ה.נ.ד.ס.ה - אלף פרצופים (האלבום) להורדה

SensaiToro

New member
ה.נ.ד.ס.ה - אלף פרצופים (האלבום) להורדה

נתחיל בלינק למי שלא מעניין אותו חפירות \ למי שרוצה לקרוא כשהאלבום ברקע http://www.israfiles.com/show/41192/handasa.rar (ללחוץ על המשפט שכתוב באדום) ולענייננו- אם אני לא טועה, לפני 5 שנים התחלנו להופיע ביחד כשעוד עלינו על במות בתור "הנדסה מילולית ותורו". יצא לנו להופיע ככה במספר מקומות - ג'ה פאן, ווקס, דום, עיר הבירה, ערוץ 24 וכו'. אחרי הזכייה במקום הראשון בתחרות בפסטיבל בראשית היינו ביחד (מריאן-גריזלי, עומרי ואני) כהנדסה מילולית והחלטנו לעבוד על אלבום. את הפרס - חוזה הקלטות בבייס רקורדס - לא קיבלנו, אבל התחלנו לעבוד אצלי בבית על אלבום. תוך כדי העבודה על האלבום המשכנו להופיע. עבדנו על מוזיקה מהצהריים ועד הלילה. יצרנו כמות לא קטנה של שירים וכל פעם השתפרנו הן מבחינת הסאונד, הן מבחינת ההפקות והן מבחינת הליריקס. לאחר תקופה עומרי הפך להיות פחות דומיננטי בגלל הצבא והצטרפה אלינו עדי (הזמרת). באיזשהו שלב, אי שם לפני 9 חודשים בערך, העבודה על האלבום נפסקה. צבא, חוסר זמן וכיוב'. מאז בקושי ויצא לנו להפגש והאלבום נעמד במקום. בגלל זה הגענו להחלטה פשוט ללטש קצת את הפינות ולשחרר אותו כמו שהוא. אז זו היצירה שלנו. היא מייצגת כ-3 שנים מהחיים שלנו. 3 שנים שעברו בהקלטות, הפצת סטיקרים, גראפיטי, הופעות. 3 שנים - גיל 15-16-17 - אלבום אחד - 3 סולנים - זמרת אחת - 20 שירים - 2 סקיטים - אלף פרצופים חג שמח ושנה מצויינת לכולם! שלכם, ה.נ.ד.ס.ה

murzik3591

New member
מזל טוב איש../images/Emo70.gif לך ולהרכב שלך.

יש ציפיה, תחזרו להופיע.

e2 aka e2

New member
טוב אז אני חייב להגיד

שידעתי שזאת תיהיה התוצאה הסופית. וואלה שאלתי אותך מה אתה חושב על האלבום ואמרת שיכולתם להעיף יותר באוויר את האנשים אבל תכלס? אני מכיר אותך כפרפקציוניסט רצח !!! ואני חייב להגיד שזה באמת בין האלבומים שהכי אהבתי לשמוע ,גם בגלל שזה חברים שלי שעובדים על זה וגם בגלל התוצאה הסופית. דבר ראשון שישר תופס את האוזן, המקוריות של השירים והצורה שבהם הם כתובים/מופקים. לא שמעתי הרבה עיבודים כמו שיש באלבום הזה בהיפ הופ הישראלי ובאמת שאהבתי אני לא אומר סתם. וואלה,ג'סטה,פה זה מתחיל,סופרלנד,הרי החדשות,סתמו ת'פה,מי את בכלל וכמעט כל השירים האחרים פשוט כל כך טובים בצורה הסופית שלהם !! אותו אחד!!! אחחח איזה שיר טוב נקודות מסוימת שלא אהבתי הם קצת התאמצות יתר של הזמרת בחלק מהמקומות, את השיר אין בי כח שלא כל כך הצליח לתפוס אותי הסקיט של להכנס למיטה חופר חחחח. בחלק מהשירה של הבנים זה נשמע טיפה מזייף אבל ממש בחלק קטן מהשירים ובחלק קטן מהשירה. הייתי רוצה לשמוע את הזמרת עושה ראפ קצת :) אם היא לא בקטע אז לא משנה אבל היה חסר לי בכמה מקומות שימוש בה. וחלק מהמקומות שהיא מופיעה בהם היא לא יציבה לצד הגשה מעולה עם ביצוע אדיר היא טיפה נשמעת חלש. לנקודות הטובות, ראפרים מעולים מעולים מעולים!!! זה הסטייל שאני אוהב ככה אני אוהב לשמוע היפ הופ חזק וטוב ציני בועט עוקץ והגשות מטורפות ביחד עם פלואו מטורף והפקות משוגעות!!! בדיוק מה שציפיתי ממכם חבר'ה. עוד נקודה שאני חייב לציין, העיבודים וההפקות, ביטים מעולים !!! משהו דירטי סאות' סטייל ביחד עפ סאונד ים תיכוני אם אפשר לקרוא לזה ככה חחח ,פשוט ביטים ועיבודים מצונים , מרגישים את החלק הזה במיוחד בפיזמונים המעולים שאתם מציגים לאורך כל האלבום המצוין הזה!!! כל ראפר נותן בראש בחלק שלו, ואני כל כך אוהב את זה, סוף סוף מישהו נשמע חי על המיקרופון נשמע פורק עצבים נשמע חריף!!!לא נשמע כמו כוסית!!! ויכול להיות שזאת התלהבות ראשונית או משהו אבל אני לא חושב, התגובה שלי היא אוביקטיבית לחלוטין , באמת שממש אהבתי את הדיסק והוא ענה לעל הציפיות שלי ואפילו מעבר!! אגב, ''מי את בכלל'' נשמע מוכר אש :) שמעתי את הוורס הזה לפני 1000 שנה וכל כך אהבתי!! "די ויקי ,אל תכנסי לדיקי תפסיקי" חחח אש...! השיר עם בייאן!!! אוי אוי אחת מפסגות האלבום לדעתי אחלה הופעת אורח! איזה וורס משוגע של ביאן אוי !!! טעים! עוד נקודה טובה, הרבה הרבה שירים !!! וזה טוב לא סתם דחסתם שירים למרות שיש איזה 2 או 3 שלא כל כך אהבתי אבל באמת שכל שיר עושה את העבודה שלו בקטע של ליצור את האווירה של האלבום "האלף פרצופים"! בקיצור? הרבה זמן חיכיתי שמעתי וכל כך אהבתי!! ציון לאלבום מתוך 10 - 8.7 לא 9 רק בגלל שאין תמונה של תומר בלי חולצה על העטיפה. אחד הדברים היותר טובים שיצא לי לשמוע במוזיקה שלנו בזמן האחרון ! קלעתם בול לטעם שלי! כל כך אהבתי !! באמת!! אוהב אותכם חברים!! שתצליחו ותעיפו אנשים באוויר. ה.נ.ד.ס.ה ! ! !

A dirr

New member
אני חייב להגיב לפני שמיעת הדיסק...

את הנדסה אני מכיר כבר 3 וחצי שנים, 3 שנים מאז שפגשתי אותם. אחלה אנשים, אחלה מוזיקה, תמיד שומעים שיפור, מקוריות תמיד נמצאת אצל החבר'ה האלה, אנשים מיוחדים, אני בטוח שהאלבום יפציץ, ומי בכלל צריך אנשים אחרים שהמקוריות נמצאת אצלכם בחדר קטן? אני אשמע את הדיסק ואתן תגובה מפורטת כי מגיע לחבר'ה האלה שעשו מאמץ ובאמת כל הכבוד להם לעשות עבודה כזאת מלוכלכת לבד וזה ממש לא פשוט. שיהיה לכם בהצלחה, אוהב אתכם אנשים, תמשיכו להפציץ. ה.נ.ד.ס.ה...

DJ JuVi

New member
פירגון גדול!!!

הרבה הרבה ריספקט לחבר'ה האלה. הרבה כשרון ואהבה למוזיקה, כיף לשמוע אותם. אני כמעט ולא כותב פה, אבל באמת שמגיע פירגון להנדסה. האמת, קיוויתי שהאלבום הזה יגיע לכדי שלמות ולא רק השלמה עם המצב ועם הפסקת העבודה. קיוויתי לראות את הדיסק של הנדסה מילולית בחנויות. בכל מקרה אני מת לשמוע אותו, מחר אוריד. עד אז, כבוד חבר'ה.

למעלה