ה מ ג ב ת!!!!!!!!!!!!!!!

שלידודי

New member
ה מ ג ב ת!!!!!!!!!!!!!!!

ענין המגבת למי שלא יודע התחילה בהתערבות קטנה מי שתשיג את המגבת (חנית או ענבל). הנצחון היה מוחץ גם הגיל וגם התרגיל חנית(אמי היקרה ) נצחה את הגינגית. המגבת נלקחה בהופעה בזאפה בברוזה 5, חנית קבלה את אישורו של ששי ונלקחה על מתחת לכרית. בהופעה במצדה הדור השני (זאת אני) חשקה נפשי במגבת ולא סתם מגבת , היתה שמה מגבת אדומה עם ריקמה דיויד והגיטאה מזהב, אבל כנראה שלא למדתי מאמי ולא בקשתי אלה לקחתי אז ששי כעס (לדברי שרית) ובקש את המגבת חזרה , אני שהמצפון שלי בגד בי נשמעתי לבקשה ורצתי לאוטו של דיויד ואמרתי לששי שאני רוצה לשמור על יחסים טובים אתו ולכן החזרתי את המגבת, ומאחור יושב לו המלך ומתפקע מצחוק......! היום בבוקר אכלנו ארוחת בוקר של שבת אצל אמא שלי . ענבל הצטרפה אלינו לאחר שראינו את התמונות, חנית הוציאה את המגבת ומי שלא ראה מראה של ענבל "אוכלת" את מגבת, לא ראה מחזה מדהים,מענג,אפילו בדיקת ד.נ.א היתה שם כי מצאנו שערה ??? אבל אחרי בדיקה יסודית נתנו לענבל ללכת הבייתה והמגבת חרזה למקומה, אני שוקלת לפנות ללשכת הסעד ולבקש לספק מגבות (משומשות) למערצות השרוטות והבישניות, מה דעתכם על סיקור מגבות שכזה???? לילה טוב הילדים מסרבים לשון.

glitter8

New member
סיקור מגבות...../images/Emo168.gif

אכן, אני משערת שהמחזה היה מרנין במיוחד... בפעם הבאה , אני מבקשת, מצלמות, סטילס, וידאו, תיעוד מדוגם לפחות כמו במצדה.. כדי שכולם יוכלו להנות מההסנפה...דיויד רק תדע מה אתה מפסיד...חחח חח...את ח ו ש ב ת שהמגבת חזרה למקומה....האמת היא שאני עשיתי תרגיל והחלפתי את המגבת...ועכשיו המגבת האמיתית אצלי!!! ובסוף לא הגענו למסקנה סופית לכבי זהותה של השערה... אני בעד הרעיון של המגבות המשומשות...שיו...אנחנו ממש חסרות אונים, פתטיות... טוב, עלי לזוז, שמחה שנהנית מהמחזה, אשמח להציג אותו שוב בשמחה... ומחר אני רוצה את הדי וי די!!! חנית, הבטחת לי!! (ואם עולה, תגידי כמה...!!) ואגב שלי שכחת לספר שכל זה היה ברקע של הדי וי די ממצדה (93) שרק הוסיף אקשן לכל העניין! שבוע טוב לכולם בלבל

תסטלבטו, ילדות, זה בכיף

מישהו יודע לאן נעלמו דודי ועמרי??? לא ייתכן שהם לא מגיבים לקשקושים שלנו. שיהיה לנו שבוע טוב והלוואי שקט. נ.ב. למה אתם לא תולים דגלים ?

alti26

New member
שבוע טוב

שבוע טוב עלמות חן ,שלום לך חנית !!!אהבתי את סיקור המגבת המופלאה וההידקות בא מוחזקת המגבת של האהוב מכל .נה שלומכן ואיך עובר עליכן הדיווחים של המצב הביטחוני .לפי הרגשתי זה עוד ימשך זמן .דרך אגב מהמופיעות עם דיוויד במיומנה קיבלתי פידבקים חיוביים ואפילו שואלים אותי מה אומרים האחרים שבאים לראות את ההופעה אפילו העירו לי שאני רואה את המופע באדיקות .(הסברתי להם זוהי אהבה לאדם שאני ממש אוהב !!!!)מחר אני הולך לביקורת רופא לגבי המסמרים ביד .אני חושב שזה בסדר מה שהחזיק אותי אופטימי כל השבוע זוהי ההופעה והעובדה שחנית היתה מרוצה מהDVD שברשותה עם התיאורים שגרמו להזיל ריר ולהזיל דימעה שלא הייתי מזל שזה מונצח בהקלטה מאחל לכן רק טוב דודי אלטמן לילה שקט שבוע מקסים והרבה בשורות טובות

glitter8

New member
אין לי דגלים!!

איפה אפשר להשיג דגלים עכשיו?? זה לא יום העצמאות...?!?!?!

תבואי אלי ואני אתן לך דגל

מכיוון שאני לא מצליחה לפתוח הודעה חדשה, יעל, ענבל, שרית (לאן נעלמת? קרית גת בלעה אותך?) - אנא עיזרו לי לפתוח הודעה חדשה בנושא מפגש הפורום הבא! עוד אין תאריך סופי, אבל זה יקרה באמצע אוגוסט וגם המיקום ייקבע בהמשך. אתם מוזמנים להתחיל להציע רעיונות ולתת "תוכן" למפגש. ענבל, תתחילי לארגן את ה"להקה" בני, אוהד, דור, רונן ואת - מנגנים שירי ברוזה. שרית, את מוזמנת להכין חידון בנושא השירים, והביוגרפיה של דוידנו. כולכם מוזמנים להציע רעיונות נוספים. לכולכם תהיה הפתעה גדולה במפגש הזה, ושווה שווה להתכונן לארוע ולהגיע. שיהיה לכולנו שבוע מצויין! ו-ש-ק-ט

חוצפנית שכמוך

לקחת את המגבת ואת עוד חולמת לקבל די.וי.די????? קודם תתלי דגל, ועדיף שניים. כל הכבוד לך על ארוח הצפוניים. תתאזרו בסבלנות כולכם, הדי.וי.די מתעכב. בסוף זה יגיע, לא להתייאש

למעלה