ה פ ל י ו ת ! ! !

spoop

New member
ה פ ל י ו ת ! ! !

גיל אני יודעת שנמאס לך לשמוע שהתקשורת מגמתית ועויינת,אבל יש לי הוכחה חותכת לכך: מתוך מעריב/יהדות: מהדורות החדשות ועיתוני סוף השבוע הציגו לראווה את תמונתו של סא"ל בני שיק שספג אגרוף במהלך פינוי מאחז ליד היישוב אלון-מורה. לפני כמה חודשים איבד חייל צה"ל את עינו מאבן שהושלכה לעברו במהלך הפגנה נגד גדר ההפרדה סמוך לכפר בלעין. מיכאל שוורצמן, החייל שהתעוור, נפצע אמנם קשה שבעתיים מהקצין שקיבל "פנס" בעין, אך משום מה זכה להתעלמות כמעט מוחלטת מצד התקשורת. בטח לא תמונות ברחבי המדיה. האם חטאו של שוורצמן היה שנפגע בהפגנה של "אנרכיסטים נגד הגדר" שהם בוודאי חבורה סימפטית ואוהבת אדם, ולא על ידי מתנחלים ברברים שאלימות היא דרך חייהם? או שמא פנס בעין של סא"ל פשוט מצטלם יותר טוב מאבן בעין של סמל? מה לעזאזל תגידו הפעם?

noamgk

New member
מעניין:

חשבתי בדיוק על זה לפני חמש דקות :) את לא צריכה להוכיח לו כלום. זה ברור שהתקשורת עוינת ליהדות ולציבור הדתי (במיוחד מהסוג המתנחל). בניגוד להרבה משמאלנים "הקטנים" שיושבים בבית, יש באליטות של השמאל אנשים עם ראיה לטווח הרחוק, שרואים בציבור הדתי לאומי איום (בכל מיני תחומים: שלטון, חינוך וכו`). ולכן היא (התקשורת) עושה הכל כדי לדחות ולהשניא אותנו בעיני שאר הציבור.

אגב,

שיהיה ברור. 99 אחוז מהמקרים שהחיילים והשוטרים האלה מקבלים מכות זה כשהם מתנהגים באלימות ובשנאה כלפי כל אדם עם כיפה שאכפת לו מארץ ישראל. ואני לא סתם זורק משפטים אני יודע את זה כי אני הרבה במקומות כאלה.

למעלה