ה"מניפסט" שלי
(קצת ארוך)

Agnetta

New member
ה"מניפסט" שלי../images/Emo104.gif (קצת ארוך)

שאלתן בקשר ל"טיפים" שונים בעניין איבזור ולבוש. ניסיתי לרכז את כל מה שיש לי בראש וכל הנסיון שצברתי במהלך שנותי בתור בחורה מלאה שאוהבת להתלבש ואשמח להתחלק איתכן בידע שלי. אני בטוחה שהרבה מן הדברים אתן יודעות ומודעות להן. ובכל זאת.. 1. תדגישו את הדברים היפים שיש לכן בגוף. לנשים מלאות/שמנות יש הרבה פעמים רגליים יפות, כתפיים מרשימות בסגנון רנסנסי וחזה מלא שהוא בהחלט יתרון בהתחשב בזה שכל הזמן בחורות רצות ל"שיפוץ של הגדלת חזה". 2. תשתדלו לא ללבוש אוהלים, תלבשו דברים שאתן מרגישות בהן נוח אבל מבליטים מה שיפה. 3. פתח צוואר משולש או מחשוף עמוק יחמיאו לבעלות חזה מלא פתח צוואר עגול או גולף יקטינו את הצוואר, "ישמינו" את החזה ויבליטו את הסנטר. פתח צוואר רחב יכול להחמיא לבעלות כתפיים יפות, רק בתנאי שלא יהיה קרוב מידי לצוואר ולסנטר. 4. תעדיפו שצבע הנעליים יהיה תואם לחלק התחתון של הבגד - הדבר גורם לאשליה של אורך ו"רזון" 5. אם את נמוכה ושמנמנה תוותרי על הדפסים גדולים (פרחים, משבצות, פסים), תבחרי הדפסים קטנים אם את ממש אוהבת, כמו נקודות קטנות. 6. לעולם אל תתפתי לפסים ל"רוחב", לא אם את גדול ולא אם את קטנה - זה מיותר ו"מגדיל" יותר מידי. 7. אם את מלאה - זה לא אומר שאת צריכה לותר על צבעים עונתיים ונועזים או צבעים בהירים, רק תשתדלי לשלב אותם בצורה לא צעקנית במלתחה שלך. תזכרי שחליפה בצבע כתום/לבן/אדום יראה על אישה "גדולה" כמו בול עץ מהלך. אבל אם תלבשי חולצה אופנתית בצבע אדום על מיכנסיים שחורים או ג´ינס בלי קישקושים מיותרים את תראי "מעניינת ומיוחדת והעיקר - אופנתית. 8. בכלל לדעתי תשקיעי באיבזור, נעליים איכותיות ומעניינות - כאן את יכולה להשתולל כל עוד זה נוח לך, בכל מיני דוגמאות. רק תזכרי אם את בגובה של 175 ס"מ וגם רחבה עם פלטפורמה ענקית את תראי כמו הוליבר ותראי בדיוק כמו "שמנה גסה" - מה שמדברים בפורום השכן של שמנות ויפות. תיקים יפים - תני לעצמך להשתולל, רק תשתדלי שהרצועות לא יהיו יותר מידי קצרות, זה יקטין את החלק העליון של הגוף וישמין אותך. 9. תעדיפי שרשראות לא צמודות מידי, יותר חופשיות בצוואר ובכלל שרשראות עם אבנים/מדליונים אופנתיים שאורכן מסתיים בחריץ של שדייך הכי יפים לך תאמיני לי. 10. תשקיעו באיפור/טיפוח פנים, ככה תראו בולטות ויפות ותשומת הלב תוסת לפנים היפות שלכן. 11. אם את מלאה/שמנה תוותרי על חצאית מעל קו הברך, רצוי חצאיות שניגמרו באמצע הקרסול, זה מאוד יפה, מאריך ומחמיא. גם כדאי לוותר על סלסלאות ומלמלות וגיזרות של "קלוש". גיזרה חלקה וישרה הכי יפה. 12. מעל לכל תזכרי שאת מעניינת ומיוחדת ולא שייכת ל"עדר" אז יש לך זכות גם להתלבש שונה אופנתי ומעניין ולזכות בהרבה מחמאות. אני מקווה שזה לא "מניפסט" יומרני מידי.

leprechaun3

New member
בעקרון אני מסכימה עם מה שאמרת

רק יש לי הערה לגבי סעיף 11 - לבחורות נמוכות מאוד (כמוני) לא מתאימות חצאיות ארוכות, זה מנמיך מאוד ו"שותל" ברצפה. אני חושבת שלבחורות מלאות עם רגליים יפות דווקא יכולות מאוד להתאים חצאיות באורך ברך (בד"כ לא פחות מזה) עם עקבים גבוהים שמאריכים את הרגל.

DREAM111

New member
אהבתי ושמחתי מאוד על כל הפירוט

נשמח לקבל עוד טיפים ועיצות בנושא ביגוד שיער ותכשיטנות.

may24

New member
וואווווו../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש שיחקת אותה עם העצות!!! אני מסכימה עם רוב הדברים שציינת אבל יש לי כמה הערות משלי: לגבי חצאיות ארוכות אני עדיין חושבת וחולקת על דעתך שבחורה מלאה לא צריכה ללבוש חצאית ארוכה כי לפי דעתי זה ממש לא סקסי ואפילו קצת דודתי, כמובן שלא אמרתי מיני אבל חצאיות עד הברך יכולות להיראות סקסיות. לגבי גובה אני בעד נעלי\מגף עם עקבים לא פלטפרומה כי זה באמת גס ביותר,אבל נעליים גבוהות אכן נותנות אשלייה של רגליים ארוכות יותר משמע רזות יותר. לגבי כל השאר אני אכן מסכימה איתך וזה בהחלט לט מניפסט כל הכבוד שלך, תודה רבה רבה על העצות הנפלאות שלך, מאי

Agnetta

New member
בעניין החצאיות

אני דווקא אמרתי שאין בעייה לחשוף רגליים אם הן יפות, רק לא להגזים עם חצאיות שנגמרות מעל הברך. במיוחד הבחורה שאמרה שהיא נמוכה, תזהרי שהחצאיות לא יהיו קצרות מידי כי אחרת זה הופך מעט גרוטסקי בגלל הגובה. יש לי חברה שהיא 1.50 ס"מ ושוקלת משהו כמו 58-60 ק"ג היא חובבת חצאיות קצרות מאוד ועקבים גבוהים = וזה נראה תסלחו לי "על הפנים" רוב הזמן היא נראית כאילו התחפשה. אבל בסופו של דבר זה באמת אינדוידואלי לכל אחת ואחת. אני חושבת שמכנסיים לבחורה נמוכה זה מאריך יותר ונותן אשליה של גובה. בעניין נעליים אני תמיד מצדדת בעקבים - זה יפה ומחמיא, מאריך, מגביה ומרזה. רק להזהר מפלטפורמות גדולות מידי וזהו. בכל מקרה שמחה שאהבתן

leprechaun3

New member
לא,

ממש לא התכוונתי חצאיות קצרות מאוד. החצאיות שמתאימות לי ביותר מסתיימות ממש מעל הברך או במרכזה. אם מישהי פה היתה במפגש של הפורום השכן "שמנות ויפות" היא תוכל להעיד! :)

may24

New member
נכון אני הייתי ו....

אכן לבשת חצאית עד אחרי הברך אני עדה! שלכם, מאי

למעלה