ה"יומן" של B.B

• פותח הנושא mays
  • פורסם בתאריך

mays

New member
ה"יומן" של B.B

לא, לא התבלבלתי.... אני יודעת שזה לא פורום אקטואליה
B.B הוא אחד הנגנים של שנאיה, גיטריסט מדהים. הוא ואשתו (מיילי) גם עובדים על חומרים מקוריים משלהם, ופתחו לעצמם אתר אינטרנט. אז איך זה קשור אלינו? B.B מפיץ אחת לכמה שבועות מעין "יומן" לרשימת תפוצה של כתובות דואר אלקטרוני, וניתן להצטרף לרשימה הזו בחינם ולקבל "דיווחים מהשטח". איפה הם היו, מה הם עשו וכו'. כמובן שרוב היומנים כוללים אזכור (גם אם הוא קטן) לגבי שנאיה, ולפעמים אפילו תמונות. אבל החלק המרתק ביותר (בעיני לפחות) הוא התיאורים של החיים בדרכים, של אומנים במסע הופעות. ניתן לשלוח אליו מיילים עם תגובות, ואם בא לכם, אפשר סתם להחמיא לו על דרך התיאור של מה שקורה להם On the road ואולי, פעם, באיזו שיחת אוטובוס בדרכים, הוא יגיד לשנאיה ש"תשמעי קטע... יש לך מעריצים גם בישראל... אולי נופיע שם?". כן, אני והאופטימיות הנצחית...
אז הנה הקישור לאתר שלו, שם ניתן להרשם לרשימת התפוצה: http://www.mileyandbb.com ורק בשביל שתראו דוגמא, זה המייל האחרון שהוא הפיץ (לפני כמה ימים): גיליון 9

Caeser

New member
כן גם אני שמעתי עליו...

אני יודע שיש לשאניה להקה קבועה שהיא מסתובבת איתה כבר כמה שנים אם אני זוכר יש אחת שקוראים לה אליסון מלוס אנג'לס, אחד מקנדה (זה B.B?) אחד מאוסטרליה ואחד מספרד ואיזה סיני ועוד כמה... הם מאוד נאמנים לשאניה והיא אליהם. נ.ב ידעתם שUP עלה למקום שני בגרמניה במצעד האלבומים?! זה השיא של השיאים!!! היא כל כך מצליחה בגרמניה!!! בעוד שבועיים היא תגיע לשם ותופיע בתכניות שיש לנו אותם בערוצים הזרים. תתכוננו!!! גם FAFA עלה למקום 9! כל הכבוד לשאניה!!!

mays

New member
כן, זו אותה להקה מהסיבוב הקודם

מדובר במוזיקאים שנבחרו אחד אחד על ידי שנאיה ומאט. מכיוון שהלהקה היא חלק גדול מההופעה (לעומת הופעות בהן הנגנים נשארים מאחורה או עומדים במקום אחד) הם ניסו לבחור מוזיקאים שגם יש להם נוכחות בימתית וגם יודעים לשיר (מכיוון שהם עושים גם את קולות הרקע). אחרי שהם בחרו במוזיקאים האלה, ואחרי שהם השתפשפו כלהקה בסיבוב הקודם, שנאיה רצתה את כולם בחזרה לסיבוב הזה. חלקם הופיעו עם אומנים אחרים במהלך השנים ששנאיה לא הופיעה, ובהחלט נראה שהם התייצבו בנוכחות מלאה לסיבוב הזה.

למעלה