תגיד, אתה לא לומד כלום? אתה פשוט מתדרדר לאשפתות עם האיוולת בהטרלות שלך.וה"מדליפים" גילו אומץ והעבירו ללשכה את החומרים.
וזאת למה? כי החומרים מוצאים רע את קפלן.
בעולם מתוקן הם היו משוחררים לאלתר והחקירה הייתה עוברת לחלאות השמאל.
מעתה והלאה נקרא לך-המגיב שמעליב תמיד.זה מה שאתה.תגיד, אתה לא לומד כלום? אתה פשוט מתדרדר לאשפתות עם האיוולת בהטרלות שלך.
אתה יכול לקרוא לי גם אזדרכת.מעתה והלאה נקרא לך-המגיב שמעליב תמיד.זה מה שאתה.
למה להעליב את האיזדרכת, טרול טיפש?אתה יכול לקרוא לי גם אזדרכת.
תיקון קליל אם יורשה לי, "המגיב שמנסה להעליב תמיד". האיש חווה זאת כעלבון, את הדברים שהוא משמיע. מבסוט מעצמו ש'הצליח' להנפיק השמצה טובה ליריבו לדיון (בדרך כלל בצורת הסיסמה הנבובה וללא כל פירוט או ביאור לדבריו כמובן). אבל הלכה למעשה ובוודאי כשידוע זה מכבר שאלו פשוט תגובותיו הקבועות, אין בדבריו שום עלבון לאיש. בכל אופן בתור אחד ש'סובל' הרבה מתגובות כאלו פרי עטו, לא לי ואני מניח שזה אותו דבר לגבי הגולש שעליו הגיב כך כאן למעלה. בשביל באמת להעליב אותנו צריך לקום יותר מוקדם .מעתה והלאה נקרא לך-המגיב שמעליב תמיד.זה מה שאתה.
כמו שארי שמאי אמר, הוא לא שונה מכל רוצח אחר. ואפילו יש רוצחים גרועים הרבה יותר.בעולם המתוקן שלך היו צריכים לשחרר את עמיר מהכלא .
רוצח ראש ממשלה פועל נגד עצם קיומה של המדינה .כמו שארי שמאי אמר, הוא לא שונה מכל רוצח אחר. ואפילו יש רוצחים גרועים הרבה יותר.
אז אתה מודה שקפלן בוגדים?רוצח ראש ממשלה פועל נגד עצם קיומה של המדינה .
אין מעשה בגידה גדול מזה.
לא שנכנסתי לערימת האשפה שמוצגת בע14 אבל מי שפועל נגד המדינה וחוקיה הוא ראש הממשלה לעוזריו.אז אתה מודה שקפלן בוגדים?
אז תקבל את זה מערוצי הרעל שלכםלא שנכנסתי לערימת האשפה שמוצגת בע14 אבל מי שפועל נגד המדינה וחוקיה הוא ראש הממשלה לעוזריו.
זה מוכיח משהו ממה שאתה מנסה להביא לכאן?אז תקבל את זה מערוצי הרעל שלכם
אמירות קשות נגד הזוג נתניהו בהפגנה: "מחכות לכם עם חבל תליה"
איילה מצגר, כלתו של יורם מצגר ז"ל שנחטף לרצועת עזה בשבעה באוקטובר ונרצח בשבי, באמירה קשה כנגד הזוג נתניהו בהפגנה: "מחכות לכם עם חבל תליה", כך פורסם בערוץ 14m.maariv.co.il
אתה אמרת שרצח ראש ממשלה זו בגידהזה מוכיח משהו ממה שאתה מנסה להביא לכאן?
נו????אתה אמרת שרצח ראש ממשלה זו בגידה
לא. אתה מגלה כמו בכל תחום חוסר הבנה בסיסי. תליה היא ענישה של המדינה, אחרי הרשעה במשפט. היא אינה רצח.אז אתה מודה שקפלן בוגדים?
זאת המצאה הזויה שלכם.רוצח ראש ממשלה פועל נגד עצם קיומה של המדינה .
אין מעשה בגידה גדול מזה.
ודאי שכן.זאת המצאה הזויה שלכם.
אפשר ללכת לדמוקרטיות ותיקות יותר ולראות שם שהתנקשויות פוליטיות אף פעם לא פגעו בעצם הקיום של המדינה. או בדמוקרטיה שלה.
ואללה? אז אם מישהו (כאן למשל) מכנה את ראש הממשלה אידיוט למשל, זו פגיעה בכל בוחריו בעצם? מעניין... אמנם לחלוטין מה שאני טוען כאן כבר זמן רב. אבל בדרך כלל הצד שלך פחות מתחבר לקטע .ודאי שכן.
פגיעה בראש ממשלה היא בפירוש פגיעה בכל מי שנתן את קולו לבחירתו של ראש הממשלה.
בוחריו יצטרכו לחיות עם העלבון הנורא הזה. זה לא יפריע לראש הממשלה להמשיך להוביל את האג'נדה של בוחריו.ואללה? אז אם מישהו (כאן למשל) מכנה את ראש הממשלה אידיוט למשל, זו פגיעה בכל בוחריו בעצם? מעניין... אמנם לחלוטין מה שאני טוען כאן כבר זמן רב. אבל בדרך כלל הצד שלך פחות מתחבר לקטע .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.