התשוקות שלנו 1x06

Jasper Jasper

New member
התשוקות שלנו 1x06

"מלכה,קפה.עכשיו!" צרחה אורטל לתוך הטלפון."הצלחתי.החברה הזו שלי!" צחקה,כשלפתע שמעה קול מוכר בפתח."אל תבני על זה" אמרה לה עדי. "איתן,אני כ"כ שמחה שבאת לבקר אותי פה" אמרה יעל לתוך שפורפרת הטלפון האפורה בזמן שזכוכית הפרידה בינה לבין איתן. "אני פשוט לא מאמינה שגל מתה" "גם אני לא.זו הייתה צריכה להיות את" "מה אמרת?" "אמרתי שאני חושב שאני יחלה בקרוב בשפעת.ואני מבטיח לך יעל שאני יגלה מי הרוצחת האמיתית ויגרום לה להפליל אותך" "מה אמרת עכשיו?" "אני מאחר לשיעור נגינה בחליל.אני ידבר עם מנהל הכלא על הדבר הזה,הטלפונים האלה ממש גרועים.בכל מקרה,ביי.ואל תתכופפי להרים את הסבון במקלחת". "זו סכין או שאת שמחה לראות אותי? כנראה שכחת שיש לי מסמך חתום ע"י דורין,בעלת החברה זכרונה לברכה שמוכיח שהחברה עכשיו שלי.אז ברשותך,את מוזמנת לעוף ולהודיע למלכה שהיא יכולה לעוף יחד איתך" אמרה אורטל. "ולי יש סכין מטבח חדה שאני לא יהסס להשתמש בה.אני מזהירה אותך אורטל.זה לא נגמר!" אמרה עדי ועזבה. "מלכה.פיטורים.את החוליה החלשה.שלום". דרדר עקבה אחרי איתן.היא נזכרה בלילה הקודם,בו כמעט ירתה בו אבל ירתה בטעות בטלוויזיה בזמן סצינה של צ'ריטי ומיגל."אני יודעת שמשהו מוזר הולך איתך איתן.ואני יגלה את כל האמת" אמרה.משאית פגעה בה. "וזהו.זה מה שקרה.עכשיו אני פה,לכודה בבית משוגעים עם הדמות האהובה עליי בזמן שאני מנסה לגלות מי היה שניסה להתנקש בי באמצעות הבננה" סיפרה דורין לתרזה. "אנחנו חייבים לגלות מי זה דורין! אבל את יודעת מה אנחנו צריכים לעשות לפני זה?" "מה?" "לשיר" אמרה תרזה,והיא דורין פצחו בשירה בזמן שיתר המשוגעים הצטרפו. "זה אני.התוכנית מתקדמת כמו שצריך.לא,אף אחד לא חושד.לא,אף אחד לא יודע שאתה אחראי לכל הדברים האלה.ונדאג שזה ישאר ככה" אמר איתן בטלפון. "הלו?" ענתה אור לצלצול שכרגע קיבלה."מה? אבל זה לא יכול להיות!" צרחה לפני שהתעלפה."OMG,שיז דד!" צעק התוכי שלה.

חחחחחחחחחחח ענק!!!

למרות שאני ראיתי את זה לפני הפירסום
יש לי קשרים LOL רגע אז איתן לא האחראי.. אז מי האחראי? רוצה
!!!!

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

תגלו בפרק האחרון לעונה,שזה גם פרק 12.הולך להיות..פיצוץ.

I n n u e n d o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפחות אשפזת אותי עם תרזה
תעשה לי סצינת אהבה איתה
לא סתם אבל תעשה סצינות יפות לא משוחדות יא מניאק;[

Beautiful SouI

New member
עזבו אותי../images/Emo46.gif../images/Emo184.gif

אני לא מופיעה בכלל, ואני גם יודעת למה!! כי ג'ק לא מכיר אותי ארז הוא לא מוסיף אותי
לא הוגן

למה לא להרים את הסבון?../images/Emo2.gif

מסכן
הוא ישאר שם לבד
ובונא, מה זה אני בכלא!! אני הדמות הכי חשובה, לא רק בסיפור הזה אלא גם בעולם בכלל!! מה זה פה!!

dar dar5

New member
באמת לא הבנת למה לא להרים?../images/Emo182.gif

תחשבי, כלא, כולם חרמנים, ואז מישהו מתכופף בצורה חושנית...

dar dar5

New member
ענקקק!!!! זה ממש קורע!../images/Emo182.gif

אבל למה משאית
... אל תעשו שאני אמות- אני אוהבת אותי
תעשו שיהיה לי אמיז'יה או משו
ענק~!

Charmed Or

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo112.gif

יותר טוב ממני. ענק
יאללה ג'ק, תתחבר ופרק 7