ה"פרשה" מתהפכת על השמאלנים, מסתבר שחלאות השמאל בצבא הסתירו מסמכים מראש הממשלה

marabo

Well-known member
וה"מדליפים" גילו אומץ והעבירו ללשכה את החומרים.
וזאת למה? כי החומרים מוצאים רע את קפלן.
בעולם מתוקן הם היו משוחררים לאלתר והחקירה הייתה עוברת לחלאות השמאל.

The Real Big Joe

Well-known member
וה"מדליפים" גילו אומץ והעבירו ללשכה את החומרים.
וזאת למה? כי החומרים מוצאים רע את קפלן.
בעולם מתוקן הם היו משוחררים לאלתר והחקירה הייתה עוברת לחלאות השמאל.
תגיד, אתה לא לומד כלום? אתה פשוט מתדרדר לאשפתות עם האיוולת בהטרלות שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
מעתה והלאה נקרא לך-המגיב שמעליב תמיד.זה מה שאתה.
תיקון קליל אם יורשה לי, "המגיב שמנסה להעליב תמיד". האיש חווה זאת כעלבון, את הדברים שהוא משמיע. מבסוט מעצמו ש'הצליח' להנפיק השמצה טובה ליריבו לדיון (בדרך כלל בצורת הסיסמה הנבובה וללא כל פירוט או ביאור לדבריו כמובן). אבל הלכה למעשה ובוודאי כשידוע זה מכבר שאלו פשוט תגובותיו הקבועות, אין בדבריו שום עלבון לאיש. בכל אופן בתור אחד ש'סובל' הרבה מתגובות כאלו פרי עטו, לא לי ואני מניח שזה אותו דבר לגבי הגולש שעליו הגיב כך כאן למעלה. בשביל באמת להעליב אותנו צריך לקום יותר מוקדם :cool:.

marabo

Well-known member
לא שנכנסתי לערימת האשפה שמוצגת בע14 אבל מי שפועל נגד המדינה וחוקיה הוא ראש הממשלה לעוזריו.
אז תקבל את זה מערוצי הרעל שלכם

1ספי11

Well-known member
אז תקבל את זה מערוצי הרעל שלכם
זה מוכיח משהו ממה שאתה מנסה להביא לכאן?

1ספי11

Well-known member
זאת המצאה הזויה שלכם.

אפשר ללכת לדמוקרטיות ותיקות יותר ולראות שם שהתנקשויות פוליטיות אף פעם לא פגעו בעצם הקיום של המדינה. או בדמוקרטיה שלה.
ודאי שכן.
פגיעה בראש ממשלה היא בפירוש פגיעה בכל מי שנתן את קולו לבחירתו של ראש הממשלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
ודאי שכן.
פגיעה בראש ממשלה היא בפירוש פגיעה בכל מי שנתן את קולו לבחירתו של ראש הממשלה.
ואללה? אז אם מישהו (כאן למשל) מכנה את ראש הממשלה אידיוט למשל, זו פגיעה בכל בוחריו בעצם? מעניין... אמנם לחלוטין מה שאני טוען כאן כבר זמן רב. אבל בדרך כלל הצד שלך פחות מתחבר לקטע :).

1ספי11

Well-known member
ואללה? אז אם מישהו (כאן למשל) מכנה את ראש הממשלה אידיוט למשל, זו פגיעה בכל בוחריו בעצם? מעניין... אמנם לחלוטין מה שאני טוען כאן כבר זמן רב. אבל בדרך כלל הצד שלך פחות מתחבר לקטע :).
בוחריו יצטרכו לחיות עם העלבון הנורא הזה. זה לא יפריע לראש הממשלה להמשיך להוביל את האג'נדה של בוחריו.

למעלה