התשובות!!!

Iris Carmon

New member
שלום!!

קוראים לי איריס.... אני וואנאבי טרקית ראיתי את רוב הסרטים, כמה פרקים מהסדרה המקורית, אולי פרק אחד של הדור הבא, רואה בקביעות וויאג´ר ואנטרפרייז ונדמה לי שגם ראיתי פרק אחד של DS9 (שלא הייתי יודעת עליו אם לא היה כתוב עליו בפנאי פלוס בכתהב על אנטרפרייז) וסתם רציתי להגיד שלום.... מישהו יודע מתי יוצא הסרט הבא?? וסתם למעריצות של קפטן ארצ´ר-הוא משחק גם בסדרה שקוראים לה זינוק לאתמול וזה משודר גם בערוץ 10 היה יום פרק מ-3 עד 4 אבל פספסתי אותו.... ביי!

G.O.D

New member
התשובות!!!

ובכן, כמו שהובטח הנה התשובות, ופירסום אלוף הסטאר-טרק השבועי: 1) לוורף שני אחים אחד קלינגוני וחד אנושי (אח חורג-ניקולאי רוז´נקו). 2) "אליס". 3) שרות מקוטע, בתחילה בUSS אקסלסיור אצל סולו ואז הוא פרש כי לא מצא חן בעיניו האופי של האנשים ולאחר תקופה מסויימת הוא חזר. 4) צבע הדם שלהם ירוק. 5) במותן הימנית. 6) גאח. 7) כאן יש שתי תשובות: אתר סטארטרק אומר -גלין, לגט, מרטייר וגול אבל ESMENA אמרה ש-לגט=גול וגלין=מרטייר או משהו כזה, קיבלתי גם את זה. 8) הוא נסע לחלץ את ספוק בניגוד להוראות מפורשות מהפיקוד. 9) מקוי (בפרק הראשון), ספוק (בפרק הכפול של המחתרת הרומולאנית) וסקוטי בפרק שהוא נתקע בתוף "Buffer" של משגר בגלל שהספינה שלו שבקה. 10) דנוביאני (איך שלא מבטאים את זה
). חברה, יש לנו אלופה ESMENA זכתה במקום הראשון עם 7 תשובות מלאות(!) ואחת חלקית. במקום השני ניב קלדרון. במקום השלישי DDN. ESMENA זוכה ב
השבועי של הפורום, מזל טוב!!!

אני בעד שאלות

יותר קלות, המורה...
או שאולי אני פשוט אצטרך ללכת לחינוך מיוחד...

המורה, אני בעד שאלות...

יותר קלות...
אבל אולי זה רק אומר שאני מתאימה לחינוך מיוחד...

Esmena

New member
איזה שבע תשובות מלאות?

עכשיו אני רואה שאף תשובה לא הייתה מלאה! מבקשת למסור את הכתר?

DDN

New member
מוכן בכיף לקחת אותו

למה? כי אם את לא רוצה, אני אשמח לקחת אותו, להתיך אותו ללאטינום טהור, למכור אותו במיליונים בשוק השחור, עם הכסף לקנות פצצה, עם הפצצה לפוצץ את מאגרי הלוף בצבא, ואז אף חייל לא יצטרך יותר לטעום את בשר החתולים הזה! זהו!

למעלה