ה.מח עצם בשידור חי

אבועופר

New member
ה.מח עצם בשידור חי

אתמול היה יום מיוחד להרבה אנשים,לי היה את "יום הבחילות הבינלאומי",זה מתחיל בתחושה שיש גוש ליחה כמעט מוצק בגרון אבל הרופא שמאיר פנימה בזרקורים לא מוצא דבר.אחר כך מתחילים גלי בחילה מהבטן שעולים למעלה עולים ולא מגיעים לשום מקום באים והולכים ומזינים את תחושת הקבס בתחילת הגרון וחוזר חלילה וחוזר חלילה וחוזר חלילה ואינך מוצא את נפשך ואחר כך התחושה שוככת מעט ונדמה שבאה מנוחה ליגע. אבל כמו ששר בועז "לא תפול רוחי ולא יטש כוחי" עוד יום עבר והפעם בתיקו אך העיקר שעבר ומתקרב למטרה תהיו בריאים שבת שלום

ה ל ו מ ה

New member
בוקר טוב, מקווה שיום השיא מאחוריך

מקסימום, תתפשר על יום שיא בתאריך עברי, ועוד יום בתאריך לועזי....
לפי התיאור שלך... לא בחילות של תחילת הריון!!! אז, לא מדובר בהריון - קשה יותר להתפשר על זה, לא?
. האמת שבפעם האחרונה שסבלתי מבחילות הריון....לפני יותר מעשרים שנה....... מאחלת לך ולבני משפחתך שבת שלום
הלומה.

מיליתו

New member
כן, אתה מקבל כימו... ../images/Emo8.gif

זה גורם לבחילה... אפשר לבקש להעלות את מינון הקטריל או הזופראן. אם הספירות שלך עדין סבירות אולי שווה לקפוץ לעשות טיול מחוץ לחדק בשעות הבוקר המוקדמות כשבית החולים ריק. אין כמו אויר. האויר בחדרי הבידוד נורא דחוס, וזה מגביר בחילות. אני הייתי הולכת לטייל ליד הים ברמב"ם (הייתרון העיקרי של ביה"ח הזה), וזה היה עוזר מאוד. בכל אופן, נסה לאכול כמה שאתה יכול, זה יעזור בהמשך. מתי ההשתלה?

מים קרים או קוביות קרח

שקבלתי את הכימו הזעפרן לא היה קיים נתנו פרמין שעשה לי רע יותר אז מצאתי שיטה שמתי בקבוק מים קרים היתיי לוקחת לגימה ויודעת שבעוד רגע גם היא תהייה בתוך הדלי שמו לי שטיחון ודלי וככה היתי 24 עד ההשפעה היתה יורדת המים הקרים קררו מעט את הגרון בין בחילה לבחילה תבקש שיורידו מעט את הטמפרטורה בחדר זה מקטין את הבחילות המון הצלחה בהמשך איש אמיץ , האור בקצה המנהרה קרוב מאי פעם

דגנילי

New member
גם אני הייתי עם שיטת המים..

חוסך צריבות חזקות בושט בעיקבות ההקאות, במיוחד אם זה הקאות של שעות.

למעלה