ה-ה-ו-פ-ע-ה

שרשור סיכום הופעה בפטיפון

אני נהנתי מאוד...:) תכף אני מעלה תמונות... זה עדיין מעביר [יותר מ100 תמונות] היה כיף לראות את מי שבא!!!

פרקשון

New member
ה-ה-ו-פ-ע-ה

שרו 10 שירים חמודים מאוד פוגו בקושי היה שיקו קיבל עוד שיר:):):) פגשתי "המון" אנשים מתפוז והמון אנשים לא מתפוז טובי בואי מכות!!! לילה טוב

בכיף :p

חחח והקדמתי אותך בפתיחת נושא.... יאללה שאחד מהמנהלים יצרף את זה לנושא שפתחתי למנוע בלאגן

ManRed

New member
כי היא השתמשה במילה שרשור

ואם כבר רשמתי הודעה אז אני גם אגיב שהיה מאוד קצר ומאוד כייף במיוחד אחר כך לדבר איתם..

תמונות מההופעה של אתמול באלטרנטיבה!

אתר אלטרנטיבה: פה! חח גם אותי צילמו שם, לשם שינוי יצאתי טוב חחחח נתן לי מצב רוח
קלטתי שם גם את אורטל, בר, מוניקה, עידן, מממ דני, ובטח תמצאו שם עוד כמה מגניב אני באינטרנט

פרקשון

New member
חחח למי שלא הבין

בתמונה שלי אני ואלדד (זה עם הכוסע צמר) בתנוחה מסוימת או אמור להיות לפחות

גוטשה

New member
חחחחחח

הכובע שלי! הכובע שלי! חחחח ושתדעו שבהופעה בזיכרון יעקב גם בוטן מופיעים אז יובל לא יכול להגיד שזה לא הופעה של בוטן פה! אז תביאו הרבבבבבבה כובעים! בשבילי! אני אקנה לכם מתנות מקנדה! הנה אבי והכובע אגב:

גוטשה

New member
בלאאאאט!

היה כל כך ענק!~! באמת. מהשירים שהיו אני זוכרת את: "מקפץ בעיר", "כוחות הרשע", "לחות"? [השיר של שיקו!], "עוגות", "פקיד אפרורי", "זמן ניכר", "יותר משנדמה לך" [גדול!]. יהיה לי רשימה יותר מאוחר. באמת שהיה ענק! מי שרוצה פירוט מלא יש כאן. אגב! יש לי שיער של אספיס! הוא הציע לי! יש לי עדים! [דנייייייייי! 29/10 רולז!!!! אני אוהבת דני!]

גוטשה

New member
הממ

חחחחחח ושחר אבן צור היה שם, אז שאלתי אותו אם הוא זוכר שאחרי ההופעה של שייגעצ במועדון ה"אייס" [של וואלה], אז אני וידיד שלי ואמהות שלנו פגשנו אותו באיזה שווארמה והוא חתם לי שם. אז הוא חתם לי באותו מקום, רק הפעם בשם יהלי! זה ענק!~! [דני עדיין רולז!]

ManRed

New member
שחר חקיין חתימות

אגב אני דני.. :) ו29.10 זה התאריך הכי טוב בעולם! אני נולדתי יום שבת את ביום חמישי.. אביגייל רולז, אפילו שגנבת לאסף את המקל תיפוף והוא תפס אותך..

גוטשה

New member
חחחחחח וואלה?

בכלל לא ידעתי שאתה דני, אני בכלל לא בקומונה של המג'יקל. חחח הממ. וואלה?! אחלה חישוב!

גוטשה

New member
../images/Emo45.gif רם אוריוווווווווווון!!!!

רווווווווווווולז!!!!!! רם השולט!!!!!!

למעלה