ה"להיט" החדש: תרנגול בלי נוצות

avidadon

New member
ה"להיט" החדש: תרנגול בלי נוצות

שמעתם את הזוועה? מהיום- לא צריך לעבוד קשה למרוט את נוצותיו של התרנגול, פשוט.. מגדלים אותו בלי נוצות! מה עוד?? אולי ימציאו תרנגול ממולא אורז כדי שיוכלו להכניס אותו ישר מהלול למיקרוגל? איכסה.. למרות שאני לא יודע להצביע על מה שבדיוק מפריע לי - זה מקומם..

Eclipsed 0

New member
מה מפריע ?...

העובדה שעוד יותר ממקודם, מתייחסים אליהם כאל מוצרים ולא כאל יצורים חיים. ואני מציעה שאוכל הבשר השנון ומלא הטקט שהגיב לך ייצא מכאן, ויתבגר.

K A R I N

New member
מה שמקומם בזה

זה עצם העובדה שלא מתייחסים אל התרנגולים כאל בעל חיים/בעל נשמה, אלא כאל עוד מוצר מזון. ניתן לו לגדול קצת(בתנאים מחפירים), נפתם אותו קצת(בעינויים) ואז הוא כבר מוכן לשחיטה, לא צריך למרוט לו את הנוצות. האמת, תחשבו על זה, למה לגדל תרנגול עם נוצות, זה ממש טימטום, הרי בכל מקרה ימרטו לו את הנוצות לפני השחיטה, זה חוסך זמן וכסף (בציניותתתתתתת אנשים). קארין נ.ב- כבר דיברנו על זה שלא מתייחסים לאנשים שנכנסים לכאן על מנת לקומם אותנו, אז אנא התאפקו ואל תענו כלל!

adipo

New member
איייייי

אולי פשוט ימציאו תרנגול שנולד שלם ומת כבר בלידה- מוכן ישר לאכילה, רק לארוז ולמכור... גועל נפש!

avidadon

New member
ה- נ.ב. שלך- היה מכוון אלי??

כי אם כן את ממש טועה!! אני צמחוני מיום לדתי ועד עצם היום הזה! ולא התכוונתי לקומם אף אחד..

zooti

New member
הנ.ב לא היה מכוון אליך

היה משורשר אליך אחד מטרידן קודם. אל תקח ללב...

mitzy miaoo

New member
מה עוד בני האדם הולכים להמציא?!

אלוהים ישמור! בעצם, המצאות מהסוג הזה רק מוכיחות שכנראה אין אלוהים וגם אם כן, הוא לא ממש שומר על אף אחד. לא נראה לי שהתרנגולים המסכנים האלה עשו משהו כ"כ רע שמגיע להם כזה דבר בתור עונש. וכמו שכבר אמרו כאן - הנה עוד דוגמה לאיך שבני אדם רואים את מקומם בעולם - מין עליון שכל האחרים מתקיימים כדי לספק את צרכיו,מוזרים, מזעזעים או מיותרים ככל שיהיו (כי לא נראה לי שתרנגול ללא נוצות הוא כזה צורך בסיסי), ובכמה שפחות מאמץ. וכמובן, נשאלת השאלה - מה הלאה?!

goldy27

New member
רק שיהיה ברור לכולם

כל העסק הזה הוא בשביל התעשייה ותו לא. החוקרים אפילו טענו שהתרנגול העירום יהיה דל שומן (מכיוון שהשומן שיש בעור נמצא לרוב קרוב לשורש הנוצות) - מה שאומר שהיחס כאן לתרנגול הוא היה ונשאר - תרנגול = אוכל. לא חידשתי לכם כלום, זה נכון אבל שימו לב שמיום ליום תעשיית הבשר מוצאת עוד ועוד דרכים לצמצם עלויות ולהגדיל רווחים וזאת מתוך התעלמות מוחלטת מרווחתם של בעלי החיים (או המכונות, לצורך העניין).והיתרון בכל העסק הזה הוא לבעלי המשחטות. כי בזמן שלוקח למרוט נוצות הם יוכלו לשחוט עוד תרנגולות ואז קצב הייצור יילך ויגבר ואז יצטרכו לגדל עוד תרנגולות. וככל שהמח האנושי מתפתח יותר כך זה הולך ונהיה מפחיד מיום ליום. אין גבול למה שאפשר להמציא. מה הלאה? מה עוד אפשר להמציא?

bilbibilbi

New member
היום בבוקר

אבא הראה לי את הכתבה בעיתון. אמרתי לו שכבר שמעתי ושזה נוראי והוא אמר לי שזה חברים של אמא. אני הייתי בשוק - שאלתי אותה אם האנשים הנוראיים האלה באמת חברים שלה? היא אמרה שלא, שהיא התבלבלה, שחברים שלה עושים ניסויים אחרים. יופי. אתם יודעים כמה ניסויים יש שאף אחד לא יודע עליהם? זה נוראי... החברים של אמא, חוקרים גנים של תרנגולות כדי לגלות איזה תרנגולות יצאו מתרנגול הבר. הם אומרים שזה לא בשביל התעשייה, אבל ברגע שיגלו איזה זן תרנגולות יותר משובח, מה אתם חושבים שיקרה לו?

למעלה