עוד הפתעות...../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
מאחר ובעלי טרם "עלה על זה" שעברתי פורום
אני אוסיף גם כמה תכנונים עתידיים ... אבל נתחיל מדברים שכבר היו .. מסיבת יומולדת 30 עם כל הכללים של מסיבת גן - יש חנות בבן יהודה (ליד פרישמן) שמוכרים בה את כל מה שרק עולה על דעתכן למסיבות יומולדת - שקיות הפתעה, קישוטים וכרזות ענק, זיקוקים, כמובן בלונים, כובעי יומולדת , נרות מזמרים, קונפטי, צלחות יומולדת וכו´..(ממש כמו שאמא הייתה עושה אי שם שתקופת הגן
) התחלתי משם - חזרתי עם שקיות מלאות בכל מה שיש שם
, תאמתי עם השף של החבר´ה שעת שין והנ"ל הגיע עמוס חבילות מהשוק והתחיל לבשל ים בה אוכל מעולה, פתחנו מזנון וכו´.. קישטנו את הבית בנדיבות רבה מאוד גיסתי מונתה כאחראית למשחקי חברה (חבילה עוברת, נרות בבקבוק וכו´..) כולם הביאו מתנות וברכות (ועשינו ערימה מפתה וחגיגית) הוכן זר יומולדת לחתן השמחה
אפיתי עוגה בצורת משאית (זה מה ה"ילד" ביקש פעם)עם נרות לפי הגיל הדנדש לכיבוי + משאלה אחים של´י הביאו גיטרות ופצחו במופע שירי יומולדת ושאר קשקושים מה שכחנו? זהו. היתה מסיבת הפתעת יומולדת מדליקה .. יומולדת אחרון קיבלתי ממנו הפתעה מקסימה - אקווריום ענק, עם תוכינונים ציבעוניים שבחר האיש של´י וישב מבסוט לבחון את התגובה (הנלהבת..
) סופ"ש באילת בהפתעה מסיבת רווקות בהפתעה (סיפור ארוך אבל ההפתעה הייתה מושלמת, הייתי בטוחה שהולכים לארוחת ערב רומנטית בלא פחות מ-"קרן"..) טרם נוסו: מסזיסט שבא הביתה בתום יום העבודה (ממו´ש - תפתח ת´דלת תראה מי זה בשעה כזותי...
) לתלות לו על האופנוע בלילה מאוחר עשרות בלונים מכל כיוון (רעיון ששמעתי יותר מוצלח - למלא לו את האוטו בבלונים מנופחים ובפנים פתקוני אהבה חביבים, וכדי שיוכל גם להיכנס - להצמיד מחט למגבים..) סתם להחביא ציורים ופתקונים בתיק של העבודה (לגילוי באמצע היום..) להדביק פלסתר על מתג האור (שישאר off ) ולסמן שביל עם נרות לכיוון האמבטיה החמימה והריחנית וכו´..
לשלוח אותו להוריד כביסה/לקפל כביסה ולתלות מראש/להחביא בערימה בגדים חדשים עוד בעטיפה בשבילו.. פעם קיבלתי ספר שלם (לילדים - עם ציורים ועטיפה קשה וסיפור ילדותי משעשע)שבו ל"גיבורה" קוראים שרית (אני
) ולכל הדמויות יש שמות של חברים/אחים וכו´.. (וכמובן יש גם רעים והכל..) - משהו סוף הדרך! הפתעה מתוכננת ליום הנישואין הראשון - אספתי את השברים של הכוס שהוא ריסק בחופה והיא תהפוך למסגרת תמונה בשבילו זה מה שעולה לי בראש כרגע...