התשמעו קולי?

בדדי

New member
התשמעו קולי?

רוצה כבר שישתחרר שהגוש הזה ילך הוא לוחץ כל כך במרכז החזה... ומיום ליום שוקעת ומיום ליום מתעטפת יותר ויותר בתוך שתיקה בתוך הקונכיה ולא יודעת איך לדבר ולא יודעת להתחבר אוף שתגמר המלחמה הזאת של הלב........ והפיתויים גדולים והשדים רוקדים ונאחזת בכוחות אחרונים מחכה לימים אחרים היכן הם הימים האחרים למה הם לא מגיעים למה לא רואה אותם? למה לא מרגישה אותם? מישהו עוד שומע את הקול שלי מבעד לחלון הזכוכית שמקיף אותי?

../images/Emo23.gif שומעת

שומעת את השקט. שומעת את הכאב. ויודעת, כן פשוט יודעת שבקרב הזה עלייך - את תנצחי. למה? את שואלת, ואיך? כי מלחמות של הלב - בשדים מרקדים, הן תבוסה ידועה מראש לריקוד הפיתויים.. כשהלב רוצה - גם אלוהים שומע. וגם אני.

בדדי

New member
../images/Emo79.gif

מאבדת את הקול של עצמי... שקט שעוטף שקט שמרחיק שקט שמשאיר אותי איתי ואולי זה בכלל טוב? ממשיכה לזעוק מהלב שאת עוד תשמעי יום אחד אבל יודעת שאין שום סיכוי....

ואני שומעת ../images/Emo23.gif

שומעת גם בלי קול... וכנגד כל הסיכויים - אני ועוד כולם, נהיה כאן ונאמין... כי כל כך טוב וקל להאמין בך

בטח שומעים ../images/Emo24.gif

שומעים ומזדהים. אצל כולנו זה היה ככה. בסוף זה משתחרר. אפשר לעזור לזה להשתחרר. אפשר לצעוק, אפשר לבכות, אפשר לדבר עם אנשים. הכל הולך והכל מותר, כל עוד לא הולכים לחומרים בשביל לנסות לשחרר את זה. קבלי
לחיזוק

למעלה