ה ה ו פ ע ו ת .... :)

ניקי בי

New member
ה ה ו פ ע ו ת .... :)

יש לי עוד כמה שאלות לכולם: א. באיזו הופעה הייתם (ראשונה, שנייה, שניהם, אף אחת) ב. באיזו הופעה יותר נהניתם ..ולמה ג. אם יש לכם תמונות מאחת מההופעות..אתם יודעים מה לעשות איתם... B-)

sweet_angel

New member
תשובותי........

אז ככה לא הייתי בשום הופעה ואין סיכויי שאני אגיע לאחת מההופעות מרצוני האישי...... גם הייתי בכל ההופעות אני אדע שבשום הופעה אני לא יהנה ואיכסההההה לא מספיק לי לראות אותם באמ טי וי ולהרגיד רע אני גם צריכה תמונות שלהם........

עוגייה

New member
טוב,

אבל מה את מגיבה?!?!?!?! מה אכפת לך...? נראה לי שאת דיי מחפשת לריב, לא?

sweet_angel

New member
לא........

היא כתבה את זה גם למי שאוהב וגם למי שלא אז אני עונה את דעתי בקשר לזה ובמקרה הזה זה דעתי השלילית אנשים תפסיקו לחשוב שאנחנו מבקשים לריב עם אנשים כי אם תשאלי את ניקי דיברתי איתה בקשר להופעה ושאלתי שאלות אז יאלה מה כבר עשיתי עניתי על שאלה סליחה סליחה ושוב סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן חחחח

היתי בכל ההופעות חחחחח שקל לא היתי נותנת עליהם במקל לא היתי נוגעת בהם והיו צריכים למשוך אותי מהשיערות כדי שאני יגיע לאיזה הופעה שלהם ותמונות בכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן אני יודעת מה לעשות עם התמונות לשרוףףףףף טוב התחרפנתי....החופש שיגע אותי

הייתי בשתיהן...

יופי עכשיו יצחקו עליי !!! :) סתם טוב אז הייתי בשתיהן... והראשונה יותר נהנתי כי פשוט יותר אהבתי אותם.. הפסקתי לאהוב אותם כל כך עם הזמן.. השניה הייתה נחמדה אבל פייב הופיעו הרבה יותר טוב...;

וואווווווווווו אני לא יכולה חתיכיםם

איזה חתיכיםםםםםםם וואווווו לא הייתי מתנגדת להדביק לאחד נשיקה כזאת רטובה.... לא רק לאחד לכולם... ווואוווו אני מטורפת... אודליה <שחולה שרופה מתה מעריצה של ווסטלייף>

למעלה