ה - בראסרי - תל אביב - WOW
!

מ צ ד ה

New member
ה - בראסרי - תל אביב - WOW
!

ה - בראסרי - תל אביב - WOW
!

שעת עסקיות הצהריים בדיוק החלה, 6 נשים שזו לנו הפעם הראשונה פה.
ישבנו בחוץ.
הגיעו תפריטים ולאחר מכן גם מלצר מקצועי מאוד, סבלני ובקיא בתפריט.
במחיר העיקרית מקבלים לחם וחמאה, ראשונה וכוס לימונדה או סודה.
לאחר ביאורים והבהרות בנוגע למנות שונות בתפריט, מושגים שלא הכרנו וכן לגבי משקאות אלכוהוליים (החלטנו לנצל את המצב בו אנו תלויות בתחבורה הציבורית
) הוזמנו:
סנגריה קרה ותוססת, גדושה בקרח ותבלינים מחממים כמו הל וקינמון ותפו"ע מבושלים שהייתה מ ד ה י מ ה ומרעננת מאוד!
כוס יין הבית אדום וכוס יין לבן.
קנקן מים צוננים שנמזג לכוסותינו.

לראשונות:

מרק דלעת - מנה אישית שנאכלה בהנאה רבה ע"י הסועדת.
ארטישוק - שלם, חצוי לשניים, מבושל, עם רוטב טרטר כלשהו בצד - שהיה מעולה!
מרק עוף שבתחתית הצלחת היה מעיין בלינצ'ס מלוח/נייטרלי בטעמו חתוך דק כמו אטריות. המרק נמזג ע"י המלצר על האטריות הללו ועצם המזיגה ע"י המלצר כ"כ הפתיעה אותנו שזה גרר צחוק מכולנו שהדביק גם את המלצר. גם המרק היה מעולה.

עיקריות:

מנה של יום שלישי - שוקרוט - אווז קונפי, נקניקיית פרנקפורטר ובייקון מבושלים בבירה וכרוב כבוש, כלל גם תפו"א. מנה מנחמת, נדיבה בגודלה. הסועדת ליקקה את העצם ואת הצלחת בהנאה גדולה.
קורדון בלו - עבורי - פעם ראשונה שלי שאני אוכלת קורדון בלו. הגיעו 2 גלילות חזה עוף שמבחוץ נראו כמו שניצל ומבפנים היה מילוי של גבינות, בייקון וחרדל. זו הייתה מנה לעילא
!
דג בורי עם טליאטלה ברוטב לימון ואפונה - מנה מהספיישלים. נאכלה עד תום בסיפוק רב.
צלע חזיר בגריל, סויה, צ׳ילי וסילאן - הבשר היה נהדר הן במרקמו והן בטעמו.
ולצמחונית שבינינו (שגם רגישה לגלוטן) סטייק פורטובלו עם בלסמי ושמן זית על תרד ותפוחי אדמה גרמולטה. הגיעו גם 2 לחמניות נטולות גלוטן, מהבילות שנראו ממש טוב ולדברי הסועדת גם גם היו טובות.

* סליחה על החזרה על המילה "מעולה" פשוט אין דרך אחרת לתאר את האוכל
.

2 מאיתנו מיהרו לרכבת והשאר נותרנו לשבת ולנסות איזה קינוח או שניים
.

פרופיטרול - 3 פחזניות ממולאות בנדיבות בגלידת וניל עשירה (אישית אני לא חובבת גלידת וניל, אבל זו הייתה ממש טובה). מעל הפרופיטרולים נמזג (ע"י המלצר המקסים שלנו) רוטב שוקולד שהפיק צווחות צחוק ועונג מאיתנו
.
מוס שוקולד - גביע עם מוס שוקולד מריר ומשובח, מעט קצפת בצד ושלושה פטל שבמרקמם הרגישו כמו מרנג בטעם פטל. שנים שלא אכלתי מוס מושלם כזה ובעיניי זה היה הקינוח הכי מוצלח!
מילפיי - מחווה נעימה - ע"ח הבית - 3 שכבות של בצק קראנצ'י שכייף לנגוס בו ובין השכבות קרם עשיר. הוגש עם פרוסות תותים.

גם הקפה ההפוך שהזמנו היה הכי טעים ששתינו אי פעם (והסכמנו על כך פה אחד
).


פתאום הבנתי/הבנו שמה שאנחנו, הסועדות, מכירות (באר שבע בעיקר), ממש לא משתווה ברמתו ובאיכותו למה שקורה במרכז, או ספציפית בבראסרי.

השירות היה קשוב, המלצר היה בקיא בתפריט ובמנות ובכלל היה מאוד מסביר פנים ומקצועי. היה תענוג
.

אנחנו כבר מצפות בקוצר רוח ליום עיון נוסף בת"א ע"מ שנפקוד שוב את המסעדה הזו, שהשאירה את כולנו עם טעם לעוד .

כן יירבו!
 

John the Savage

New member
תודה על הדיווח!

עדיין לא יצא לי להיות בבראסרי. מקווה שיצא לי להגיע בפעם הבאה שאהיה בביקור בארץ.
 

Noeett

New member
עשית חשק!! לא הייתי שם שנים....

איזה כיף לקרוא דיווחים כיפים כאלה. הלוואי וירבו. חג שמייח
 

passioneta

New member
דיווח כיפי

בביקור הבא בתל אביב הייתי מנסה משהו אחר...העולם גדול ומעניין יותר
 

החתולית

New member
על הדיווח

ולחיי ימי העיון שבדרך

&nbsp
הברסארי שומרת על רמה ותענוג לקרוא את החוויות שלכן ממנות קלאסיות.
&nbsp
אולי בפעם הבאה, תגלו דווקא מסעדה אחרת שאין כמוה בבאר שבע.
 

Nרב

New member
מעלה תמונה של הפרופיטרול, רוטב השוקולד נמזג ע"י המלצרית


כשהיינו בפעם האחרונה זה היה שישי בחצות, הוזמנו 3 מרקי בצל ששומרים על מסורת כבר 15 שנה, וגברדלקס על בליני אחד (לי כמובן, לא מוותרת). סלט אנדיב גם הוזמן למרות שהמלצרית הזהירה שהאנדיב מר, ואכן היה מר לסועדת
ואני שתיתי ג'זמין כמובן. מקום מצוין


 
למעלה