ה"גברת הראשונה" של רדיו ירושלים

Nרגול

New member
ה"גברת הראשונה" של רדיו ירושלים

לנוגה, תכניתך "כוכב נוגה" היא תכנית מדהימה והתכנית הטובה ביותר של רדיו ירושלים. בתכנית ביום שישי שמת גירסה מדהימה של like a prayer ששמעתי באיזה מועדון באמסטרדם ואני כבר מחפשת את הגירסה הזאת שנתיים ולא מוצאת,גם הגירסה של you'll see היתה מהממת. הייתי מאוד שמחה אם היית יכולה אולי לעזור לי ולאמר לי היכן ניתן להשיג את הגרסאות הספציפיות האלה. חוץ מזה,אני מקשיבה לתכנית שלך כל הזמן כי את שמה את הדברים הכי מגניבים והכי מטריפים,דברים שלא שומעים באף מקום. את תמיד מקדימה את זמנך ומשמיעה קטעים שהופכים מאוחר יותר ללהיטים,אין אף אחד שיודע לעשות זאת כמוך,חבל על הזמן. בקיצור,חולה עלייך!

x ו ר ן

New member
נוגה היא הדבר הכי חם הרדיו ירושלים

הספיישל של מדונה היה באמת פיצוץ,אני לא מפסיק לשמוע את ההקלטות של הספיישל המדהים הזה שאני מתכוון לשמור לעד. נוגה היא אישיות רדיופונית מהשורה הראשונה,אין לה שום מתחרים ואין אף שדר שמתקרב אפילו לקרסוליה.

radio101fm

New member
לאורן

כתבת מחמאות על הספיישל גם בערב התוכנית אבל הכל בזכות - מדונה המוסיקה שלה עושה את העבודה! תודה המשך האזנה טובה לרדיו ירושלים

radio101fm

New member
שלום לך, מרגול?

אני שמחה לשמוע שנהנת מספיישל מדונה וכנראה את מעריצה אותה בטירוף כמוני... לגבי הגרסאות המיוחדות, לצערי אינני חושבת שניתן להשיג אותן כ"כ בקלות. חלקה של המוסיקה בתוכניותי נאספת על ידי במשך שנים שנים ואינה נרכשה בארץ. אוכל לעזור לך בכך שאשמיע את השירים שבקשת באחת מתוכניותי הקרובות [ללא הפרעת דיבור] ותוכלי להקליט. Sorry המשך האזנה נעימה לרדיו ירושלים.

למעלה