ה פ ת ע ה

טלי12345

New member
ה פ ת ע ה

לא ,אין כאן שום הפתעה, זו בדיוק הבעיה שלי
אילו הפתעות מדהימות עשיתן לבני הזוג שלכן? או כיצד הפתיעו אתכן?

נופר30

New member
בנזוגי קשה לו עם נושא ההפתעות

אילו בהצעת הנישואים הוא לא הצליח לעשות משהו מיוחד אבל לפני שנה כשחגגנו 3 אירועים יחדיו הודעתי לבוס שלו ללא ידיעתו על יומיים חופש ולקחתי אותו לסוף שבוע בפראג רק בשדה הוא הבין לאן הוא נוסע

טלי12345

New member
גדול!!

איך הוא הגיב? אגב,את מעירה לו לפעמים שהיית שמחה אילו היה יותר מפתיע?

נופר30

New member
הוא התלהב מאוד

לא אני לא מעירה לו ידעתי מההתחלה שככה הוא ( אצלהם לא נהוג לפנק במתנות זה נראה להם מיותר ) למרות שהוא ממש ממש מנסה בימי הולדת כי הוא יודע שאצלנו זה כן חשבו וזה מספיק לי ( למרות שבכל יום שישי אני מקבלת ממנו זר פרחים לשבת ) אבל מצד אחר הלוואי על הרבה נשים מה שיש לי ממנו אז מתנות זה משהו זניח למדתי בחיים שלא צריך לבקש מה שאתה נותן כל אחד והיכולות שלו מה שבטוח אני לא אבכה בעוד כמה שנים שהוא פתאום מפסיק לפנק

על גברים והפתעות - לא מדהים

הגבר שלי ואני לא ממש טובים בהפתעות, אבל במהלך חיינו היו לנו פה ושם הבלחות, כולל זו המתקיימת בימים אלה ממש... קודם כל הצעת הנישואין - אחרי שביקשתי אחת יפה ומושקעת, והגבר טען שהוא רוצה אחת אינטימית וכזו שאני גם אבחר את הטבעת (הסיפור המלא במתחתנים), הוא הפתיע אותי במסיבת יומולדת משפחתית שהייתה לי עם הצעת נישואין מתוקה שגם מתועדת בוידאו לדראון עולם. אח"כ ימי הולדת - פעם עשיתי לו סלסלת מתנות עם הפתעות מצחיקות, ופעם הוא ארגן לי סופשבוע בהפתעה בירושלים (שבוטל בגלל שאמא שלי פחדה מ"המצב")... והשנה אני עושה לו פסטיבל הפתעות כי הוא חוגג 30... קודם כל הופעתי בבוקר יום ההולדת שלו במחלקה (הוא היה אחרי תורנות) עם עוגה וחיוך... ואח"כ הוא הגיע הביתה לים בלונים ומתנות... בערב יצאנו עם ההורים שלו וההורים שלי למסעדה, ובסוף הוא קיבל עוגה עם זיקוק... ובשבת הזו אני הולכת להפתיע אותו בצניחה חופשית ובפיקניק עם המון חברים... אבל את צריכה רעיונות והפתעות ? תגידי למי ותגידי לכבוד מה, ואשמח לעזור...

יעלי2

New member
הפתעות

שלושה שבועות אחרי שהכרנו היתה לו יומולדת. בתיאום עם הוריו(איתם הוא גר בזמנו), הוכן לו תיק ללילה. אספתי אותו מעבודה והוא קיבל כרטיס עם הנחיות נסיעה בלימ לדעת מה היעד הסופי שהיה בקתה בישוב ציפורי.
ליומולדת שלי הוא הזמין בלי ידיעתי קפיצת חופשית (טנדם) וגילה לי ממש סמוך למינחת.
כשטסנו לניו יורק (סמוך לראש השנה לפני כמה שנים) פירסמתי לו בעיתון העיר ברכת נסיעה טובה ושנה טובה. העיתון הובא לו על ידי דיילת של אל-על במהלך הטיסה.
ליומולדת האחרון שלי שהתקיים אחרי החתונה, קיבלתי קופסא ענקית ובה נחה שימלת הכלה המושכרת שלי, שניפדתה על ידו.
ביומולדת האחרון שלו (זה עתה) נסענו לחוף ים ת"א כשבבגז´ נחה לה צידנית הפתעה ובה מבחר דליקטסים. המשיך בארוחת בוקר בחוף אחר ועוד מגוון הפתעות אישיות, כרטיסים להצגה מצחיקה ושילשום, הוא קיבל הנחיה לנעול נעלי ספורט. נסענו לקיסריה והוא קיבל שיעור גוף פרטי. אני חושבת שזה רק חלק מצומצם ממה שעשינו. אנחנו (במיוחד אני), משתדלת תמיד להפתיע, והוא גם נדבק.

טלי12345

New member
משום מה התגובה שכתבתי לא מופיעה..

כתבתי שאנחנ ו מכירים זמן רב (בן זוגי ואני) וכדי לנער את האבק אנ י מחפשת רעיונות להפתעה. עד כה בילויים היו בעיקר מסעדות ופעם אחת צימר בהפתעה....... מחפשת תיבה ענקית מלאת הפתעות ורעיונות..

שמופית

New member
רגע... עושים שירשור הפתעות ? ../images/Emo13.gif

את יכולה להופיע אצלו במשרד עם סלסלת פיקניק ולסחוב אותו לאיזה פארק קרוב, סתם כך באמצע יום העבודה, לאכול צהרים. לפרוש מפה משובצת, להוציא בקבוק יין ומאפים שהוא אוהב

טלי12345

New member
בהחלט שירשור הפתעות../images/Emo77.gif

ובקשה קטנה. למען חסרי הדמיון (אני
) נא לפרט! למשל, הציעו סלסלת פיקניק. מה בדיוק יכול להיות בפנים? תודה!

סמיילי22

New member
הפתעות ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

אז ככה: נתחיל בו או בי? בו: ביום הולדתי ה22 לקח אותי הגבר למלון "יערות הכרמל" ליום פינוקים של מסז´ים וכו´, ובחדר היו עלים של ורדים על המיטה, יין ודובי מחזיק
. כשהציע לי נישואים (הסיפור בפעם המיליון) חזרנו מבת מצווה של בת דודתו והל"ז היה עצבני מפני שהוא שמע כל הזמן "רעשים באוטו". למרות התנגדותי (הייתי עייפה לאללה) הוא עצר בצד הדרך, יצא מהאוטו, ביקש ממני לעבור אחורה מפני שהוא רצה ש"אשמע את הרעש" ופתאום הגיע עם יין, נירות וטבעת
. ואני: ביום הולדתו ה30 שידרתי אליו אדישות וכשהלך בבוקר לעבודה אפילו מזל טוב לא אמרתי לו... כשיצא מהבית קפצתי כנשוכת נחש ומיליתי את הבית ב
וקישוטים, שמתי את המתנה (שהיא המחשב שממנו אני כותבת עכשיו!) בבית ועטפתי אותו במפה כדי ש"ישתלב בנוף", שמתי במערכת דיסק ובו "שיר בהפתעה" שאני כתבתי ומסרתי לחברה כדי שילחינו אותו וישירו אותו וגדולת הכותרת - חברי לא אוהב עוגות אלא לזניות, אז עשיתי לו בתבנית של
"לזנית יום הולדת" ועליה שמתי
מנגן בצורת
(הוא אוהד שרוף של מכבי חיפה). באמצע ההכנות חברי התקשר עצוכ ואמר "שכחת מה התאריך היום..." ובעודי מתה להתפוצץ מצחוק, הוספתי למפה שכיסתה את המחשב החדש משפט שנכתב באמצעות פיתקונים קטנים נצמדים בצורת לב "תודה שהזכרת לי שיש לך יום הולדת כי ברגע האחרון הצלחתי לארגן לך משהו קטן..." והכי קטע שהוא נפל בפח וחשוב שהמשפט הזה רציני, ואז הסרתי בבת אחת את המפה והוא היה בשוק למראה המחשב החדש... וכמה ימים אח"כ שוב הפתעתי אותו, הפעם עם המשפחות, בבית קפה של דודים שלי. הזמנו לו עוגת שכבות ענקית עם ציור של חייל (הוא איש קבע) מחזיק עפרון ענק וליד זה תשבץ ובו מושגים מהחיים שלו: צבא, מכבי חיפה, אני... אני אסרוק כדי שתראי.

שמופית

New member
וואלה - מקסים ../images/Emo70.gif כל הכבוד לך ../images/Emo70.gif

האמת היא שאצלנו תמיר בד"כ אחראי על ההפתעות. יום אחד, החלטתי לעשות לו "הפתעה" קטנה וחמודה - הוא הלך לישון לפני וכשאני הלכתי לישון, רשמתי עם אודם על הראי "אוהבת אותך
" אין לי מושג אם הוא התלהב ברגע שהוא ראה את זה (ישנתי), אבל התגובה שלו כשהוא הגיע לתת לי נשיקה היתה "מי מלכלכת מראות שלי ?" (בכלל, הוא לא אוהב הפתעות לדעתי וגם מתנות הוא לא יודע לקבל... במקום לפתוח ו"להתפעל", הוא מתחיל לנענע את המתנה ולנחש מה זה. לרוב הוא גם צודק וזה מבאס עוד יותר
)

אמיקה

New member
עוד הפתעות...../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מאחר ובעלי טרם "עלה על זה" שעברתי פורום
אני אוסיף גם כמה תכנונים עתידיים ... אבל נתחיל מדברים שכבר היו .. מסיבת יומולדת 30 עם כל הכללים של מסיבת גן - יש חנות בבן יהודה (ליד פרישמן) שמוכרים בה את כל מה שרק עולה על דעתכן למסיבות יומולדת - שקיות הפתעה, קישוטים וכרזות ענק, זיקוקים, כמובן בלונים, כובעי יומולדת , נרות מזמרים, קונפטי, צלחות יומולדת וכו´..(ממש כמו שאמא הייתה עושה אי שם שתקופת הגן
) התחלתי משם - חזרתי עם שקיות מלאות בכל מה שיש שם
, תאמתי עם השף של החבר´ה שעת שין והנ"ל הגיע עמוס חבילות מהשוק והתחיל לבשל ים בה אוכל מעולה, פתחנו מזנון וכו´.. קישטנו את הבית בנדיבות רבה מאוד גיסתי מונתה כאחראית למשחקי חברה (חבילה עוברת, נרות בבקבוק וכו´..) כולם הביאו מתנות וברכות (ועשינו ערימה מפתה וחגיגית) הוכן זר יומולדת לחתן השמחה
אפיתי עוגה בצורת משאית (זה מה ה"ילד" ביקש פעם)עם נרות לפי הגיל הדנדש לכיבוי + משאלה אחים של´י הביאו גיטרות ופצחו במופע שירי יומולדת ושאר קשקושים מה שכחנו? זהו. היתה מסיבת הפתעת יומולדת מדליקה .. יומולדת אחרון קיבלתי ממנו הפתעה מקסימה - אקווריום ענק, עם תוכינונים ציבעוניים שבחר האיש של´י וישב מבסוט לבחון את התגובה (הנלהבת..
) סופ"ש באילת בהפתעה מסיבת רווקות בהפתעה (סיפור ארוך אבל ההפתעה הייתה מושלמת, הייתי בטוחה שהולכים לארוחת ערב רומנטית בלא פחות מ-"קרן"..) טרם נוסו: מסזיסט שבא הביתה בתום יום העבודה (ממו´ש - תפתח ת´דלת תראה מי זה בשעה כזותי...
) לתלות לו על האופנוע בלילה מאוחר עשרות בלונים מכל כיוון (רעיון ששמעתי יותר מוצלח - למלא לו את האוטו בבלונים מנופחים ובפנים פתקוני אהבה חביבים, וכדי שיוכל גם להיכנס - להצמיד מחט למגבים..) סתם להחביא ציורים ופתקונים בתיק של העבודה (לגילוי באמצע היום..) להדביק פלסתר על מתג האור (שישאר off ) ולסמן שביל עם נרות לכיוון האמבטיה החמימה והריחנית וכו´..
לשלוח אותו להוריד כביסה/לקפל כביסה ולתלות מראש/להחביא בערימה בגדים חדשים עוד בעטיפה בשבילו.. פעם קיבלתי ספר שלם (לילדים - עם ציורים ועטיפה קשה וסיפור ילדותי משעשע)שבו ל"גיבורה" קוראים שרית (אני
) ולכל הדמויות יש שמות של חברים/אחים וכו´.. (וכמובן יש גם רעים והכל..) - משהו סוף הדרך! הפתעה מתוכננת ליום הנישואין הראשון - אספתי את השברים של הכוס שהוא ריסק בחופה והיא תהפוך למסגרת תמונה בשבילו זה מה שעולה לי בראש כרגע...

יעלי2

New member
הא שלום לך גב´ אמיקה, באמת תהיתי

אייק כי לא ראיתי הודעות שלך לא כאן, ולא שם זה כמה ימים. ברוך שובך ציפורה (שריתה) נחמדת

אמיקה

New member
הא גם לך יעלת חן חביבה ../images/Emo13.gif

אכן חזרתי לתומי מירח דבש חלומי ועומס העבודה שחיכה לי על השולחן הבריח אותי מפה ומשם וחמור מזה .. איך אומרים אצלנו בפולניה: "יפה ששמת לב.."
נ.ב. החגים זה זמנם של יוצאי פולניה לדורותיהם (אפילו כשהם - באורח פלא - בכלל הגיעו ארצה דרך מרוקו..
שמייח

shelycat

New member
מה שאוהבים כמובן!

מה שאוהבים כמובן! אפשר פשטידה טובה, שניצלים (אנחנו אוהבים אותם גם קרים), סלט, פירות, מאפים מלוחים למינהם (למשל בורקסים), לחם טוב, בראוניז, עוגה, מאפינס, סלט פסטה קר, ובעצם דברים שאתם אוהבים, אפשר לעשות סלסלת חטיפים מתוקים או מלוחים, משקאות קלים או בקבוק יין טוב הכל עיניין של טעם.

למעלה