ה"אני" של לפיד גבוה

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

לפיד: "אני ובנט אישרנו את חיסול מוחמד דף"​

לאחר חיסול מוחמד דף התראיין ח"כ יאיר לפיד ומסר כי הוא וקודמו, נפתלי בנט אישרו את ההתנקשות: "זה היה אישור שלי ושל בנט, זה מגיע עם הבשלה מודיעינית, במקביל צריך להגביר לחץ לעסקת חטופים"

Harrington

Well-known member
מנהל

לאחר חיסול מוחמד דף התראיין ח"כ יאיר לפיד ומסר כי הוא וקודמו, נפתלי בנט אישרו את ההתנקשות: "זה היה אישור שלי ושל בנט, זה מגיע עם הבשלה מודיעינית, במקביל צריך להגביר לחץ לעסקת חטופים"

קשקשן צמרת. תוהה לעצמי, עד כמה אדם צריך להיות, אהה, לא יודע בדיוק מה, כדי לצאת בהצהרה מפגרת ולא רלוונטית כזאת.

משתפרת1

Well-known member

הלו, גם אני אישרתי חיסול של דף (ושל סינואר ושל נסראללה, שתדעו למי לתת בעתיד את הקרדיט). נכון שגם האישור שלי רלוונטי כמו של לפיד?

כעת ברצינות: הייתי מצפה ממנו לומר שהוא מרוצה מהפעולה, ושהיה שמח שתתבצע תחת ממשלתו או זו של בנט אילו הנסיבות היו מתאימות. מסתבר שהאגו ולא השכל כיוון (מכוון) אותו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הלו, גם אני אישרתי חיסול של דף (ושל סינואר ושל נסראללה, שתדעו למי לתת בעתיד את הקרדיט). נכון שגם האישור שלי רלוונטי כמו של לפיד?

כעת ברצינות: הייתי מצפה ממנו לומר שהוא מרוצה מהפעולה, ושהיה שמח שתתבצע תחת ממשלתו או זו של בנט אילו הנסיבות היו מתאימות. מסתבר שהאגו ולא השכל כיוון (מכוון) אותו.
האישור שלך מעל האישור של לפיד:)
בקלות לפיד יכל לגרוף קולות כפי שעשה כשאמר
לפיד: "הצעתי לבנט ממשלה שבה יהיה הראשון ברוטציה"
האגו שלו עלול להכשיל אותו.

נסיך.333

Well-known member

אבל שכחת מי האיש כנראה..

mיטלמן

Well-known member

ה"אני" של לפיד גבוה?
באיזה שפה את כותבת?
מה זה "אני" גבוה?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ה"אני" של לפיד גבוה?
באיזה שפה את כותבת?
מה זה "אני" גבוה?

משמח אותי שאת מנסה להבין אותי, במקום להתעלם ממני.:)
ה"אני" של לפיד גבוה?
באיזה שפה את כותבת?
מה זה "אני" גבוה?
FB_IMG_1720972848306.jpg

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
קשקשן צמרת. תוהה לעצמי, עד כמה אדם צריך להיות, אהה, לא יודע בדיוק מה, כדי לצאת בהצהרה מפגרת ולא רלוונטית כזאת.
ה"אני" של לפיד גבוה?
באיזה שפה את כותבת?
מה זה "אני" גבוה?
כל טוב לך יקירה.
שמחה שאת מוצאת עניין בדברי |חיבוק|

mיטלמן

Well-known member
וואו,
פרויד, מלפניך!
וזו ההוכחה.
אין לי אלא להתנצל ולאחל לך בריאות.

למעלה