ה"כוח" - שאלה לנמרוד

• פותח הנושא jc69
  • פורסם בתאריך

jc69

New member
ה"כוח" - שאלה לנמרוד

נמרוד, זה הפורום שלך , לכן מותר לך להגיב מדי פעם , לשתף אותנו במחשבותיך , תוכניותיך, וכו'. אשמח אם שוב תגיב בנוגע ל"כוח". בייחוד בנוגע לפרק האחרון , שבו רוב המשתתפים הצליחו להגיע קרוב מאוד לאזור הרכב , וחלקם הצליחו לאתר במדויק את הרכב עם הנוסע. ברור שהסיכויים לכך הם קטנים מאוד – שואפים לאפס , אבל למרות זאת הם הצליחו. במידה ושום אדם לא עזר להם , והם לא עזרו אחד לשני , הרי מדובר בהצלחה משמעותית , שלא ניתן להטיל בה ספק. אבל כמובן מדובר בתוכנית טלוויזיה , שאינה בשידור חי , ומוטלת כל ערב על שולחן העריכה. מניסיונך , והכירך את התחום , האם אנו צופים בשרלטנות , ביכולות אמיתיות , או בשילוב של שניהם ??

שאלה לנימרוד

בס"ד אי בחורה בעלת תשובה, וצפיתי במס' תכניות שלך ודי התרשמתי , אבל .. לא הצלחתי כ"כ להבין אם אתה "מחזיק" או מאמין במה שניקרא "כח" או" בפאראנורמל"( בעל טבעי), או שהכל אחיזת עיניים? והשאלה ואשאל בעדינות ויש לי הסבות לכך: אתה מאמין בבורא עולם? אני ברוך ה' לפני התשובה היו לי "התנסויות"..רובן כמו שאתה מכנה בתכניתך: "לאמן את המח או לגרום לו להאמין.." כמו עם משולש ברמודה שעד עכשיו לא כ"כ הבנתי את מה שאתה עשית ואתי אישית זה די מעניין. אשמח אם תוכל לשלוח לי מייל לדואר שלי: [email protected] נ.ב כל כוחות כולם באים רק מבורא עולם ואני מבחינתי הקמע הכי טוב: היא התפילה , התהלים , והשבת..

jc69

New member
ה"כוח" - האם קיים קשר שתיקה בין....

לא מאמין בשטויות, אני לא רוצה לכנות את תוכנית הכוח שטויות , אלא לנסות להבין האם מה שאני רואה יכול להיחשב כאמיתי , או כשרלטנות. כמובן שאין לנו דרך להוכיח שהכול שטויות , או אמת מכיוון שהתוכנית מוקלטת , ערוכה , ואנחנו לא שותפים ל"ניסויים" בתוכנית. אין ספק שהצגת ה"ניסויים" בתוכנית לוקה מאוד בחסר , מכיוון שחסרים פרטים חשובים רבים בהצגת ועריכת ה"ניסויים". אני מניח שהפרטים חסרים במתכוון. הנקודות שציינת נכונות , ובסיסיות לקיום ניסוי המנסה לאמת או לשלול קיום "כוחות" של אנשים. שלישיית השופטים גם אינה מצטיינת בהטלת ספק , וניתוח אובייקטיבי של הניסוי. היא בעצם אינה מנסה לבחון את הניסויים באופן סדור ומדעי , ומתרכזת בתפל. כמובן שחייב היה לכלול בצוות השופטים אדם מתחום המדעים , עם הכלים לניתוח מדעי של ניסויים. אני גם לא מאמין שהמשתתפים בתוכנית כל כך מתוחכמים וחכמים על מנת להערים על צוות התוכנית. אני כן מאמין , שהמשתתפים אותנטיים , ועוסקים במה שהם טוענים , אחרת אין טעם להשתתפותם בתוכנית. ולכן הפניתי את השאלה לנמרוד , המכיר את התעשייה , ובייחוד את ערוץ 10. הוא בין היחידים שיוכלו לומר האם אנחנו צופים בהונאה מתוכננת ומתוקצבת , כלומר שת"פ בין צוות העריכה לבין חלק , או כל המתמודדים , או שאנו צופים ביכולות יוצאות דופן של אנשים מיוחדים. ושוב , אם יכולותיהם אמיתיות , אז לנמרוד יש בעיה גדולה לפתור , והסברים רבים להסביר. כרגע לפי רמת הניסויים בתוכנית , אי אפשר לענות על השאלה. נמרוד – בו תעזור לחשוף את האמת , שאתה כל כך אוהב לייצגה !

kobi1298

New member
מירב 77

אני בספק אם נמרוד יחזיר לך תשובה כי בטח מקבל מאות שאלות בדיוק כמו שלך ביום אבל היה ראיון ב NRG עם נמרוד לפני כמה שנים והוא ענה שם על שאלות שדומות לשלך הראיון: http://www.nrg.co.il/online/15/ART/917/639.html

למעלה