ה צ י ל ו, בגדים...

ה צ י ל ו, בגדים...

אז ככה - סוגרים לי את חנות הבגדים בה קניתי לאריאל את הבגדים לגן (30 ש"ח חליפת טריקו וכד´). אשמח מאוד לקבל כתובות ושמות של חנויות זולות כאלה באזור המרכז. תודה תודה תודה

rachell

New member
חנות בגדים

מול קניון רננים ברעננה חנות בשם ההאנגר מחירים מצחיקים פיג´מות קיץ 19.90 ש"ח שמלות לגן 19.90 ש"ח הייתי ביום שישי הספקתי לקחת 2 מכנסיים בשבילי מכנסי פוטר בשבילי 2 פיג´מות קיץ שמלה לבר הכל ביחד 137 ש"ח הם סגרו כי כבר היה מאוחר אחרת הייתי ממשיכה אני מהצפון כזכור

urisi

New member
יש גם בראשל"צ אזה"ת החדש

בהחלט מומלץ מבחר של פריטים וחליפות לתינוקות בין 10-30 ש"ח וכן, גם ב-10 ש"ח יש דברים יפים ושימושיים. האייכות טובה, והתמורה למחיר טובה עוד יותר.

urisi

New member
התכוונתי להאנגר בראשל"צ

הם באזור התעשיה החדש ליד חצי חינם.

תפוח עץ

New member
ושוב דעתי על המקום

באופן אישי. שמעתי את שמו של האנגר למרחקים ואמרתי ש"חייבים" לבקר שם. כגודל הציפיה, גודל האכזבה. מחירים אמנם ברצפה, אבל באופן אישי לא קניתי כלום כי האיכות נראתה ממש רע.

חנות בגדים

אני קונה בפינוקט, יש חנות בצפון, אבל אני יודעת שהמקור בתל-אביב. חוץ מזה יש חנות עודפים של לירם ברח´ הרצל פינת קיבוץ גלויות. לעמים יש שם ממש מציאות במחירים מצחיקים, מכנסי פוטר סוג א´ ב-15 ש"ח, חולצות טריקו וסווצ´רים סוג ב´ ב-10 ש"ח. הם מוכרים בגדים שלהם וגם עודפים של גולף לילדים, איתן קדמי, Mother care ועוד

יערולה

New member
אני בעד לירם עודפים

רחוב הרצל 146 בתל אביב. המחירים טובים, למרות שהרוב סוג ב´ אבל זה כתם קטן, או חור קטנטן, ובמילא כתמים לרוב יהיו, וחורים? הם כלכך קטנים שזה לא מפריע. בסוף עונה אפשר למצוא חולצות של לירם או של גולף ילדים בחמישה שקלים לחלקות ו 7 שקלים למודפסות. (כמובן סוג ב´, אבל למי זה אכפת?)

ואם את באיזור חולון

יש חנות שנקראת בזאר פינסקר ברח´ דב הוז, מחירים ממש מצחיקים, אני קונה שם בכמויות, יש להם שם גם דברי תינוקות ועוד כל מיני

מחסני עמק העודפים או בקיצור "עמק"

מול אצטדיון בלומפילד - רח´ שלבים בתל אביב (רחוב שיוצא מקיבוץ גלויות, מערבה מהרצל). עודפי יצור של מתפרות שמייצרות לחברות כמו גאפ וצ´ילדרנס פלייס - במחירים קטנים קטנים. יש בדרך כלל יותר מבחר לבנות מאשר לבנים. וכבונוס, קרוב לשם יש חנות מפעל של נמרוד עם מחירים טובים לנעליים.

מחירים מעולים

קניתי שם לאורן 2 זוגות ב-169 ש"ח בזמן שבחנות זוג אחד עולה 169 בדיוק אותם דגמים

בגד IN באור יהודה - 30 ש"ח ומטה

ל"סמרטוטים" לגן. סווצרים, טייצים, גרביים, תחתונים וכל היתר. שווה לך רק לנסוע ולראות את המבחר שיש שם ויש הרבה. אני קונה שם קבוע פעם בחודש ולא עוברת את ה-200 ש"ח למרות שאני קונה המון.

ברמת השרון יש חנות בשם "אגדת בגד"

ברחוב אוסישקין עם מבחר רב במחירים זולים ותמיד יש שם מבצעים, באותו רחוב מעט למעלה יש את סריגמיש. בסוקולוב לא רחוק משילב ופינוקט שכבר הוזכר אפשר למצוא את דלתא עודפים שגם שם אפשר למצוא, בעיקר פיג´מות לקטנים.

דיאנה1

New member
יש ברעננה פינוקט ופיפו אחת ליד

השניה ברחוב אחוזה, לא זוכרת בדיוק איפה, מצד ימין כשבאים מצומת רעננה.

למעלה