ה(אין) שרות של דואר ישראל בזמן קורונה

סתם מבקרת

Active member
אני ממתינה למספר חבילות שרכשתי בחו"ל. המעקב היחיד אפשרי באתר בו רכשתי. 2 חבילות הגיעו לישראל ב29.7, אחת ב31.7 ואחת ב3.8.
באתר המעקב של הדואר אין מידע על החבילות. על זו שהגיעה ב31.7 קיבלתי הודעת SMS ודוא"ל שהגיעה לסניף ב2.8 וכבר נאספה.
על אחת מאלו שהגיעו ב29.7 קיבלתי היום לפני הצהריים SMS ודוא"ל שהגיעה לסניף. אני יודעת שברגיל הסניף פתוח כל יום מ 08:00 עד 12:30 ומ 15:30 עד 18:00 למעט ימי שלישי ושישי. אז חשבתי שאלך אחה"צ להוציא את החבילה. סתם כך עלה בדעתי לבדוק שעות פתיחה של הסניף ומה מתברר?
עקב הקורונה הסניף פתוח כל יום מ 08:00 עד 12:30 ורק בימי שני ורביעי פתוח גם אחה"צ. ואני לא מצליחה להבין את ההגיון. פחות שעות פתיחה פירושם יותר עומס וצפיפות בסניף מה שרע בזמן קורונה. אני טועה?
בכלל, נראה שממש לא מתאמצים בדואר לשרת את הלקוחות. לא זמן סביר בין הגעת חבילה לארץ עד הבאתה לסניף, לא מעקב, לא שעות פעילות ראויות. שרות הולך ומתדרדר.

evike

Well-known member
מנהל
אני דווקא קיבלתי שרות מהיר מהדואר. ביום שני בערב קניתי ספר שאמור להגיע בדואר רגיל. ביום רביעי אחה"צ קיבלתי סמס על דבר דואר גדול שלא נכנס לתיבה ויגיע לנקודת החלוקה. מהיום בצהריים הספר כבר אצלי.

סתם מבקרת

Active member
אני דווקא קיבלתי שרות מהיר מהדואר. ביום שני בערב קניתי ספר שאמור להגיע בדואר רגיל. ביום רביעי אחה"צ קיבלתי סמס על דבר דואר גדול שלא נכנס לתיבה ויגיע לנקודת החלוקה. מהיום בצהריים הספר כבר אצלי.
התמזל מזלך. אני הזמנתי ביום שני בצהרים דיו למדפסת, מהארץ כמובן, וטרם הגיע. זו אחת הבעיות, כמה זמן יקח לדבר דואר להגיע זה לגמרי הימור.

raya

Well-known member
דואר ישראל עייף מאוד.
הצבי הפך להיות צב.
מוצר שקבלתי הודעה מעליאקספרס שהגיע לארץ, נמסר לי אחרי כחודש וחצי.
עצוב....

michal@gal

Active member
מנהל
הדואר פשוט תקוע. חבילות שהזמנתי במאי, ולפי המעקב של אליאקספרס נמצאות בארץ כבר מאמצע יוני, ואני עדיין מחכה שיגיעו אלי.

raya

Well-known member
חכי בסבלנות. גם לי קרה שקבלתי הודעה מאליאקספרס שהחבילה הגיעה לארץ.
קבלתי הודעה מהדואר לאחר חודש וחצי-חודשיים.

michal@gal

Active member
מנהל
אין לי ברירה, אני מחכה, אבל הדואר ממש לא בסדר.
בדרך כלל חבילות מגיעות תוך חודש. כאן זה כבר 3 חודשים ואני עדיין מחכה.

מה חדש כאן ???
דואר ישראל זה אירגון לא מתפקד .
למזלי , אצלנו העבירו מסירת דואר חבילות לחנות ירקות ליד הסניף ..אין לתאר איזה יעילות ובאיזה מהירות הדבר מתנהל...שתי בחורות צעירות מתקתקות את זה ...גם אם יש 5 אנשים לפניך בתור לחבילות זה לא לוקח יותר מחמש דקות ...ככה צריך...לקחת חבילה ממדף זאת פעולה של דקה לכל היותר .זה הכל.

michal@gal

Active member
מנהל
גם אנחנו מקבלים חבילות במינימרקט ליד הבית. שירות מצויין שהיינו צריכים להאבק לקבל אותו כי מסיבה לא ברורה הדואר התעקשו שאנחנו נקבל חבילות בשלוחת דואר שפתוחה בערך שעתיים ביום ולא כמו חברים מהרחוב המקביל שקיבלו במינימרקט.
היה מאבק ארוך עד שהסכימו לשנות את המיקום.

raya

Well-known member
התמזל מזלך. אני הזמנתי ביום שני בצהרים דיו למדפסת, מהארץ כמובן, וטרם הגיע. זו אחת הבעיות, כמה זמן יקח לדבר דואר להגיע זה לגמרי הימור.
היום קבלתי הודעה שמשלוח רשום שנמצא בעמדת החלוקה מתאריך 11/8 הועבר הלאה. וזה משלוח בתוך הארץ.
ובא לציון גואל............

סתם מבקרת

Active member
ובהמשך להודעה הראשונה, כבר ציינתי שהזמנתי דיו למדפסת. ההזמנה נעשתה ב 3.8 בצהריים. מאחר והחבילה טרם הגיעה התקשרתי ללחברה ממנה הזמנתי ושם, אחרי בדיקה נתנו לי את מיקום החבילה בסניף שלנו. החבילה הגיעה ב 13.8 אבל למה שישלחו הודעה? אנחנו צריכים לנחש שהיא הגיעה.
אז מאחר וכבר בדקתי בעבר מתי פתוח הסניף וגיליתי שעות מוזרות לזמן קורונה, בעלי הלך להוציא את החבילה לפי השעות שהופיע אז. הפתעה!! השבוע שעות הפתיחה לגמרי שונות והסניף בכלל היה סגור. בדקתי באתר הדואר ואין שום מידע על שעות הפתיחה החדשות. לפי אתר הדואר ימי ושעות הפתיחה הם כפי שהיו מאז ומתמיד, לפני זמן קורונה.

raya

Well-known member
היום קבלתי הודעה שמשלוח רשום שנמצא בעמדת החלוקה מתאריך 11/8 הועבר הלאה. וזה משלוח בתוך הארץ.
ובא לציון גואל............
והיום בדרך נס המשלוח הגיע לסופר לידי. בכל זאת - נשלח ב-11/8 והגיע ב-17/8.
דואר רשום בארץ.
מצד שני - 2 הזמנות מאליאקספרס, בדקתי מה מצב המשלוח - מחכה למשלוח מסין.
חבילה אחת הגיעה אתמול והשניה היום.

למעלה