ה-ו-פ-ע-ה חינם היום בחיפה [וגם יוני בלוך] *

AvtipuS

New member
ה-ו-פ-ע-ה חינם היום בחיפה [וגם יוני בלוך] *

היום, 24.10 יש הופעות של שייגעצ ויוני בלוך חינם במרכז הקונגרסים בחיפה [מרחק הליכה של 10 דקות בערך מתחנת רכבת חוף הכרמל] *יכול להיות שהכניסה תנתן רק לחיפאים עם הצגת ת.ז. [אני מהקריות אז אני "אקח סיכון" ואגיע,אבל מי שמתכנן על להגיע מרחוק-חחלטה שלכם.] מקורות: ערוץ 24 עיריית חיפה\הבמה קינדרלנד

עדי D

New member
נשמה../images/Emo99.gif

הייתי זקוקה לטיפת ליל.

ססילייה

New member
"אני אוהבת לנגב לך ת'תחת!!!111"

היה כל כך מצחיק!
הכניסו אותנו לא משנה הבדלי דת מין גיל גזע ומקום מגורים.. אני לא מאמינה שהשומרים באמת אמרו לנו לפני ההופעה לעמוד מאחורי השטיח האדום (ורק שתבינו שזה מאוד רחוק מהבמה) אמרתי לאסתי ולעצמי שאני לא אהיה שורה ראשונה, כי כמה אפשר? אבל היי, מה אתם יודעים.. טעיתי -_- הזעתי כמו חמור, בחיי. ולא רק שהפלייליסט היה קצר, הסאונד לא היה משהו אבל האנרגיות היו מעולות.
עדי ומאיה, הכוריאוגרפיה הייתה נ-ו-ר-א חסרה לי, אסתי שי ורז הם משת"פים גרועים טילים :) אבל לא נורא.. יוני בלוך היה מדהים כרגיל.
וטל וארז, ואו...|מאוהב
. ובקצרה עד עכשיו: מדבקה של לב מדוסים קניון חיפה יחפים כאבי תופת בכפות הרגליים מונית ב15 שקל שירים ברוסית בתחנת רכבת ו"אני אוהבת לנגב לך ת'תחת!!!!!!!!!!"

AvtipuS

New member
"שיקודיסקו!"

[לא,לא היה שיקודיסקו ממש,לא כמו בהרצליה או בעכו] יופי ליל,קשה לפתוח שרשור סיכום הופעה?
היה טוב.אפילו אחלה. יובל חפר כרגיל. [כמו שצריך!] כמה בנות צעקו לו מזל טוב והוא אמר שזה רק עוד כמה שעות אבל הכי טוב לחגוג בחיפה ושלחגוג בחיפה זה לא כמו לחגוג בבאר שבע,ואז הוא שיחק עם ההתלהבות של הקהל מזה שהוא אומר "חיפה" וזרק כל מיני שמות,כרמיאל וכאלה,ואז שהוא אמר חיפה כל הקהל עשה רעש. אספיס גידל שפם זקן ועכשיו הוא אחמדוס. [אני אומר שהוא נראה כמו ערבי,ליל אומרת שהוא נראה כמו דוס] אבי רוקסטאר העביר את כל ההופעה צמוד לקהל ובעט במעמד של הבס שלו. שיקו בכלל לא בא לאיזור שלנו וגם לא לאמצע אז יש רק קצת תמונות שלו. [ולא היה שיקודיסקו...] ונתנו להם כוסות של יין והריח נראה לי חירפן את כל האיזור מקדימה. פלייליסט לא לפי הסדר: אם את בעניין הפוך משקאות פקיד לא בא לה אוי ואבוי קשה לי לחשוב את יפה רפיח אבא עו"ד מרלין המילים ["בחזרה...בחזרה...בחזרה...בחזרה..."] מכובד. [בכל זאת,הופעה חינם] בקרוב תמונות וסרטונים.

למעלה