התשלום למסע לא נגמר ב1030$

R e A

New member
התשלום למסע לא נגמר ב1030$

היום בעיקרון סיימתי את הקניות למסע שיוצא עוד 5 ימים. סה"כ הוצאתי 1900 שקל, לא כולל כמובן ה1030$ של התשלום לבצפר. ככה זה כשאין לך אף תיק נורמאלי לטיולים, אתה לא מוכן לחורף בגרוש וצריך לקנות נעליים אטומות לגשם. רק היום הוצאנו עוד 1000 שקל בפוקס [והבגדים היו שווים את זה]|: ובמהלך כתיבת הודעה זו, אני נזכר שאבא עוד צריך להביא לי 150$. טוב אז תוסיפו ל1030$ ול1900 שקל עוד 150$
חתיכת הוצאה המסע
אני בטוח שזה שווה כל גרוש!! ולפחות אבא לא יצטרך לשמוע ממני יותר בחורף "אני צריך בגדים חמים"
גם לכם היו הוצאות בסגנון הזה?

לפי דעתי לקנות בכזאת כמות של כסף

בגדים זה מוגזם מאוד אולי לך אין בגדים חמים אבל אני בספק ב1000 שקל נראה לי מוגזם

iironic

New member
גם אני חושבת

שזה מוגזם...בסך הכל 8 ימים ולא בכל יום צריכים ללבוש שונה, אני יוצאת עוד שלושה שבועות ונראה לי שאקח איתי לא יותר מ-5 מכנסיים ואולי 6 סווצ'רים שגם לא את כולם אני קונה (ואין לי הרבה בגדים לחורף בארון
) הרבה דברים אני מתכוונת לקחת- מאמא אולי נעליים, מאחי סווצ'רים חמים ובלה בלה בלה... איך הגעת לכזה מחיר?

R e A

New member
דווקא אני בדיוק כמוך|:

אין לי 8 זוגות מכנסיים ו8 חולצות. יש לי משהו בסגנון שלך. מעיל לקחתי מאחי הגדול. פשוט ככה זה כשרואים למשל 2 סוודרים ממש יפים ועוד כמה זוגו מכנסיים חמים ויפים והמוכרות לוחצת ואומרת שהיא הלבישה המון כמוני לפני פולין וזה בדיוק מה שהם קנו. ואבא פולני. הכי חשוב לו שיהיה לי חם. אח"כ דברו איתי על כסף=\

נטלי 100

New member
אה.. חשבתי שאת יוצאת איתי

ונהיה ביחד במטוס אבל אני יוצאת ב7.11 :) חג שמיייח! ~נטלי~

•BluEyeS•

New member
כןןן

גמני קניתי מלא בגדים, 2 זוגות נעליים, ציוד והכל מכספי כי גם לי לא היו דברים מתאימים לחורף, ובטח שלא למזג אויר של פולין

shklar1

New member
../images/Emo6.gif... רק אני קניתי רק כפפות../images/Emo35.gif

אני פשוט לא בן אדם שסובל מקור... ההפך הוא הנכון. נסענו במרץ כאשר הטמפטורה הייתה סביב 5-10 מעלות, אך צנחה מתחת לאפס כאשר היינו באיזור קראקוב. הלבוש הרגיל היה חולצת טריקו, ומעילה סווטשירט. כשהיינו באושוויץ ובפלאשוב הייתה סופת שלגים קטנה, וזאת הפעם היחידה שהשתמשתי במעיל... מצד שני יש אנשים שגם בערים היו עם 4-5 שכבות. זה מאוד אינדבידואלי. בכל מקרה - 1900 שקל על בגדים
.. זה לא יהיה אסון אם תלבש/י מכנס פעמיים. או חולצה פעמיים. ממילא שמים את המעיל מעל ואז זה לא משנה... בכל מקרה - אם כבר קנית, אז לא נורא. זה ישמש אותך גם אחרי המסע.

R e A

New member
כנראה לא הבנתם../images/Emo3.gif

על בגדים הוצאתי 1200 שקל בערך. השאר היה נעליים תיק נסיעה ועוד ציוד שהיה חסר. הארון היה ריק מבגדי חורף ככה שהעדפנו כבר לקנות בגדים שישמשו אותי גם מעבר לזה. והסכום של הקנייה באמת היה מוגזם. לא מצאנו כלום ממה שחיפשתי בחנויות שהיינו בהם [פוזה, פאניגה וכאלה], אז הלכנו לפוקס ופשוט התפרענו שם|: ואפילו אין לי חולצה לכל יום ומכנס לכל יום
ולאחרון
הדבר היחידי שלא קניתי זה כפפות...

Lp Fairy

New member
ואווווו

1900 שקל?!?!?!? פאק על מה בדיוק?!?!? תיק לקחתי של ביצפר...בגדים סתם קניתי בחנות מעפנה שהיה 5 סריגים ב100 כי גם ככה אני לא אלבש את זה אז חבל... לקחת את זה ממש ממש רציני... אני לא מאמינה שהוצאתי יותר מ500 שקל...

R e A

New member
היית ממליצה לי על החנות;[

ואת לא מבינה. לא היה לי ש-ו-ם בגד חורפי. גם אני בניתי בהתחלה על 500 שקל. וזה הסכום שהיה יוצא אם הייתי מוצא מכנסיים שלא נצמדות לרגל ומציקות וחולצה שלא נראית כאילו היא XXL עם מידת של S. לא נורא. אז מצאתי בסוף בדיוק את מה שחיפשתי, יפה, מחמם, שימושי גם לאחר המסע, ועלה כפול 2
. העיקר שיהיה לי נוח עם מה שאני לובש אם תשאלי אותי... חשבנו בעיקר על מה שיהיה אחרי המסע. לא היינו קונים ככה אם זה היה רק למסע נגיד. ברור שלא.. סה"כ, רציני, אני לא מרגיש שהוצאתי כסף מיוחד מבחינתי.

Lp Fairy

New member
חחחח

היית בא ושואל..[= אז בעצם לא הוצאת את זה רק על המסע..אתה תלבש את זה!!! אז אפשר לאמר שקנית בגדים לחורף ב1000 שקל..חחח נראה לי..[= תתחדש!

אמממ... לי בקושי היו הוצאות..../images/Emo125.gif

בגדים לחורף לא ממש הייתי צריכה כי זה היה בתחילת ספטמבר והיה חם, אבל לקחתי כמה. תיק לקחתי את התיק שאני הולכת איתו לבית ספר, וזהו. לא ממש מבינה איך הגעת לסכום כזה, אבל זה לא נורא כי באמת זה ישמש אותך גם לאחרי המסע וגם זה חשוב

CraP BaG

New member
נ"ש - שאלה...

אם המסע שלי הוא מה-26.10 עד ל2.11 כדאי לי להביא גם בגדים קצרים למידה שיהיה חם?

sHiRaNii

New member
חחח איזה הסחפותת

לי זה מזההה לא הלך ככה..וואי עד כדי כך הוצאת על המסע הזה?! קודם כל הבצפר מזה בא לקראת התלמידים והיו מלא מלגות ומלא הנחות אז ככה שהתשלום שלי למסע היה פחות מחצי ממה שאתה שילמת.. וגם לא צריך לקנות כל כך הרבה דברים אתה סתם נסחף לדעתי..אבל אם יש לך כסף לזה אז למה לא חח בכייףףף

למעלה