ה"אגודה" נגד crystal kay...

ה"אגודה" נגד crystal kay...

טוב, נראה לי שזה המקום הכי מתאים לזה! למי שיש את המסנג'ר שלי, כבר יודע מה אני עומדת להגיד!XD ישנה זמרת פופ יפנית הנקראת CRYSTAL KAY. זמרת זו מביישת את עולם הJ-POP עם שיריה הנוראיים. היא נראת כמו זמרת פופ אמריקאית, שרה כמו זמרת פופ אמריקאית, רוקדת כמו זמרת אמריקאת ואפילו שרה יותר באנגלית מאשר יפנית אך היא עדיין נכשבת כזמרת יפנית. אם אתם רוצים לראות על מה אני מדברת תלחצו על הקישור הבא- (השיר "קיראקוני") http://www.youtube.com/watch?v=xal8z-QCbjw&search=crystal%20kay%20kirakuni

Asumi

New member
טוב..

מה אני יגיד לך... לכל דבר יש את הפלוסים והמינוסים שלו.. היא חמודה.. ושרה טוב.. אבל אני חושבת שהיא תופסת טרמפ על זה שהיא יפנית.. כאילו.. בקליפ הזה.. הכל נראה יפני כזה והיא שרה באנגלית.. זה מגעיל.. לא אהבתי אותה.. ואני חושבת שאת צודקת XD טוב.. אבל אנחנו לא יכולים לעשות שום דבר.. T^T צריך להתמודד עם זה..

animato

New member
אני לא מבין למה זה מפריע לך?

דווקא יש לה שירים ממש טובים ביפנית והיא חצי אמריקאית וחצי יפנית או משהו בסגנון גם utada hikaru נולדה בארה"ב להורים יפניים והיא שרה קצת באנגלית והוציאה דיסק בארה"ב, אבל הוציאה גם המון שירים ביפנית זה הופך אותה לפחות טובה?

יש לה שירים נוראיים!

כמו מוורלנד 0או איך שלא קוראים לזה) השיר סיום שלישי נראה לי של פמ"א, זה שיר כל כך משעמם! כל כך איטי ומעצבן!!! אבא של קריסטאל קקה אמריקאי ואמא שלה קוריאנית

harar8

New member
נכון שיר הסיום השלישי של פמ"א

זה שלה, דווקא נחמד, אבל מעצבן בהמשך...

יאי, עוד אחת חושב שהיא נוראית!

היתה תקופה שבמסנג'ר שמתי רק תמונות שלה עם איס מעליהם ודבר דומה למה שכתבתי פה כתבתי לכל אוהבי האנימה שיש אצלי ברשימה וכולם שנאו אותה!!!=] צריך עוד שישנאו אותה צריך עוד!

animato

New member
הנה שיר מעולה שלה ביפנית

http://www.youtube.com/watch?v=R_2ajvjZEJ0&search=crystal%20kay%20 אני ממש אוהב את השיר הזה :)

animato

New member
ד"א בלי שום קשר

אני היחיד שחושב שהסינגל החדש של utada hikaru this is love הוא פשוט מעולה? הנה קישור לyoutube אמנם באיכות רדיו ולא משהו אבל אפשר להבין את הקטע :) http://www.youtube.com/watch?v=rZcVHPno_C0&search=utada%20this%20is%20love

Asumi

New member
כן..

השיר הזה חמוד.. (או שאני חושבת ככה רק בגלל הבחור החמוד הזה ששם איתה).. חחחחחח.. אני לא כזה שונאת אותה אבל עכשיו ראיתי קליפ שלה שגרם לי לחשוב על זה שוב.. היא.. מערבת שפות.. שרה מילה ביפנית ואיזה משפט באנגלית ולדעתי זה לא יפה.. אני לא אוהבת אותה אבל גם לא כזה שונאת.. לא יודעת אולי בהמשך אני יראה עוד קליפים שלה ואני יחליט כבר.. ^_^ (אממ.. כן ואני מדברת על crystal kay)

Asumi

New member
אמממ..

חוזרת בעצמי הבחור ההוא ממש ממש לא חמוד!! T^T

limmay

New member
אני לא מבינה מה הבעיה שלך נגדה?ננד

היא אחלה! היא זזה מעולה. היא שרה מקסים.. כלומר.. אני לא מכירה אותה בכלל..זאת הפעם הראשונה ששמעתי עליה. אבל היא ממש חמודה (חוץ מהמצח ומהשפם שלה..XDD) היא בסדר! לא צריך לשנוא אותה בגלל שהיא "יפנית" ולא שרה ביפנית. בכלל, לא צריך לשנוא! לשנוא זה לא טוב.. זה גורר לעוד שנאה. תחשבו חיובי ולא שלילי ואז תראו איך הכל נראה לכם יותר טוב.

yuki no hana

New member
היא לא נראת יפנית XD

אבל כן היא יפנית וזה מוזר .. הייתי בטוחה היא זמרת אמריקאית שחורה 0.0 ואין לה מבטא יפני אז אולי היא לא נולדה ביפן או משו ^^

animato

New member
אבא שלה אפרו אמריקאי ואמא שלה

קוראנית והיא גדלה ביפן

Nittle Grasper

New member
זה נראה כמו וואנאבי היפ הופ משנות

ה90
נה, זה מוזר XD; אין לי כוח להקשיב עד סוף השיר אז אני לא אביע דעה יותר מידי קיצונית P:~

Hearts Queen

New member
טוב תשמעי..

לכל זמר והסגנון שלו. כאילו, אם היא רוצה לשיר באנגלית ולהראות כמו בריטני ספירס, אז שתשיר ותראה כך. אם את לא אוהבת את לא חייבת להקשיב לה, אבל מפה ועד ל"אגודה" נגדה? זה לא קצת מוגזם?.. אנשים כנראה כן אהבו אותה שם אם היא נהפכה למפורסמת לא? כמעט הכל מושפע היום מאמריקאים, ומה לעשות גם מוזיקה. המון זמרים יפנים מכניסים מילים באנגלית למוזיקה שלהם[ועושים קאברים, ובכלל שירים שלמים באנגלית], אז יאלה נעשה אגודות נגד כולם? ודווקא בשביל יפנית ששרה אנגלית, אין לה כל כך מבטא. ס0

למעלה