ה-פ-ג-נ-ה

האגוש

New member
ה-פ-ג-נ-ה

כולם מחר לבוא לתמוך באקזיט, בבית העיתונאים סוקולוב ת"א,שעה 17:00 , להביא את החברים השכנים החתולה, ומצב רוח מחאתי! אנחנו נראה לרש(ע)ות השנייה ממה אנחנו עשויים..

oRockGirLr

New member
איכס. ../images/Emo105.gif

די להיות כל כך תמימים. אף אחד לא מעוניין לראות את התחת של עופר שכטר על המסך בטלויזיה. מספיק סבלתי את זה ברוק העצמאות =[

g i l i

New member
מספיק, אז הוא התפרע קצת..

אני לא מבינה מה כולכם משחקים אותה תמימים.. תדו שזה מה שהנוער רוצה ו\אוהב את השטויות ואת החוסר גבולות הזה... אז אל תמנעו ממנו את זה.. מי שכל כך קשה לו יכול להעביר ערוץ... זה לא כזה קשה.!!!

oRockGirLr

New member
אני בתור אמא ../images/Emo105.gif

לא הייתי רוצה שהבן/בת שלי ישבו מול הטלויזיה כמה שעות בשביל לשמוע את הנפיחות של עופר שכטר או לראות את התחת שלו. זה מה שהם אוהבים????? סליחה??? אני נגד להחזיר את התכנית, בתור "נערה" אני ממש לא רוצה לראות את התחת שלו. ראיתי כבר פעמיים. זה מספיק לי.

אני לא מבינה מה מעניין בתוכנית הזאת

???? פקאצות מקפצצות עם קול צפצפני שדיבורי "שיאוי לאללה כזה מאגנייב יאו אני המומה מהחימצון המדהים שלך כאיללווו שיאו לא תאמיני איזה מכנס מדהייייייייייםםםם ראיתי אתמול בקניון" יש לי ב"לייב" בבית הספר, ברחוב, באוטובוס ובכל מקום שסובב אותי (או מיי גאד הם משתלטים על העולם) עופר שכטר או איך שלא קוראים לו גרוע עוד יותר! הוא נראה עוד יותר גרוע מהפקאצות! ועוד בגרסה הגברית! הם לא מדברים של על כלום רק מקפצצים מול המסך ומצחקקים. ברוך השם שהורידו את התוכנית הזאת!

למעלה