ה"גאנגסטא ראפר" נאס עומד להופיע בפניי..

ה"גאנגסטא ראפר" נאס עומד להופיע בפניי..

תלמידי וירג'יניה טק (היכן שאירע האסון האחרון בו איזה אידיוט נכנס עם נשק והתחיל לירות בכולם) כשיחזרו ללימודים. איך ייתכן שראפר אלים המטיף לשימוש בנשק בשיריו יופיע באירוע שכזה? ככה האויב מס' 1 של ההיפ הופ - האדון ביל אוריילי מתאר את המצב יש לו נקודה? או שכרגיל, הוא שמרן אטום וסתום?

Big L Corleone

New member
ביל אוריילי תמיד ידבר נגד ראפרים

נאז מטיף לשימוש בנשק כשאתה נמצא בסכנה, נאז הוא לא פסיכופט שהורג אנשים, הוא בנאדם מציאותי שמטיף לאנשים לשמור על עצמם ועל המשפחה שלהם.. לעומת זאת את ביל אוריילי אני מסוגל לדמיין עושה דברים פסיכופטים..

Big L Corleone

New member
ועכשיו כשראיתי את זה אני משוכנע

שביל אוריילי חי על פלנטה אחרת "לנאז יש הרשאות על החזקת נשק!!!" "האא" so what nigga? הוא מניו יורק והוא אדם שהרבה רוצים לפגוע בו, הוא לא רצח, לא תקף עם נשק, רק החזיק נשק, כנראה להגנה עצמית.. עם כמה שזה עצוב- יכול להיות שאם כמה תלמידים בבית הספר הזה היו מחזיקים נשק- הטרגדיה הזאת יכלה להיות פחות נוראית..

comer789

New member
אתה מפספס את הנק`

הטרגדיה קרתה בגלל שכ``כ הרבה אנשים שם מחזיקים נשק...

Big L Corleone

New member
באותה מידה הוא יכל להרעיל את האוכל בקפיטריה

יש במה שאתם אומרים משהו.. אבל זה לא משנה כיוון שהמסרים של נאז מציאותיים ולא מטורפים.. הוא לא להקת מטאל.. ובנימה קלילה יותר, כמו שכריס רוק אמר במופע שלו: אם קליע יעלה 5000 דולר- כמות הרציחות בארה"ב תרד באופן משמעותי.. "אני אהרוג אותך!!!.... ברגע שאני אוכל לאפשר את זה לעצמי.."

youngdiz

New member
מסכים. נאס מעפן.

הייתי הולך על דדפרז או טכניק שילמדו אותם דבר או שניים ואחר כך ידפקו כדורים באוריילי. "אוריילי, אתה חושב שאתה פטריוט? אתה סתם זונה גזענית!" freedom of speech

youngdiz

New member
לא בדיוק

הוא לא המשורר שעושים ממנו, יש הרבה יותר טובים (הודעה קודמת.) הבעיה היא שהיה לו מסר סבבה לגמרי, והאלבום האחרון הוא סטרייט אפ גרבג'. אני מציע לחזור לימי shoot em up ובכללי stillmatic וgod's son (חוץ מהשירה הגרועה לאמא שלו) אלו אלבומים סבבה. וכמובן על אילמטיק ארה אין מה לומר.

KOOL MIC

New member
אבל אתה יודע שזה לא נאז אלא ....

הכללה די גסה של כלל כל מי שעושה היפ הופ אם אתה עוקב אחרי הקו של ביל אוריילי גם אם קומון או האחים הקטנים היו הולכים לשם הוא היה תוקף כי הם "ראפרים" נ.ב נאז באמת לא ניסה אף פעם לצאת אינטלקטואל

kodman

New member
../images/Emo45.gif לא רק אהבל, גם ראפר בינוני

אילמטיק אלבום טוב מאוד ותו לא. כל השאר שעמום המחץ. Jay-Z עשה את כל הסולחה והשת"פ עם נאז מאותן סיבות שהוא החתים את ריהאנה: שניהם(ן) כוסיות שניהם יביאו לו עוד כסף. ג'יי זי ראפר פי אלף יותר טוב.

A dirr

New member
אם הייתה הגבלה לשימוש בנשק כמו בישראל...

ככה לא היה צורך לרכוש עוד נשק להגנה וככה משוגעים לא היו יכולים לשים את היד על כל סוג נשק שיש ולרסס כמו מטורפים בסופו של דבר... בגלל שארה"ב כבר מקרה אבוד בנושא הזה, מפני שלך תוציא את (אני משער) מאות אלפי כלי הנשק מכל הבתים, אז אין ברירה באמת חייבים לרכוש נשק כדי להתגונן... לא שאני מסכים עם מה שקורה בישראל, לפי דעתי אם הייתה הקלה קטנה לגבי נושאי הנשק יכול להיות שהיו אזרחים טובים שהיו יכולים לנטרל הרבה מחבלים מתאבדים... כמו במקרה האחרון בירושלים, במקום שמאבטח אחד היה מפיל את המתאבד, 3 אנשים היו יכולים לירות בו ולגרום לפחות נפגעים. ביל אוריילי ידוע כשמרן קיצוני, לאו דווקא שונא ראפרים, פשוט נוקט בעמדות קיצוניות לפי דעתי... למרות שיש לו נק' שאני מסכים איתן מידי פעם.

EmGee

New member
בארץ יש יותר מידי נשקים

מחלקים רובים חצי אוטומטים כמעט לכל ילד בן 18, במזל אין לנו מקרים כאלה במדינה. אל תשכח שריבוי נשקים גורם לריבוי אבדות נשק, שגורם לנשקים להסתובב חופשי בשוק השחור ולהיות נגישים לכל אדם.

A dirr

New member
אתה אולי שכחת שבישראל...

יש פיקוח של כמעט 100% על על הנשקים שמסתובבים בצה"ל. מה שכן התסכול הוא מה שגורם לאנשים לירות לעצמם כדור אחד בראש ולא להשתגע ולרסס את החברים שלהם, שזה באמת הסטטיסטיקה שמסתירים מאיתנו בתקשורת, שזה כבר בכלל נושא אחר. אני בטוח שהשוק השחור בהרבה מדינות בעולם הרבה יותר פרוץ מאשר בישראל.

KOOL MIC

New member
הגזענות בשיאה

ביל אוריילי הוא גזען שמתחבא תחת המסכה של חופש הביטוי ניראה לי שיש גם לחופש ביטוי גבולות ודי הוא עבר את זה ניראה לי שזה בשקט שווה תביעה הוא יורה לעבר כל האומנים בתחום הזה כי כולם הרי "גאנסטא ראפ" במקומו הייתי מוריד את הראש כי אך לומר הצד שלו היום בארה"ב נימצא בשפל המדרגה בגלל ה"גאון" בוש.

נו מה? ואצלנו סאב מככב בקמפיין נגד אלימות

אני מסכים עם אוריילי, חוסר רגישות (או אולי חוסר "טאקט") משווע. אין לי שום דבר נגד נאז (מזלו הא?) אבל זה סתם נראה מכוער ונותן מקום לצדקנים מזדקנים כמו אוריילי להפנות אצבע...

למעלה