ה-מתעמל/ת של בייג'ין 2008

ה-מתעמל/ת של בייג'ין 2008

מי לדעתכם הייתה "ה"מתעמלת של המשחקים האולימפיים? מי עשתה לכם את זה? מי הביאה אותכם לדמעות? לאו דווקא מבחינת ציון סופי, אלא מבחינת אישיות, התקדמות, הסיפור שמאחורי, יופי, קסם אישי או כל דבר אחר שלא ניתן היה להישאר אדיש מולו, הבליט את המתעמל/ת וחרת אותו בזכרונכם.

אמא לה3

New member
בהחלט מעניין

נסטיה לויקין - על היופי הכריזמה ובכלל היא מקסימה ותענוג להסתכל עליה. צ'וסוביטינה - לא הרשימה אותי במיוחד, אבל כל הכבוד על הבטריות (ע"ע מי שכתבה כבר פה על האנרג'ייזר) ובכלל כל מי שהתחרתה ונפלה - כאב לי איתה כל מי שהצליחה - שמחתי איתה ונועה - בזכותך, כמו כל ארבע שנים, נהנתי להעביר עוד חווית אולימיפיאדה. אז, תודה...

PRIHADAR

New member
גם

בשבילי זו נסטיה ליוקין. אלגנטית ומעמלת כ"כ יפה, עומדת בלחצים הכי גדולים עם מן שקט אלגנטי כזה. קצת מזכירה לי את קורקינה בהתעמלות שלה (מישהי כתבה את זה גם, קודם). אבל היו כמובן עוד כמה : ג'ונסון, סקרמון,וגם אהבתי את צ'אנג פיי. וברור שסוצ'וביטינה-יש לה פינה מיוחדת בלב ובהיסטוריה.

PRIHADAR

New member
אה, אוי, וכמעט שכחתי את

בת' טוודל הבריטית. זוכרות מה קרה איתה במוקדמות על המקבילים? הכבלים לא היו מתוחים מספיק, או משהו כזה, וכמעט התפרקו תוך כדי תרגיל, אבל היא כאילו החליטה שהיא השולטת, והם חזרו להתייצב, היא סיימה תרגיל מדהים, ואפילו עלתה לגמר מקבילים! לוחמת, ספורטית אמיתית. היה כיף לראות אותה. :)

נעממהה

New member
דווקא

דווקא אני חושבת ששון ג'ונסון יותר חזקה מנטלית מנסטיה. נסטיה נפלה (קצת) במהלך התחרויות אבל שון ביצעה את התרגילים שלה בלי שגיאות גדולות כמו נפילה ודומה.. (טוב, היא יצאה מהקו פעם אחת). היא אפילו הצליחה לא לזוז בירידה מהמקבילים (ירידה בדרגה הכי קשה!!!) אפפעם לא ראיתי אותה ככה מצליחה לא לזוז!!! זה לא אומר שאני חושבת שנסטיה פחות טובה!!! היא מדהימה!!! ואני חושבת שהסיבה שבכל התחרויות האחרונות עד האולימפיאדה היא הפסידה לשון זה הטעויות שהיא עצמה ביצעה ולא עד כמה שון טובה (והיא טובה מאוד!) היא עשתה טעויות גדולות כמעט בכל תחרות בשנה שלפני האולמפיאדה. שמחתי שהיא סוף סוף זכתה בתואר קרב רב תחרות בינלאומית. אבל מה שהכי היה לי עצוב זה אליסיה סקרמון שלא הלך לה כמעט כלום ושנג פיי שנפלה בקפיצות.. אם יש תואר שהמועמדת לזכות בו הייתה כ"כ ברורה זה היא בקפיצות...

PRIHADAR

New member
מסכימה בנוגע לסקרמון בקפיצות

היה בעסה. אבל לא יותר מידי, כי כולם ראו. ראו כמה טוב זה היה, וכולם גם מבינים שהשתמשו בשובר שיוויון שלישי (!) כדי להפריד בין המיקומים.

MayTheBee

New member
שובר שוויון בקפיצות?

אני יודעת שהיה שובר שוויון שלישי בגמר מקבילים בין נסטיה והסינית אבל לא ידעתי שהיה גם בקפיצות!

PRIHADAR

New member
אה.... היה איזה משהו בקפיצות, אני זוכרת....

מה זה היה?.... סתם "מאבק" צמוד?.... איך אני לא זוכרת?!

נעממהה

New member
מה?

לא! זה לא מה שהתכוונתי. אמרתי שני דברים שביאסו אותי: א. שלאליסיה סקרמון לא הלך שום דבר בין אם בקפיצות ובין אם בקורה ובין אם בקרקע. ב. ששנג פיי לא זכתה בקפיצות.. כי היא הכי טובה מכולם!!! וזה היה תואר שבאמת באמת הגיע לה. גם אני לא יודעת על שובר שוויון בקפיצות.

N B I

New member
שלי

(אני לא אוהדת של האמריקאים, תירו בי) צ'וסוביטינה, בגלל ההתמדה והמדליה (ראשונה אישית, אלוהים אדירים!) איזבסה, בגלל ה"בשקט בשקט הופס מדליה" לא פחדה מול שתי הענקיות האמריקאיות, שלטה בקרקע ויצאה הכי גדולה שיש.

נעממהה

New member
היא לא...

טוב, סנדרה איזבשה בכלל לא באה בשקט בשקט... היא הייתה אחת הפייבוריטיות הגדולות!!! אולי אתם לא מכירות אותה מספיק.. זה לא שאני מתיימרת להכיר את כולן פשוט... לא יודעת, היא קיבלה באליפות אירופה ציון ממש גבוהה (כמו באולמפיאדה נראה לי) שבניגוד לתחרות באמריקה, השיפוט שם היה קצת יותר דומה למה שהלך להיות באולמפיאדה.

N B I

New member
תאמיני לי שאני מכירה את איזבסה

אבל כל התקשורת רחשה בחשה שהקרב הוא בין לוקין, ג'ונסון והסינית (
יש גבול). אז יחסית לזה היא באה לא סתם בשקט, אלא בדממת אלחוט.

נעממהה

New member
טוב...

בזה שהתקשורת בעיקר התעניינה באמריקאיות את צודקת.. אבל התקשורת לא תמיד משקפת את מה שבאמת.. בשבילי היא באה כפייבוריטית ואני שמחה שהיא זכתה!!!

למעלה