ה-הופעה

S h A b i T

New member
ה-הופעה ../images/Emo13.gif

הגעתי לבארבי, אפילו עם חברה לשם שינוי. כשהתיישבנו נוכחנו לדעת שהמינימום הזמנה קפץ ל25 שקלים לבן אדם. לדעתי זו קצת חוצפה לקחת 60 ש"ח על כרטיס ולדרוש עוד 25 שקלים על המקום. אם זה היה מוצדק אז בכיף, אבל זה לא. המלצריות היו היום מציקות מתמיד, הן הפריעו למהלך ההופעה בלי בושה.. זה היה ממש מעצבן. בקיצור, ההופעה התחילה. ציפיתי להופעה רגילה, 3 שירים מהדיסק הישן.. אחר כך "טראק 2 אני חושב"
.. וסדר שירים בנאלי לחלוטין עם שינויים מאוד קטנים מהופעה להופעה. אבל טעיתי, ובגדול.
דניאל עלה עם פעם(!). אני לא חושבת ששמעתי אותו עולה עם השיר הזה מתישהו. אחר כך ספרי לי, עם הקדמה מאוד יפה בפסנתר. אין כמו האהבה שלך, ומסמר הערב - אחרת. המון זמן לא שמעתי אותו בהופעה.. הוא סיפר שהשיר נכתב מזמן, על בחורה בשם קרן. היה ביצוע מדהים.. יותר מזה אפילו. הוא באמת השאיר אותי בלי מילים. אין על הלחנים של דניאל, על זה כבר הסכמנו מזמן.
אוהב אותך, ניצוצות עם הסיפור שמאחורי ביצוע השיר בהופעה, ועם העיבוד הכל כך יפה של דניאל.. ועכשיו שימו לב, אני יודעת שקשה להאמין, אבל עדיף. עדיף צץ לו באמצע ההופעה. שימו לב לשינוי הענק בפלייליסט.
אני לא בן אדם של שינויים, אבל השינוי הזה עשה רק טוב. עשן בעיניי, היה מרגש. הוא עשה אותו קצת שונה בסוף. דניאל אמר שאת השיר הבא הוא רוצה לשיר בלי הליווי של ההרכב, אלא כמו שהוא נכתב, בפסנתר.. מיתר קרוע. היה אחד הביצועים הכי יפים, אם לא הכי יפה שראיתי לשיר. ההרכב הצטרף רק לקטע האינסטרומנטלי הגאוני שיש בשיר. ואחריו דניאל המשיך לשיר את השיר רק עם הפסנתר. אחרי שסיים את השיר, אמר שהוא לא נוהג לעשות את זה, אבל הוא מקדיש לקים שלנו את השיר "בא מכאב". שיחקת אותה קים.
התרגשתי בשבילך. אחר כך רבות הדרכים, דנה לא הגיעה אז דניאל הזמין מישהי מהקהל ובחורה בשם נקטר שרה את השיר, דווקא נחמד בשביל פעם ראשונה שהם שרים יחד. אחרי זה כשתחזרי, לבן - אחד השירים (בה' הידיעה) בהופעות.
אהבה, ההרכב יורד.. דניאל עולה להדרן ושר עם הקהל שוב את אהבה, ואחר כך את אני לא מאמין. הוא אפילו סיים אותו בצורה שאני אוהבת.
הכל היה נפלא. ואפילו מצאתי איך לחזור הבייתה.
האושר העילאי הרגיל שמציף אותי אחרי הופעות, הציפיה להופעה הבאה, הרצון לבוא ולכתוב את הכל כדי שלעולם לא אשכח.. הכל חזר אליי שוב. הבנתי שההופעה הקודמת הייתה נפילה קטנה, שלו או שלי.. זה לא משנה. הכל נשכח. תודה דניאל על אחת ההופעות הטובות, ועוד אחד מערבים מקסימים.
אלמוג.

BaRbiK

New member
שמחה שנהנת:)

אני גם רוצה הופעה כזאתתתתתתתתת ואוו נשמע ביצוע ממש מרגש למיתר קרוע..כמה שאני אוהבת את השיר הזההה:)

טול2

New member
נשמע מדהים=]

שמחה שנהנת אלמוג=] הקדיש לקים את בא מכאב?? פשששש.. כפרעליה!:)

hodayoyo

New member
יאא../images/Emo60.gif

ממש שמחה שנהנית. טוב שדניאל הכניס שינויים לפלייליסט. ואגב, את פעם הוא שר בהופעה בתמונע בינואר... אוווף אני כל כך צריכה עוד הופעות. אחרת זה ה-שיר... איך הייתי רוצה לשמוע ת'ביצוע שלו...

S h A b i T

New member
הכוונה הייתה

שפעם ראשונה שהוא עלה איתו. (אבל זה לא בטוח, הזיכרון שלי נוטה לבגוד בי.
) הוא כל הזמן שר אותו בסביבוב הנוכחי.
אגב, השירים בסדר הנכון.. לא החסרתי שום שיר והכל בסדר שהיה בהופעה.

S h A b i T

New member
אלוווווווווווווווונה. ../images/Emo3.gif

כמה נחמד לראות אותך פה.
בהחלט כיפחיים..

למעלה