ה-טופ מודל

JULI4561

New member
ה-טופ מודל ../images/Emo24.gif

כל אחד צריך להרכיב את ה-טופ מודל שלו נגיד - רגליים - יהיה עיניים - קיילן אפשר גם להכליל ולכתוב את כל הפנים עם רוצים .. עם מישהו יודע להתעסק בפוטושופ או בצייר יכול להרכיב את הדברים ולראות מה יצא =] תהנו

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אממממ

פנים-אווה גוף-אן הליכה-אווה תמונות-קיילין,אווה ו
ג'ואני [6]

mikmikonet

New member
מגניב ../images/Emo6.gif

פנים- אני חושבת שניקול (3) שיער- אולי קאסי (3)
היה לה שיער בלונדיני ממש יפה
לא הכי אהבתי אותה אבל היה לה אחלה שיער
רגליים- שנדי
תראו את התמונה ברומא. עיניים- קיילן או אמנדה. גוף כולל- לא יודעת... כולן מושלמות שם
אהבתי את הפעילות ג'ולי

randu

New member
אני חולה מת בקיצור

כולי משתעל, עושה אפ'צים, יש לי 38.4 חום..
הצוואר שלי תפוס,אני מת מעייפות,קר לי ברמות מטורפות, וכל זה-ויש לי מבחן מחר ביסטוריה על שתי העליות הראשונות.. אז התשובות: פנים-יואנה,רק בלי אזור הפה,היה לה משהו דפוק.
עיניים-אמנדה,בטוח.
גוף (כולל הכל)-קיילן.
,ללא ספק. הליכה-קיילן.
. פנים בזמן הליכה-מרסדס.
תמונות-בלי לחשוב-איליס.|תעשיליילד|. את שנדי ממש אהבתי, אבל לא יכולתי להצביע על חלק ממנה שהוא הכי טוב.

Fergie7

New member
../images/Emo9.gif

סורי לא יכולה להתפשר על אחת XD פנים- יואנה,אן,ריבקה,ניקול ובריטה. עיניים- אמנדה. שיער- ברנדי XD לא...בריטה
וקאסי או אחת מהבלונדיניות בעונה השלישית, דאמ אני סנילית! גוף- אן, אדריאן ובריטה. הליכה- לא זוכרת כל כך, אבל של קיילן אהבתי. אישיות- בריטני.

SummerNightCity

New member
אוקי

עיניים: של ליאה, לגמרי שיער: קריסטי גוף:בריטני שפתיים:ניקול (3) אין על החיוכים שלה

../images/Emo6.gif אני../images/Emo87.gif

כאילו בשבילי אמנדה טופ מודל מושלמממתת!! אבל בכל זאת
פנים- שילוב של אמנדה וקאסי רגליים- אוף שכחתי את השם של הסינית בעונה השנייה.. יש לה רגליים מושלמות שיער- של קאסי גוף- קאסי

randu

New member
וואי איזה מגניב זה לדעת שלכל

אחד יש טעם ממש שונה, מאגניב כזה.
לא?
קיצר באמת שמישהו ינסה להרכיב בפוטושופ... זה יהיה חזאאאאק!

עונה

שיער- אממ... כמו של קריסטי (עונה 3) עיניים- אמנדה רגליים- יהיה חזה- חח קיניה שפתיים-בריטני אישיות- אמ..אווה

למעלה