ה עדיף?? לא לילדים

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
ה עדיף?? לא לילדים

אישה אחת עולה לגן העדן ומתקבלת בשער על-ידי המלאך גבריאל. בזמן שהיא ממלאת טופסי קבלה ומשוחחת עם המלאך, היא שומעת צרחות כאב נוראיות. לשאלתה מה זה, אומר לה המלאך, כי זה מישהו שהגיע לגן עדן לפניה ועכשיו קודחים לו חורים בגב לחיבור הכנפיים. האישה נרגעת וממשיכה בתהליך הקבלה. פתאום היא שומעת צרחות כאב נוספות, הפעם נוראיות עוד יותר. לשאלתה עונה המלאך, כי עכשיו קודחים לאיש חור בגולגולת על מנת לחבר לו את ההילה. האישה מפסיקה ומודיעה למלאך גבריאל שהיא לא מעוניינת יותר להיות בגן העדן ומבקשת העברה מיידית לגהינום. אבל, אומר לה המלאך, בגהינום יאנסו אותך ויבצעו בך מעשי סדום. למה לך? אומרת האישה: לזה יש לי כבר חורים מוכנים.

wan

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif איזה../images/Emo189.gif

פוקסי99

New member
גיהנום לבחירה

כאשר הגיע קנדי לגיהנום אמר לו המלאך גבריאל: אתה יכול לבחור את הגיהנום שלך. ראה את אגף הנשרפים, ואמר לא. ראה את אגף המולקים ואמר לא. ראה את אגף התלויים ואמר לא. ןאז ראה את חרושצ'וב שוכב עם מרלין מונרו. ואז בחיוך אמר:אני רוצה עונש כמו שלו אמר לו המלאך: זה לא העונש שלו. זה העונש שלה.

Rebeccan

New member
זה כמו הבדיחה, על הקמצן

שאפ'חת לא רצתה להתחתן איתו אמרה אחת: "אני, אני אגרום לו להתחתן ולבזבז" אמרה ועשתה. שכרה דירה - החלון שלו צופה למרפסת שלה. כל בוקר עמדה במרפסת - לקחה כמה נשימות עמוקות עמוקות, מילאה טוב טוב אוויר בחזה ובמה שעליו. וגם - כוס מים, בלגימות עדינות ומדודות. כך כל בוקר - היא נושמת, שותה כוס מים, ואחרי שעה נכנסת הביתה. ההוא נדלק - הזמין אותה לפגישה במסעדה. הזמינה כוס מים
התפלא - אמרה: "אני חיה מאוויר, מים ואהבה" וכך - כל פגישה: מים, כמה נשימות עמוקות וזהו, בלי אוכל
התאהב
וביקש לשאתה לאשה הסכימה
- חצי ראשון בהתערבות הצליח לה בליל החתונה - עשו מה שעשו למחרת - במלון, הזמינה room service ראה שהיא מזמינה, כמעט את כל התפריט חשב שהוא תיכף מתעלף ומינימום התקף
מה, מה קרה
שאל אותה הרי עד היום שתית רק מים, ונשמת אוויר.... מה פתאום את אוכלת ? אמרה לו ... עד אתמול, הייתי שלמה עשית חור, יוצא האוויר
.... פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

פוקסי99

New member
אז עוד אחד

כורדי שוכב ליד הנהר להנאתו. מגיעה רוכל עם עגלה ענקית רתומה לשישה סוסים עמוסה בעשרות חביות יין. שואל הרוכל את הכורדי: מה עומק הנהר ??אני יכול לעבור עם העגלה בלי לטבוע?. עונה הכורדי בקלות תעבור בלי פחד. נכנס הרוכל עם העגלה לנהר טובעים הסוסים טובעת העגלה . בנס יוצא הרוכל מהמים. צועק הרוכל על הכורדי איך אמרתה לי שאני יכול לעבור?? עונה הכורדי:חייאלוהים לפני דקה עבר ברווז כזה קטן ולא טבע!!!

r66

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif או מיי גודדדדדד

אתם נהדרים
עוד בבקשה

Rebeccan

New member
אותו כורדי, מחליט לנסוע לטורקיה

אמרה לו אישתו: הרי אתה רוצה לנסוע כדי להרשים את החברים שלך ולא יותר מכך. לא חבל על הכסף? תיכנס לארון בחדר השינה שלנו לשבוע ואני כבר אספר לכל החברים שלך שנסעת לטורקיה. הסכים הבעל ונכנס לארון בחדר השינה שלהם. ביום הראשון הגיע אחד מחבריו בלילה ושכב עם אישתו. ביום השני הגיע חבר נוסף וגם הוא ושכב עם אישתו וכך היה גם ביום השלישי. ביום הרביעי לא יכול עוד הבעל להתאפק, הוציא ראשו מהארון ואמר לאישתו: חכי, חכי , תראי מה יקרה לך עוד ארבעה ימים כשאחזור ! פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

wan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתם אותי מצחוק צוחקת

מתה מצחוק....
פוקסי הכורדי הרס אותי....

פוקסי99

New member
עוד אחד

נרדם האריה ביער עובר הארנב רואה את האריה ישן ומחליט להיתנקם על כל הצרות שעושה האריה. ועושה לו מעשה סדום. תוך כדי המעשה האריה מתעורר ורודף בחמת זעם אחרי הארנב. רץ הארנב בכל הכוח ורואה שהאריה עומד להשיגו, פונה לחוף הים מתישב על כיסא נוח לוקח עיתון ועושה עצמו קורא. מגיעה האריה מתנשף נעמד ושואל את הארנב ראיתה אולי ארנב רץ? שואל הארנב איזה ארנב?זה שעשה מעשה סדום לאריה?. שואל האריה בפליאה: מה זה כבר כתוב בעיתון??????????????

פוקסי99

New member
ועוד אחד קצרה

זוג ישן במיטה והאישה חולמת שהיא עם המאהב ובעלה חוזר הביתה. ומתוך שנה היא צועקת: בעלי בעלי אז בעלה קם וברח. וביום המחרת היא באמת עם המאהבת ובעלה חוזר ותופס אותם על חם. עומד וצועק לאישתו: מה את עושה?? אז היא פונה למאהב ואומרת:אמרתי לך שהוא איטיוט

פוקסי99

New member
ועוד אחד

מגיע מבקר לגן חיות עומד מול הכלוב של הקוף ונותן לו שזיף. מסתכל הקוף על השזיף מול השמן, דוחף אותו לאחוריו ואוכל. נותן לו עד שזיף ואותו סיפור, מסתכל בשזיף בשמש דוחף לאחוריו ואוכל. הולך המבקר למנהל גן החיות ומספר על הקוף אשר מסתכל על השזיף בשמש ודוחף לאחוריו. מחייך המנהל ואומר בשבוע שעבר היה כאן מבקר שנתן לקוף שזיף עים גרעין כל כך גדול שמתקע לו באחוריים כל השבוע. עכשין לפני שהוא אוכל הוא בודק שהגרעין יוצא.

פוקסי99

New member
ואחרון להיום

חוזר שלמה עם הילד הביתה. בחדר למעלה אישתו במיטה עים יצחק. אומרת האישה ליצחק כנס מהר לארון. ואכן יצחק נכנס לארון. מגיע שלמה לחדר ורואה את אישתו אדומה, נסערת, ונושמת בכבדות, שואל מה קרה לך?. עונה האישה: אתה לא רואה כמה אני חולה, רוץ תקרא לרופא. יורד שלמה במדרגות ושומע את הבן צורח מפחד: אבא בוא מהר יש מישהו בארון. עולה שלמה לחדר פותח את הארון ורואה את חברו יצחק. כועס ואומר: לא מספיק אישתי חולה אתה מבהיל לי גם את הילד????

shakola

New member
ואחד ממני

בחור יושב בבר. לפתע נכנסת יפיהפיה אדמונית. מנסה הבחור ושואל : "מה אני צריך לעשות בכדי להיות איתך?"-עונה לו : "רואה את ההר הגבוה ממול? , זה שלא חזרו ממנו? טפס לראשו ומצא את קבוצת הזבובים. למנהיג שלהם יש שן קידמית, הבא לי אותה ואני שלך ללילה". הבחור זנח את הבירה ויצא בריצה......... עשה ימים ולילות בטיפוס, מצא את הקבוצה ועקר למנהיג את השן. את כל הדרך למטה שרד בזכות דמות של האדמונית. בלילה, כששניהם באמצע מעשה.......דפיקות על החלון. האדמונית ניגשת ופותחת . ממולה עומד זבוב : " מבסס'סס'סס'סס'ווטית?" { למי שלא הבין: כשאין שן קידמית הלשון מחליקה החוצה...}

למעלה