ה"סדר" שלכם-רגע אחרי,איך היה

SupeRonit

New member
ה"סדר" שלכם-רגע אחרי,איך היה../images/Emo35.gif

הסדר שלי: היה נפלא..הייתה ארוחה קטנה ואינטימית-עשרה אנשים..צחוקים (שמצחיקים מחדש כל שנה)..אוכל מדהים.אוירה נפלאה..וכמו שאתם רואים אני ושאר הילדודס "ברחנו"..עוד מעט (אחרי שכל האוכל יירד) אני אתפנה לחיפוש האפיקומן.. משתפת אותכם במה שכתבתי לכבוד הסעודה אצל דודה שלי-מחר: "אני מאחלת לכל היושבים שאנו נהיה ביחד עוד הרבה חגים שנהיה כאן כולנו כמו עכשיו וכמובן נקבל תוספת יחדיו ובלי להגזים במילים כדי שנוכל לזלול המאכלים אאחל לכם חג אביב פורח וכמובן שיהיה גם שמח המון כיף ורצוי גם טעים עם כל אלה שאתם אוהבים" מאחלת-רונית מה דעתכם
נ.ב ה"תוספת" זה בגלל שבת-דודה שלי תשב לשולחן עם בטן של חודש תשיעי ושנה הבאה יישב איתנו לשולחן תינוק בן 11 חודשים (ואולי אף שנה-תלוי מתי ייצא החג ב2005).
(התל"מ שלה הוא ה22.4.2004-
נפלא ליום הולדת שלי-כמו שאתם יכולים לראות מהחתימה שלי)

חןשסק

New member
היה נחמד מאוד.

בערך כמו בכל שנה. מברכים קצת מההגדה, אוכלים ואז מתחילים דיבורים של המבוגרים, הקטנים הולכים לשחק ואני למחשב/ טלויזיה. לא משו מיוחד. למרות שאני חייבת להחמיא על האוכל

היה רגיל פחות או יותר..

משעמם אבל לא יותר מדי הבני דודים היו חסרים לי <היינו רק המשפחה וסבתא-סבא> האוכל היה טעים וזהו.. רגיל

הסדר היה בסייידר

באנו אני וכל המשפוחה שלי לדודה. היינו שם פול משפחה בערך 20 איש. הייתה שם גם חברה של בן דוד שלי, איזו חמודה, הם חברים כבר איזה 8 שנים ועכשיו הם נזכרו שהגיע הזמן להתחתן. והיה כזה נחמד, קראנו תהגדה די בחפיפנקיות כדי להגיע לא-ו-כ-ל <החלק החביב בכל הסדר> זמרנו לנו קצת, זייפנו הרבה. ואז חזרתי לראשון, הלכתי לפופאי, נאפיס, בית, לישון.

הסדר עבר ממש בסדר

היינו 18 איש, ועוד 4 ילדים. היה רועש, היה כייף, היה טעים!!! אלון היה ילד טוב עד שהתעייף והלך לישון. וזהו מחכים לראש השנה...

cobainos

New member
ה"סדר" שלי...

עבר בערב פולקלור יווני...מבדר משהו..רקדתי כמו זורבה ושתיתי אוזו(
) אל תנסו. האוכל היה חביב...היה לחם היום בבוקר(יותר נכון אתמול בבוקר) אכלתי חביתה עם בייקון וגבינה ולחמניה ליד זה... אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד. היה חסר לי הסדר...כל המשפחה,מרק עם קניידלעך(
) וכל האוכל הטוב... אגב רונית,אחלה שיר או מה שיהיה

cobainos

New member
ועוד איך../images/Emo8.gif

חוץ מזה שזה באמת טעים,לא הייתי נהנה מזה כלכך אם זה לא היה צריך היתר מיוחד בשביל להימכר בארץ וזה היה יותר נפוץ וזמין...

SupeRonit

New member
תודה נשמה

ובקשר לבייקון והגבינה-תזמין אותי לטעום פעם הבאה

SupeRonit

New member
אף פעם לא טעמתי

בגלל זה אמרתי לנעם שיזמין אותי,פעם הבאה שיוצא לו לאכול..

cobainos

New member
יש קצת בעיה

בד"כ יוצא לי לאכול את זה בחו"ל...אבל אני בטח אקפוץ לטיב טעם מתישהו כדי לקנות...רק הרוסים יודעים למכור אוכל טוב!

cold fire1

New member
טיב טעם הכי שווה

כל האוכל הכי טוב שלא מוכרים ברשתות הכשרות

amickyaa

New member
../images/Emo155.gif מעייף.....המצה מילאה אותי....

אכלתי מצה וחרוסת כדי שיהיה לי כוח לרוץ אחרי הילדים.....ולא קיבלתי מתנה אפילו שמצאתי את האפיקומן.....חחחחח חה,חה,חה

cobainos

New member
באמת מבאס

להיות מבוגר..כבר לא מקבלים מתנות
או כסף..רק מביאים

למעלה