ה-מ-ש-ח-ק-!

AeroDar

New member
ה-מ-ש-ח-ק-!

עדין לא החלטתם שם למשחק!! בקיצר המנצח שלנו הוא tangerine עם 9 קולות!!! trampled undefoot קיבל 4 קולות...אני חייבת לציין כי כמות המצביעים עלתה!! אוקי והמתמודדים שלנו להיום הם: (דרך אגב יונתן נתן לי קליפים מההופעות של השירים האלה כדי טיפה להעשיר את המשחק אז תנו לו בכפיים!!) What Is And What Should Never Be והמתמודד השני הוא: Communication breakdown באמת קשה...!! אוקי שיהיה לכולם בהצלחה! ויום טוב!! וזכרו מי שמצביע משפיע! (כנסו ללינקים למטה של ההופעה...

AeroDar

New member
אופסי...סליחה...

טוב מה אני יעשה אף פעם לא עשיתי קישורים!!

Chopstick

New member
What is and what should never be

(עוד הצעת ייעול, לרשום את שם השיר בכותרת) לדעתי הוא גובר על כשל בתקשורת בגלל שהוא הרבה יותר מיוחד, ובכלל לפייג' יש פה צליל מאוד מיוחד והקול של פלאנט והכל ביחד :)

jimorrison

New member
התמוטטות

ThE RhythM

New member
What Is And What Should Never Be

גם כשל תקשורתי ענק אבל What Is And What Should Never Be קטע מקסים ולא מוערך מספיק לטעמי...אגב, ג'ון פול ג'ונס מבסבס פה ממש יפה

P o M i K i

New member
What Is And What Should Never Be

לא שיש לי משהו נגד Communication breakdown אבל What Is פשוט שיר נהדר. אני גם חולה על השורה הזאת, היא כל כך גאונית...

P o M i K i

New member
תראה, אני לא מוצא משמעות עמוקה

בתוך השיר הזה. (אבל זה רק אני) האמת שאני גם לא מוצא כימאת קשר בין השורה הזאת לשאר השיר... בתירגום חופשי זה אומר "מה שיש, ומה שלעולם לא היה"(או "לעולם לא אמור להיות") תחשוב על זה ותבין מה זה אומר בשבילך...

jammit

New member
Communication Breakdown

אחד השירים הראשונים של זפלין ששמעתי

למעלה