השם הזה תפוס
New member
ה פ ר ק י ם
ערוץ 6 - פרק 1: "הסיוט שלי, המכונית שלי" סברינה וואלרי רוצות לקנות מכונית יחד מסבתא של ואלרי. הם מתחלקות לפי לוח זמנים קבוע ביניהן ומתחילות לריב בגללה. הדודות אוסרות על סברינה להשתמש במכונית יותר אף פעם והיא מחליטה, לפי עצת סיילם כמובן, ללכת לקנות מכונית בצד האחר. היא מוצאת מכונית מדהימה וקונה אותה בגרושים. הבעיה הראשונה הצצה עם המכונית היא שהמכונית מגיעה ב"משלוח חינם" ישר לאמצע החדר שלה, והדודות ששמעו את רעש הנפילה וצות להיכנס ולראות מה קרה. סברינה מורידה את המכונית לרחוב בעזרת קסמים והיא חוזרת ומתחילה לדבר אליה. היא אומרת לה שהיא לא רוצה לישון לבד, אז סברינה לוקחת אותה לחניה ומכסה אותה בשמיכה
ואלרי מגיעה ומתלהבת מהמוכנית. היא מבקשת מסברינה להשאיל אותה וסברינה מסכימה. בערב המכונית מחליטה לחזור לסברינה סתם ככה וואלרי מאוד מבולבלת מהעניין. ברוב חוכמותה, ואלרי משאילה למר קראפט את המכונית המדברת לאיזה דייט שהוא צריך לצאת... סברינה מחפשת ומחפשת את קראפט ובסופו של דבר מוצאת אותו עם הילדה בדרייב אין. היא מדברת עם המכונית והיא מחליטה להתחיל לנסוע סתם ככה לבד, כי היא נעלבת וצריכה זמן לעצמה. בסופו של דבר המכונית חוזרת לחדרה של סברינה וסברינה מחזירה אותה לחנות שבה קנתה אותה. ערוץ 6 - פרק 2: "הפחד מתחיל" סברינה צריכה להקריא חיבור שכתבה על "איך שמתימטיקה משתלבת בחיי היומיום" לפני כיתת המתימטיקה שלה (או יותר נכון כ-ל כיתות המתימטיקה). ואלרי מלחיצה אותה ואומרת לה שזה מפחיד להקריא לפני קהל רב. גם הארווי מתלהב מה"אומץ" של סברינה להקריא מול כולם. הביטחון של סברינה יורד והיא לא מסכימה להקריא... קראפט לא מסכים לה שלא להקריא ומלחיץ אותה עוד יותר בכך שהוא אומר לה שזו איזו אסיפה מאוד חשובה ושהחיבור צריך להיות מושלם. בינתיים זלדה משתגעת מרוב עבודה (ממש משתגעת, מתחילה לרקוד ולהגיד כל מיני דברים לא קשורים
) ולא מסוגלת לייעץ לסברינה, ובטח שהילדה לא תייעץ לה (למרות שהיא כבר ניסתה ולא הצליחה). סברינה עושה כישוף והפחד יוצא ממנה, אבל ענן הפחד משתלט לאט לאט על בית הספר של סברינה. סברינה צריכה להביא את כל מי שנפגע מענן הפחד של סברינה לבית שלה, היא נעזרת במיקרופון ומלחיצה את כולם שיש מלחמה ורק בביתה יש מקלט, אז כולם רצים לבית שלה. הילדה מסדרת את העניין ומעיפה את הפחד לצד האחר בעזרת כלבים ("כמו שכלבים יכולים להריח פחד, פחד יכול להריח כלבים"). סברינה הולכת לצד האחר להתמודד עם הפחד שלה ומגיעה ל"יער הפחדים" שלה. המטרה היא להגיע לדלת בקצה היער בלי להסתובב אחורה. בדרך היא פוגשת את חלק מהפחדים שלה, אבל בסופו של דבר היא עוברת את היער בהצלחה ומתמודדת עם כל הפחדים שלה. את הפרק שבערוץ 3 לא יכולתי לראות אז מי שראה בבקשה שיגיד מה היה
ערוץ 6 - פרק 1: "הסיוט שלי, המכונית שלי" סברינה וואלרי רוצות לקנות מכונית יחד מסבתא של ואלרי. הם מתחלקות לפי לוח זמנים קבוע ביניהן ומתחילות לריב בגללה. הדודות אוסרות על סברינה להשתמש במכונית יותר אף פעם והיא מחליטה, לפי עצת סיילם כמובן, ללכת לקנות מכונית בצד האחר. היא מוצאת מכונית מדהימה וקונה אותה בגרושים. הבעיה הראשונה הצצה עם המכונית היא שהמכונית מגיעה ב"משלוח חינם" ישר לאמצע החדר שלה, והדודות ששמעו את רעש הנפילה וצות להיכנס ולראות מה קרה. סברינה מורידה את המכונית לרחוב בעזרת קסמים והיא חוזרת ומתחילה לדבר אליה. היא אומרת לה שהיא לא רוצה לישון לבד, אז סברינה לוקחת אותה לחניה ומכסה אותה בשמיכה