ה-בלוגו

Tali1912

New member
ה-בלוגו

למה הוא ולא אחר? הוא משקף את הבלוג שלכם? אתם מחליפים או שהבלוגו קבוע מאז שפתחתם את הבלוג.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלמה הוא?

כי השקעתי בעיצוב שלו [באמת, סידרתי שעה את כל הניירות כדי שיראו ככה ויעמדו לתפארת
]. לא מחליפה את הלוגואים. היו לי מתחילת הבלוג [שנתיים וחצי] רק 2 [כולל את הנוכחי]. לא אוהבת כ"כ לשנות את הבלוג, שלא יתפקשש לי משהו. ככה הוא בסדר

כי לא מוצא מוכשר

ולא יודע למה. האמת התמונה שם מהיום שפתחתי בו את ה-בלוג, לא מוצא המלך פשוט הוסיף את האנימציה של הכתב שאני בחיים לא אצליח לעשות
(אתה מלך
) אני מאוד אוהב אותו, לא אחליף אותו

TheWhiteTigris

New member
כי...

הוא פשוט קשור לניק שלי. ואני מחליף אותו רק כשאני "משדרג" את התמונות. ככל שאני משתפר עם הפוטושופ - אני משפץ גם את הבלוגו, שיראה יותר מרשים. כי לא יודע מה עם האחרים, הבלוגו זה אחד הדברים הראשונים שאני מסתכל עליהם בבלוג.

ע ל ו מ ה

New member
בבלוג הנוכחי

שמתי את התמונה שיש בקומונה שלי. סתם תמונה מהאוסף של תפוז, רק שבגלל הדמיון היא הפכה להיות מזוהה איתי. כשפתחתי את הבלוג החדש היתה הקומונה כבר מבוססת, ובאופן טבעי אותה "ע ל ו מ ה" עברה גם לבלוג. מה שכן, עיבדתי את התמונה כך שהגודל שלה לא יימרח על כל גודל תמונת הבלוג (עיוות אותה, אחרת), ושתלתי אותה על רקע שקוף, כדי שכפות הרגליים שברקע ייראו גם על הרקע שלה. בבלוג הקודם, מצאתי בגוגל תמונה של מדף ספרים ואימצתי אותה (הבלוג נקרא Co-reading). בהמשך שתלתי תחתיה את המקרא של האינדקס שלי, שאייקוניו הופיעו גם בראש כל רשומה (המימוש הפרטי שלי לתגיות, כשעוד לא היו כאלה בתפוז).

פגעסוס

Well-known member
מאז פתיחת הבלוג

היו לי כ 5 בלוגואים שונים. גם אצלי הם שיקפו בהתחלה את רמת הידע שלי בפוטושופ והלכו ונהיו מורכבים יותר ויותר ועשירים יותר בפרטים ככל שהזמן עבר. לאחרונה נמאס לי והחלטתי לעבור לבלוגו בעיצוב הכי פשוט שיכלתי ליצור וששיקף את האוירה של הבלוג שלי. הרבה אמרו לי מאז שזה הבלוגו הכי מתאים ולכן נכון לעכשיו אין לי שום כוונה לשנות אותו.

Tali1912

New member
היה לך בלוגו של

מגירות או משהו כזה. שהוא היה ממש חמוד.

reedgreenwhait

New member
הממם

בהתחלה הבלוגו שלי היה סתם תמונה של דמות מ"רומח הדרקון" שהייתה שמורה אצלי במחשב. כשראיתי בבלוגים של אחרים בלוגואים יפים, גם אני רציתי... כעבור לא זוכרת כמה זמן הזמנתי בלוגו אצל לא מוצא. ומאז שהוא הכין לי אותו יש לי בלוגו שקשור לבלוג שלי. נכון להיום איני מתכננת להחליפו.

בהתחלה

כשעוד לא הייתי מנוסה בעולם הבלוגים סתם היה לי תמונה מהמאגר של תפוז.. משהו של תיאטרון אני חושב, בתור חובב תיאטרון.. אחרי זה החלטתי לצייר ראש של עכבר כחול. צבעתי את זה בצבעי עיפרון (זה מה שידעתי לעשות) וכשגזרתי את זה בפוטושופ (אז עוד הייתי יותר גרוע בפוטושופ ממה שאני עכשיו) יצא לי מין ריבוע עם שפיץ. ואז עלה לי הרעיון להכניס את העכבר לתוך בועת טקסט. דבר שמרמז על ה'מדבר' ולא 'מידבר' כמו שהרבה אנשים היו בטוחים. אחרי כמה זמן ציירתי ציור חדש, וצבעתי במחשב. יש שם שני פגמים שהייתי רוצה לשנות, אבל אני פוחד להרוס את הבלוגו. בלוגו, ולוגו בכלליות, צריך להיות משהו קבוע שלא משתנה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאוי זה חמוד

אולי תעשה לדבר הזה קאמבק?

noyy

New member
../images/Emo28.gifכן

כי הקשקוש הזה נראה ממש חמוד ואהבתי אותו

Seidman

New member
../images/Emo41.gifאח הבלוגואים שלי../images/Emo3.gif

הבלוגו הנוכחי מנסה לשדר פשטות ואת המטרה העיקרית של הבלוג - כתיבה. כל הבלוגואים הקודמים שידרו מצבי רוח בתקופות שונות וגם מטרות שהשגתי והיה לי רצון להשיג באותן תקופות. בסופו של דבר הבלוגו לדעתי מייצג את מטרתו העיקרית של הבלוג. ברגע שיש בלוגו שמשדר את מטרת הבלוג, הכתיבה נהיית קלה יותר לביצוע כי ידוע לאן הכתיבה הולכת. אני חושב שיצא לי להחליף בסביבות ה-5 בלוגואים כבר והיד עוד נטויה. זה הזמן להודות כמובן לאורי צציק על הכנת חלק גדול מהבלוגאים שלי

אחד מהם משקף בצורה טובה

השני לא כל כך. סתם כיתוב. אני באמת צריך להחליף אותו, ברגע שאמצא זמן לכך. אני כמעט ולא מחליף את תמונת הבלוג.

idodo cohen

New member
משקף היטב

אני ביקשתי במיוחד מ-zohar yaaa המוכשרת שתעצב לי אותו לפי הסגנון שרציתי שיאפיין את הבלוג במתכונת העידוקומנטרי. אין לי שום כוונה (אפילו לא קצת) להחליף אותו. היו לי לא מעט בלוגואים מאז שפתחתי את הבלוג, (חלק היו סתם תמונות ששמתי, אני חושב) אבל הבולטים היו 2 מתקופת E.D בלוגר מכוכב אחר, והבלוגו הנוכחי (3 האחרונים שהיו לי). לגבי הבלוגו הנוכחי... רציתי בלוגו שיהיה "רגוע", לא מתבלט ולא צעקני, וישקף את הרעיון של בלוג דוקומנטרי. לגבי התוצאה, באמת לא יכלתי לבקש יותר. :).

wranger

New member
כי אני אוהב אותו. ../images/Emo99.gif

בהתחלה היה הריינג'ר הלבן בדשא, אחר כך לא מוצא הוסיף לו את המילים "ההגיגית של טל", ואז החלפתי לריינג'ר הלבן עם הצהוב ברקע, ואז טסתי לפראג וכתבתי בשלג (בפעם הראשונה שראיתי שלג בחיי, נובמבר 2005) "ההגיגית של טל". חשבתי שזאת תהיה סתם תמונה נחמדה למזכרת, אבל נורא אהבתי אותה אז שמתי אותה כבלוגו, במקום הריינג'ר הלבן. אני דווקא אוהב להחליף מדי פעם, כי חושב שצריך לרענן פה ושם את עיצוב הבלוג. לא הולך על שינויים גדולים מדי בסידור הקוביות ועריכת הרשימות, אז לפחות משנה בלוגו מדי כמה חודשים.

למעלה