ה-הופעה בבאר שבע!!!

RTur

New member
ה-הופעה בבאר שבע!!!

*איה, כואב, אאוץ', איי* - הסבר לזה יהיה למטה בחפירה שאני הולך לעשות על ההופעה... חבר'ה, מבחינתי זה היה שיא - כרגע חזרתי מההופעה הכי מדהימה בחיי (לא רק של הדורבנים, אלא בכלל..)!!! פשוט הופעה ההההעעעעעעשששששששרררר! לא סליחה, ההההההההממממממאאאאאאאאאהההההה!
בחיים שלי לא נהניתי ככה בהופעה. התחילו עם ניטרה בוי+עוד לילה שהיה מעולה, לאחר מכן העיבוד המחודש, המאגניב, המעולה, המשובח, המדליק, המרענן של "אלפקה" (אני פשוט מת עליו.. עיבוד גאוני), ואז זיגו סימן לי לעלות לבמה.. נחשו למה? "השיר אחריו.. לא זה - אחריו.. הוא סמבה סתיו!"
אני אמרתי את זה!!!!
חחחחחח (אמנם בהתחלה טעיתי אבל לא נורא..) *הידעת* - שאני חייב לציין שהיה פריצת דרך בהופעותיהם של הדורבנים - איתי לא התבלבל במילים!
וכמובן - "סמבה סתיו".. השיר האהוב עליי ביותר מ"לוי".. ביצוע מדהים והיה פשוט תענוג לשמוע אותו.. גררררר אני מת על לטיני אחרי זה זיגו הביא אותה בביצוע מאגניב ל"נילס"
ומיד אחריו לשיר העצוב והכל-כך משמעותי - "בפורים הזה". *מפה אני כבר לא ממש סגור על הסדר* "בעוד שבוע" - כל פעם כשאני שומע את השיר הזה אני פשוט מרחף.. מדהים מדהים מדהים!
"התחלה חדשה" - ביצוע מעולה ומקפיץ! "לא בא לי לשמוע" ו- "כל מה שרצית" (שתי בלדות ברצף?! כןןןןן!!!
) - היו פשוט מרגשים ומצמררים.. "you are" או בעברית - "את" שאאל"ט (אם אני לא טועה) פתח את רצף הדיסקו - "יצאנו לרקוד", "לבדוק לך ת'מנוע" (שיר פילוסופי משו
) ו"שוב הדיסקו כאן" - רצף שירים שהקפיצו נורא את הקהל.. אגב, אני לא יודע ממש מה הקטע אבל הם אמרו שלאיתי, גיא ורון יש יומולדת.. אני מניח כמובן שכל זה זה שקר וכזב אבל יכול להיות שזה היה היומולדת של איתי באמת? בכל מקרה באיזה שלב באמצע חלק הדיסקו הביאו לאיתי עוגה אז הם הפסיקו ת'הופעה כדי לאכול ת'עוגה
חחחחחח *יורדים מהבמה* - שאגות, צרחות ומחיאות כפיים מחזירות אותם כמובן חזרה אל ההדרן.. הם טוענים שבגלל העיצומים והשביתה הם יבצעו את המחרוזת בגרסה מקוצרת אבל אחרי שבדקו שיש בקהל אנשים שמכירים את המחרוזת כולה הם ביצעו אותה בגרסה המלאה
מחרוזת הלהיטים המפורסמת הייתה כואבת במיוחד בשבילי מפני שבאצמע המחרוזת תוך כדי שכולם רוקדים את "הורה" פתאום הרמקול-מוניטור נופל עליי ועל חברה של טל (שהנה פה אני מציין שפגשתי אותו בהופעה עם חברה שלו) בול על הרגל.. המחרוזת עוברת לשיר "חי חי חי" רק שאצלי הוא היה נשמע כמו "איי איי איי..." וכמובן שאי אפשר להישאר אדיש למחרוזת וחייבים לרקוד אז התחלתי לקפץ על רגל אחת לפי הקצב
גיא היה קצת מופתע שהמוניטור נפל וסימן לי אם אני בסדר חחח וככה התחלתי ללכת קצת צולע..
אבל למרות הסיום הכואב, זה מתגמד לעומת ההופעה המדהימה שחוויתי ואף מוניטור לא ישנה לי את זה! דבר אחד שטיפה טיפה אכזב אותי - ממש ממש ממש ציפיתי שיהיה גם את "קרנבל" ו"בהעדר זמיר".. דורבנים תחשבו על זה.. תוסיפו את שניהם.. איתי - המון המון תודה, ריגשת אותי מאוד בתגובתך (הוא כבר יבין על מה..
) עידו - תודה על ה"השיר אחריו הוא סמבה סתיו"
גיא - אני רוצה פיצויים על מקרה המוניטור
(ואגב, יש לי הוכחה שאתה חייב לי צימעס.. בהופעה הבאה אני אראה לך..) טוב עכשיו אני הולך לישון עם רגל כואבת, מקווה שיעבור לי עד מחר

roxchad

New member
ובבקשה...

כבוד לצלמת המעולה... שצילמה את הוידאו ולא שרה בזמן שצילמה אותם... וניסתה לרעוד כמה שפחות...

RTur

New member
../images/Emo6.gif רוקס כפרעליך ../images/Emo6.gif!!!../images/Emo24.gif

היא צילמה את שני הסרטונים כי אני הייתי עסוק בלרקוד ולקפץ ולשיר את המילים ולהציג את סמבה סתיו

papal

New member
אף על פי שאני לא נוהג לכתוב

זה פשוט מחייב תגובה שלי! רק רצית להגיד ארתור~~~~;; אני יהרוג אותך:|) איזה כישרון אתה! איך הצלחת להפיל עלייך ועל חברה שלי את המוניטור הזה ששוקל איזה 30 קילו ישר על הרגל??? וחוץ מזה הייתה אחלה הופעה, אכן. מזל שלילוש הצליחה לשכנע אותי אחרי קמפיין ארוך, לבוא אליה לב"ש במיוחד להופעה מסכנה לילוש שלי, עכשיו היא בקושי דורכת על הרגל!!!

RTur

New member
אני לא הפלתי את זה!

אני מוחה! זה הוצאת דיבה
וגם אני בקושי דורך על הרגל.. עדיין

nuna19

New member
טל! טוב שבאת!

מקווה שהכל בסדר... אף אחד לא אשם... המוניטור אשם!!! חחחחחחחחחחחחחחח מקווה לראות אותך בהופעות הבאות!

וואו!

אין כמו הופעה שלהם כדי לשבור את השגרה, והופעה בימי חמישי שזה ממש שניה לפני הסופ"ש תמיד פותחת אותו בצורה ממש כיפית. ונשמע כאילו באמת היה ממש כיף! וגם לנו כיף כי הסרטונים אלופי הארץ! תודה לחברה שלך פה שצילמה, יצאת כלה!
והגרסא המחודשת ל"אלפקה" באמת אדירה, תמיד גורמת לי לרצות לצאת בריקודי קאנטרי חחחחח. ואיך הרגל בינתיים?

למעלה