התשובות... :)

התשובות... :)

קודם כל לגבי השאלון: גובה 184 משקל 75 השיר הראשון שהקלטתי בחיי היה דווקא "תשמור על העולם ילד" אבל מה שהכי חשוב הוא שעניתם הכי נכון לגבי השאלה האחרונה - כמה אני אוהב אתכם :) מתוקים, מקווה שכולכם ומשפחותיכם בסדר! כוכבה, תחזיקי מעמד. גם לי יש הרבה משפחה באיזור נהריה חיפה ועכו. למי ששאל, שחר אחי אכן נמצא בצפון, קרוב מאוד לגבול, וגם אנחנו לא ישנים כל כך טוב בלילה וכולנו מתפללים לטוב! אני שמח מאוד לראות אתכם משתפים אחד את השני בכאב ובחשש, כמו גם ברגעים היפים זה אולי הדבר שכל כך מאפיין אותנו במדינה שלנו, המעבר הכ"כ מהיר מימים טובים לפחות. בואו נהיה אופטימיים ונבין שאולי כך נעריך את הימים הטובים שיגיעו. לפחות יש לנו אחד את השני, והמשפחה שלנו מעודדת ומחבקת את כל החברים היקרים בצפון! שיהיה טוב, ומהר אוהב אתכם Y

1מאיוש

New member
יוסי יקר!אפש לבוא לקפוץ לביקור?!:

איזה יופי שנכנסת! שמחה מאוד!! תודה שענית על השאלות
אנחנו אוהבים אותך מאוד מאוד ומעריכים אותך בתוך כל מי שאתה ובעיקר בתור אדם, אמן שמעריך את מעריציו ונותן יחס כזה חם
שאחיך יחזור שלם ובריא הביתה! תמסור זאת מאיתנו
גם אני במצב לא משהו שאח שלי משרת ב"טכני" בחיפה והמקום קיבל שם קטיושה אחת ושיכול להיות שיעבירו אותם עוד צפונה למחסומים
אבל אין ברירה, צריך להיות חזקים ולהסתכל קדימה!
אוהבת המון-מאיה!

lir2004

New member
יוסי, תאמין לי, אתה באמת אחלה!

אנחנו צריכים עוד אנשים בארץ כמוך, וכמו כל גולשי הפורום היקרים פה... שמעודדים... עליתי על משהו מצחיק... החיזבאללה הם כמו הזאב של "כיפה אדומה" - חיים בסרט, ובסוף יאכלו אותה! לחברינו שבצפון - אני מאחל לכם שהמצב יישתפר, וייגמר כמה שיותר מהר... תהיו בריאים ותשמרו על עצמכם!

orianush

New member
יוסייי ../images/Emo24.gif

חח האמת שחשבתי באמת שזה השיר שהקלטת ראשון, זה מתאים לך כזה חח ובאמת כל מי שבצפון, תחזיקו מעמד ותיהיו חזקים ב"ה עוד מעט הכל יגמר ויהיה בסדר וגם לשחר אחיך, אני מקווה שהכל בסדר ושהוא יחזור מהר ובשלום הביתה

יוסייי! אני שמחה לראות אותך כותב פה

איזה יופי שנכנסת לכתוב... זה באמת עושה לנו טוב שברגעים כאלה אנחנו רואים שאתה פה.. תומך בנו ושאכפת לך! זה יפה מצידך =] אנחנו פה תמיד בשביל כל מי שצריך.. לכל דבר!! ובעז"ה יהיה טוב... וגם אחיך יחזור בריא ושלם
אוהבת המוןןן

כוכבה 27

New member
ליוסי היקר!

תודה רבה על כל התמיכה זה מאוד מחמם את הלב,שאתה וכל הפורום היקר הזה דואגים לי.
לשחר אחיך ולכל החיילים היקרים שיחזרו בשלום הביתה ב"ה. המצב אצלנו בעכו עדיין לא השתנה,אנחנו עדיין במקלטים,ויש המון מטחי קטיושות,מאוד מפחיד כמעט כל 10 דקות אנחנו נכנסים למקלטים. נקווה שהכל יהיה בסדר ב"ה,שוב תודה רבה לכלום על כל הדאגה והתמיכה,כוכבה.

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מלך..

moranush86

New member
מותק תמסור לשחר שישמור על עצמו

ושבעזרת ה' הוא וכל החיילים שמסכנים את עצמם יום יום יחזרו הבייתה בשלום ושכל התקופה הזאת תהיה מאחורינו

חן 16H

New member
../images/Emo189.gif יוסי, אתה פשוט מלאך!!!!!

בן אדם מקסים עם לב נשמה מחזק את כולם למרות שאחיך לא נמצא במקום בטוח . לא פלא שאוהבים אותך אתה נותן תחושת ביטחון ומחזק את כולם . שחר המקסים בעזרת ה' יחזוור בשלום הביתה . ".....אני חוזר אל הבית שאני כל כך אוהב....."

limorl2

New member
יוסייי ../images/Emo24.gif

אני שמחה שנכנסת...
ורציתי להגיד תודה על הכל, על זה שאתה נכנס לפורום ומחזק את כולם...
ולכל אלה שבצפון הכל יסתדר- יהיה טוב!!

lir2004

New member
עוד דבר אחד!

75 קילו!!! בואנה, נראה לי שבמצבך, היית צריך להקליט את "כמו נוצה"... חחחחחחחחח... סתם, סתם, סתם... מן הומור שכזה... ואגב, השם האמיתי/מקורי/רשמי של השיר, הוא לא "כמו נוצה", אלא "נוצה ברוח"! (לידיעת הקהל הרחב, היושב בציון!).

יוסי!

איזה יופי שנכנסת והרמת פה קצת את המצב רוח.. למרות שהוא עדיין לא משהו.. ואל דאגה אחיך יחזור בריא ושלם!!

9B9

New member
אין כמוך!

מילים שמחזקות את כולנו. ואל תשכחו שהכל יהיה בסדר!!!

למעלה