי לאחותי. שאלת הבונוס של היום ( 15 נקודות) : לפי דבריה של איגי, מה הייתה ההופעה הראשונה אליה הלכה בישראל?- שרון ליפשיץ זו התשובה.

A t z a

New member
../images/Emo47.gifAnd the winner is...../images/Emo80.gif

חידון איגי נגמר, והגיע הזמן לחשוף את הפרס החביב שלנו- סינגל מתוך "מסתובבים". איזה סינגל? את זה אתי תבחר, כי היא לוקחת את המקום הראשון עם 60 נקודות
כל הכבוד אתי, על החפירות הארכיוניות שעשית ועל עיצוב הסינגל המהמם! ויש הפתעה קטנה
.... גם המקום השני זוכה בסינגל מתוך מסתובבים! אז סחטיין רוני, גם את הרווחת לך סינגל
וכל הכבוד גם לך על התשובות!! אני מקווה שהיה לכם נחמד עם החידון, כי הוא היה האחרון בחיים האלה
באמאשלכם, זה היה מבאס אחוש. אני מתחרטת שזה היה ,כי בכל זאת היו אנשים שכן נהנו ויש לנו גם שתי בנות שיצאו מורווחות מאוד, אבל להבא...כשמישהו מנסה לעשות משהו בשבילכם, משהו שעולה לו במאמצים, זמן (שאין מיותר!) וכסף (שזה בכללללל אין מיותר
), תשתדלו לשתף פעולה.... אפילו רק בשביל לא לגרום לי להרגיש קצת מפגרת...
או לפחות תתלוננו פחות
.... אבל בסדר, לקחתי לתשומת ליבי, לא עשיתי את החידון בצורה הטובה ביותר, אבל לא נורא..היה ונגמר! שיהיה שבוע מצויין

A t z a

New member
נכון, תודה שהזכרת לי!../images/Emo80.gif

שאלת הבונוס שיכלה לזכות אתכם ב50 נקודות: כשלהקת "איפה הילד" החלה להופיע ולארח את איגי בהופעותיהם, איגי קיבלה שיר ספציפי אותו היא שרה בהופעות. א. על איזה שיר מדובר? ב. מי הייתה הזמרת שהחליפה את איגי בביצוע השיר המדובר כשאיגי הפסיקה להופיע עם איפה הילד? התשובה: א. השיר אותו ביצעה איגי בהופעות של איפה הילד היה "העצב שלה". ב. כאשר איגי הפסיקה להופיע עם הלהקה (בעקבות חיכוכים למיניהם, מיותר לפרט), חברי איפה הילד החליפו אותה בטל גורדון.

A t z a

New member
שכחתי להוסיף ת50../images/Emo6.gifדי נדפקתי לגמרי../images/Emo80.gif

יש לך 110 נקודות
אני ילדה חולה בוירוסים ובביולוגיה, אין לי מוח

A m 0 s

New member
מזל"ט!!

אני באמת מצטער שלא שיתפתי פעולה בחידון - אבל פשוט לא היה לי זמן עם כל העבודות המפגרות והמבחנים המטומטמים שנותנים לנו באברבאנל הזה שאני "לומד" בו.. מה הם חושבים שנצא אינשטיינים? דפוקים!!
יום קסום לכולם

Ronushnush

New member
וואו, אוקי

עם כל הימים שדילגתי (לא בכוונההה) לא ציפיתי גם למקום שני, ובטח שלא לפרס, ככה שזאת הפתעה ממש נעימה
וזה רק מוכיח שאנשים לא השקיעו מספיק וחבל
אבל לא נורא, היה כיף וחלק מהשאלות דווקא היו מאתגרות ודי חידשו לי שזה תמיד מגניב. לא מבינה על מה יכלו להיות תלונות. באמת שהכל היה נגיש ומאורגן, יוזמה מבורכת וכלכלכל הכבוד לדנה, מיליון תודות ואין עליך, זה כבר ידוע :)

A t z a

New member
../images/Emo24.gifאיזה חמודה...../images/Emo80.gif

רק בשביל התגובה הזאת היה שווה...

ירדן88

New member
מזל טוב אתי../images/Emo47.gif

מצטערת שלא השתתפתי המחשב שלי קרס עוד פעם..
אבל תודה ענקית על ההשקעה והמאמץ דנע!

mic22

New member
יור דה קווין ../images/Emo47.gif

שתדעו לכם שגם כשהיא ישנה אצלי היא קמה מוקדם וכתבה את השאלות בפורום
אז תעריכו!!! דנדנץ את מלכה אנד איי לאב יו ח"ח

A t z a

New member
../images/Emo6.gifתנקס האני באני, לאביו מלא מלא!../images/Emo80.gif

למעלה