ה אייטריפ החליט להפסיק לעבוד...:(

roy27787

New member
ה אייטריפ החליט להפסיק לעבוד...:(

לא מזמן קניתי בחו"ל את האיי טריפ,נהניתי ממנו והכל...שמעתי איתו לא מזמן אצל חבר,לאחר מכן הוצאתי אותו ואחרי איזה שעה שניסיתי שוב הוא סירב לפעול..זאת אומרת המנורה האדומה פשוט לא נדלקת יותר...עכשיו קראתי את הדפי תמיכה עליו...אמרו שאם הוא לא פועל לעשות SOFTWARE RESET...אתם יודעים ,פליי ומניו ביחד לכמה שניות..זה עשה ריסט אבל עדיין האייטריפ לא נדלק....גם אם אני לוחץ בפלייליסט שלו על LED ON זה לא נדלק פשוט...אני נואש..... מישהו יודע מה אפשר לעשות?

roy27787

New member
ירדתי לאוטו לבדוק שוב..

שמתי תדר כמו 94.0 שהיה פנוי ו 93. משהו... חשבתי אולי בכל זאת רק המנורה של ה ITRIP נשרפה...כנראה שלא כי הוא לא משדר...הניסיתי שוב SOFT RESET ,לא הלך...עדיין לא נדלק... בימים הקרובים אני אנסה את ה ITRIP על אייפוד אחר ויראה אם הוא נדלק ...ואם עדיין לא אני כבר אנה לפתוח אותו ולראות אם הוא מקבל חשמל.. אגב,מישהו פה חושב שהתקנה ממחדש של הפירמוואר שלהאייפוד יכול לעזור?<

AboveBeyond

New member
מקווה בשבילך שזה יעבוד

ועוד משו .. אתה מרוצה מהמכשיר? אני מתכוון לאי טריפ? מבחינת איכות והכל ..

GoatGuy

New member
מנושא לנושא באותו נושא ../images/Emo67.gif

האייטריפ שלי מתיימר לעבוד (
), אבל הוא לא. הנורה האדומה דולקת, הכל עובד לפי ההוראות (ההבהובים וכו'), ואפילו הצלחתי לקלוט עם איזה שעון מעורר משולב רדיו ישן. אבל לא משנה מה אני עושה- אני לא מצליח לקלוט בשום דבר יותר גדול. לא במערכת סטריאו, לא באוטו (ניסיתי כבר ב3 רכבים שונים).... יכול להיות שהאנטנות הגדולות יותר לא קולטות את הITrip מסיבה כלשהי? קניתי אותו בשביל שימוש ברכב, ואני ממש מאוכזב. מה אתם אומרים? עוד מישהו נתקל בבעיה?

JustThomas

New member
אכן מאכזב.

אבל שאלה קטנה.. למה לכם רדיו עם יש לכם כמה ג'יגה טובים של שירים שאתם אוהבים, בלי פרסומות מעצבנות, איכות פי 1000 יותר טובה, למה צריך רדיו?

GoatGuy

New member
התבלבלת

האייטריפ משדר, לא קולט. המטרה היא, שבנסיעות תוכל לשמוע ברדיו של האוטו - ככה גם הנוהג יכול לשמוע (מן הסתם, אי אפשר לנהוג עם אוזניות) וכל שאר היושבים ברכב.

AboveBeyond

New member
יותר פשוט הכי זול

להוציא כבל rca-pl מהמגבר באוטו לאי פוד ... אם אין מגבר תעשו פיצול לאן שתמחבר הסידי חייב להיות מגבר קטן או משו כזה ואם זה מוגבר (הרקמולים) חברו ישר לשם לא פשוט ? :)

JustThomas

New member
הבנתי..

משדר, מגניב ולעניין עם הכבל... זאת האופציה הכי פשוטה, ואם למשל באוטו, יש car kit (קסטה עם כבל אודיו, למי שיש טייפ באוטו עם קסטה) אבל זה יחסית ביאכות לא טובה

ALMIGHTY

New member
לפי דעתי, לקנות אייטריפ

זה אשכרה לזרוק כסף. כסף טוב, שאפשר לשלם לזונות

roy27787

New member
הקטע הוא שבכל אוטו שתילך תוכל לשמוע

זה מן משהו אוניברסלי כזה..זה מעולה.. אווףףףףף הוא לא פועל..אני מניח שמחר אני אנסה להתקין מחדש את ה פירמוואר לאיי פוד...אם לא יילך ננסה באייפוד של חבר..לא יילך אני כבראנסה לפתוח את האי טרייפ ולבדוק אם הוא מקבל חשמל.. אגב.....תקנו ICAR....עדיף.

למעלה