ה-פורים שלי

Lt ResheF 55

New member
ה-פורים שלי

חדל שרשורי תחפושת! אז מה אתם עושים בפורים? בפורים כמובן יש מסיבות, שטויות וזמן להנות... אצלי זה הפורים האחרון בבי"ס... באסה... שנה הבאה מחופשים לחיילים אבל נקווה שהשנה יהיה טוב... מה אתם מתכננים לעשות בפורים? אני? אין לי מושג... ניסע לת"א נמצא כבר מה לעשות מה הדבר הכי טוב שזכור לכם מפורים? אני, הפורים הכי טוב שהיה לי זה שנה שעברה... הייתה מסיבה... זה היה באיזור שפיים, לא זוכר את המקום אני רק זוכר איזה האנגר ענק... נראה לי צהוב... קיצר למי שזוכר את ההודעה על ה-אחת... זאת שגורמת לי לאבד את הדופק היא הייתה שמה... (היא ועוד כל השכבה שלה והשכבה שלי...) הייתי ב-י"א בזמנו והמסיבה הייתה לשכבה שלי ושלה... י"אפים וי"בים... קיצר רוקדים כל הכיף וזה... פתאום אני קולט אותה ליידי... תלתלים בצבע זהב גופייה שחורה מכנסיים קצרות (מאוד) שחורות וחולצת רשת ורודה מעל... גררררר איי צ'יוואוואה! אני המום... מה... מה... אני קפוא אני לא יכול לזוז... היא רוקדת מולי.... פאק... הפה שלי פתוח ואני המום... איי היא מטריפה... לאט לאט התעוררתי הצטרפתי אליה... מין אטרף חושים קטן משלי ... אבל את הפורים הזה אני לא אשכח... להתסכל עליה רוקדת צמוד אלי? איפה אמאאאאאא!!!! בסוף חזרנו עם האוטו שלה... היא מותק של בחורה... מה איתכם? משהו מעניין?

Lt ResheF 55

New member
ובעוד אנחנו מכינים את התחפושות

לפורים השנה, 8 משפחות יקברו מחר את בני משפחותיהם באדמה...

Lt ResheF 55

New member
../images/Emo12.gif

סוף כל סוף מישהו הגיב אנשים איך היה הפורים שלכם?

qt1

New member
רשף ,../images/Emo148.gifהיה סקר על פורים../images/Emo70.gif

חלק אוהבים את החג וחלק לא , לאף אחד לא היו זכרונות חזקים כמו שלך עם הורסות או הורסים , אולי בשנה הבאה...
מי זו היתה ד.אגב? אם חזרתם ביחד אז היא שכנה או משהו כזה, העיקר שנהנית חמוד. צ'או

Lt ResheF 55

New member
אמממ רק עכשיו שמתי לב להודעה....

כן, אנחנו דיי שכנים.... מי זאת הייתה? אלוהים

למעלה