ה פ ת ע ה ! נגמרו היום ההקרנות !!!!

ה פ ת ע ה ! נגמרו היום ההקרנות !!!!

אתמול לתדהמתי ושמחתי הרבה אמרו לי שההקרנה האחרונה היא ביום רביעי - כלומר היום - מוקדם משחשבתי, אז היום הייתה ההקרנה האחרונה, קיבלתי אפילו "תעודת גמר" מצחיקה מהצוות, נפרדו ממני מאד מאד יפה, גם הצוות, גם הנשים האחרות, אני ממש מאושרת !! היה לי אחלה יום, עוד חצי שנה פגישת מעקב, שבוע הבא פגישה עם האונקו' שלי, ואני מקוה שישארו מקומות בטיסות לארץ (כל הישראלים שבחו"ל טסים עכשיו לביקורי מולדת מסתבר)............ -----------------------------------------------------------------

וזה הנוף שהייתי רואה כל בוקר בדרכי

אל ההקרנה היומית, האזור נקרא לונגווד בברוקליין, מסצ'וסטס (פאתי בוסטון) .

lital_helmer

New member
יישששששששש!!../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי לשמוע כאלה בשורות..ועוד בהפתעה זה אפילו יותר כיף. בהצלחה עם הטיסה לארץ!

gafni2

New member
איזה כייף!!!!אני מאושרת איתך

אני מתחילה כימו בשבוע הבא וכייף לשמוע שאת מסיימת ...זה אומר שלדברים האלה יש סוף וצריך פשוט לעבור אותם... שיהיה כייף בביקור בארץ... תודה על ההצעה לספר לא רוצה להטריד אותך בביקור גם בעניין הזה. תיהני המון...יש לך סיבה לחגוג... ושיהיה לך כייף בביקור הזה..נשתמע כאן. להתראות בינתיים לולו...ובנימת שמחות ....לולולולולולולולולולולולולולולו...ו..לילילילילילילילילילי

החצי שנה האחרונה עברה לי בטיסה !!

לא יאמן שבדצמבר עברתי את הלמפקטומי, תראי כמה מהר עבר הזמן, גם לך יעבור מהר, ובתקוה שגם בקלות. בהצלחה יקירה

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

נהדר לשמוע איזה כיך הכל עבר ועכשיו קדימה למחר
שרון
שמחייך ויש לו סיבה מיוחדת לשמוח

מזי א

New member
../images/Emo49.gif

לרגל סיום בטיפולים. שמחתי לשמוע. ומרגע זה ואילך, שיהיו רק בשורות טובות ומקומות חיוביים ללכת אליהם .

ברנשית

New member
מזל טובים../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

זה הזמן להתחלות חדשות ... שיהיה לך טוב וכייף וטיסה נעימה...

מי יתן וההקרנות הבאות תהיינה

רק באולם הקולנועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. מזל טוב בובונית.

galiavdb

New member
אלף../images/Emo6.gif ועוד אחד נוסף ../images/Emo6.gif

ברכות וחיוכים ואיחולים שתהיי מאושרת ושיהיה לך טוב בחיים שבת שלום גליה

למעלה