ה-"הסברע" שלנו היתה והווה נפל עלוב שבעלובים

ה-"הסברע" שלנו היתה והווה נפל עלוב שבעלובים

פעם כבר לא יכולתי להתאפק יותר , ושלחתי בקשה למשרד החוץ לקבל חומרים שיעזרו לי לבנות מצגת אמיתית שבעזרתה אוכל לבצע הסברה בחו"ל, וקבלתי תקליטור מטופש שבו רואים ילדים ערבים מחופשים למחבלים, וזהו.
אז אם יש לי צורך, יש חומר שאספתי משך שנים שמראה למי שמתענין מי הם הערבים באמת, והם לא רומנטיים בנוסח: "לורנס איש ערב".

אבל מידי פעם אני רואה את ההסברע של המדינה מפשלת פעם אחר פעם שוב ושוב ושוב, ואין פוצה פה ומצפצף.
מי עובד שם במשרד החוץ ? נמושות מאופסות שכל מה שהם יודעים זה להחזיק כוס שמפניה בקוקטיילים, ולחייך ? בסגנון:"יורקים עליך, תאמר שזה גשם".

הערב מסתבר בחדשות שבמעבר גבול עם ירדן, נורה אזרח ירדני אחרי שניסה לחטוף נשק מחייל.
החלו מהומות ברחוב הירדני והפגנות, ומדינות חוץ מתרעמים על האירוע כיוון שהסתבר שהאזרח הירדני הוא שופט בבית המשפט בעמאן.
זה שתפסנו ספינה עם טילים ופצצות שמטרתם רצח מאות ישראלים, זה לא מענין את אף אחד, אבל שופט ירדני שנורה, זה מענין את כולם.
מה מגיבה הממשלה?
א. האזרח הירדני ניסה לחטוף נשק מחיל, ועל פי הנוהל נורה.
ב. יש מצלמות שמתעדות כל הזמן מה שקורה בגשרים, ושם רואים בבירור איך הוא מנסה לחטוף נשק מחיל.
ג. את התמונות יציגו בעוד כמה ימים.....

אני פשוט בהחלם מוחלט. לגמרי.
מה הטירוף המפגר הזה ?
יש לך הוכחות ? תציג אותן מיד ותשקיט את המהומות.
מה זה בעוד כמה ימים ? כדי שכולם יזכרו את האירוע ולא יזכרו איך זה נגמר ?
או שאולי אין לכם שום הוכחות ואתם הולכים "לבשל" סרט ???
גם אני הייתי חושב בדיוק כך, שהולכים לרמות ולהמציא סרט שלא היה ולא נברא.
בזיונרים.

pazi66

New member
מאיר ביו טיו טיוב תמצא חומר הסברה מעולה

ע"י מרצים ואקמאים זרים מארה,ב ומאנגליה ואפילו אישים ונשים ערביות שיכולים לשמש חומר הסברה מעולה עלינו.

נכון לגמרי

מצאתי שם שני סרטונים מעניינים.
אחד של פרופסור ישראלי מוטקה קידר שמתווכח עם אל-ג'זירה כאשר הם טוענים שהוא מחלל את שם ירושלים הקדושה והוא מוכיח להם שבקוראן ירושלים לא מוזכרת אפילו פעם אחת ואילו בתנ"ך 700 פעם (אני ספרתי - 501 פעמים).
ויש פרופסורית מלבנון שתוקפת את הערבים על תוקפנותם נגד ישראל.
וזה מחוץ למאמר מוקלט של חירט וילדז חבר הפרלמנט ההולנדי שמספר בעובדות איזו סכנה האיסלם מהווה לאירופה שמנמנמת על סיפורי הרומנטיקה של לורס-אוף-עראביה.....

הבעיה שאתה לא יכול להציג סירטונים כי לאנשים אין הרבה סבלנות. אני למשל מציג סרטון של "צבע אדום" ששומעים את הצופרים ורואים אנשים עוזבים הכל ונמלטים על חייהם, ושואל את הצופים כמה פעמים ביום אנשים צריכים לעבור זאת ומשך שנים רבות, והם מזדעזעים.

לאלו שמדברים על שפה נפגע מישהו ושם ירו במישהו, אני סותם לו מיד את הפה כשאני מציג תמונות שגם בארץ לא ראו, של פיגועים באוטובוסים ובמקומות ציבורים, ובפיגוע רואים בבירור את ההרס ואנשים הרוגים וחלקי גופות שעפו לכל עבר.
זה מזעזע ונקלט בראש של האנשים, ולא בילבולי שכל בקוקטייל.

כשמישהו אומר לי שיורים גם בילדים ערבים אני מבקש דוגמא, והוא מביא לי דוגמא או שתיים, ואז אני מציג לו מעל 200 תמונות של ילדים ישראלים שנרצחו בפיגועים, בגילאי 17 ועד 3 חודשים.

אם מדברים על ערבים הומנים, אני מציג להם חיסול חשבונות של החמ"ס בעזה נגד אנשי פת"ח, כשהוא מורים לאנשי הפת"ח (בערך חמישים איש) לשכב בשורות על הדשא, ויורים בהם בצרורות עד שהורגים את כולם.
או סרטון שמראה אנשי חמ"ס מדברים, ופתאום מישהו קורא שהישראלים באים, ואז כל מחבל כזה תופס ברחוב ילד (ילד ערבי) ומחזיק אותו לפניו כמגן.....

וכו וכו
מה שצריך מאוד להיזהר מסרטים "מבושלים" שעלולים רק לגרום יותר נזק. לכן אני לוקח רק מה שבטוח.

תזכרו מה שאמרתי

העובדה שטענו שיש סרט שמראה כיצד הירדני ניסה לחטוף נשק מחייל, אמרתי שלדעתי זהו שקר מוחלט, כי אם יש ראיה, צריך להציגה מיד להרגיע את הרוחות, ולא לאמר שהוא יוצג עוד כמה ימים.

האמירה הזו רק מחשידה ומצביע על שקר, ש-או הסרט מראה שלא היתה התרחשות כזו, או שהולכים "לבשל" את הסרט.

למעלה