ה צ י ל ו !!!!!! )-:

palm molive...

New member
ה צ י ל ו !!!!!! )-:

נסיתי להתגבר על בעיית סינכרון, ובמקום זה נמחקו לי מחצית מהקטרגוריות בספר הטלפונים וב to do, האם יש דרך להחזיר את האבדה הנוראה דרך ה handheld ולא דרך ה desktop? (יען כי האחרון לא הכיל את המידע האבוד עוד לפני הסנכרון) המיואש מכפר אז``ר

כדי למנוע בעיה כזו צריך להגדיר

בזמן הסינכרון Handheld Overides Desktop - ע``י כך ישמרו הקטגוריות גם בסינכרון.

כנראה שאין

עד כמה שידוע לי הקטגוריות מוגדרות ב conduit הסיסטם מתפריט ה custom. אם אכן הכל אבוד, אני מזכיר לך שניתן בדסקטופ להעביר במהירות רשומות בין קטגוריות באמצעות copy ו paste.

palm molive...

New member
מצטער לא הבנתי

האם אני יכול לשחזר רשומות שנמחקו (קטגוריות שלמות) משום מה PALM ואינן נמצאות על הדסקטופ? כלומר האם קיים archive גם ב PALM עצמו?

eliram

New member
ברגע שנמחקו הנתונים מהפאלם, ואין

גיבוי בדסקטופ, כנראה שתצטרך להכניס אותם שוב. ואם אתה כבר ליד המחשב, עשה זאת בדסקטופ, ההקלדה מהירה יותר, אתה יודע... לא נורא, למדת לא להגדיר לדסקטופ לכתוב על הנתונים בפאלם

palm molive...

New member
לא הגדרתי לדסקטופ לכתוב על הנתונים

אלא כתבתי שיבצעו סינכרון (כלומר דו-כיווני) ואם היו לי את כל הנתונים כמובן שהייתי מכניס אותם שנית, אך הם עלו בסערה השמימה (לשמים וירטואלים)

הצילו - קטגוריות הלכו...

מלבד העברה מהירה של פריטים לקטגוריות להכנסה שוב דרך הדסק טופ, ישנה תוכנה חינמית טובה שדרכה תוכל להעביר פריטים לקטגוריות חדשות ומהר, בפאלם עצמו. שמה Mass transit והיא ניתנת להורדה מ

למעלה