ה-צ-ע-ה-

אובלינה

New member
ה-צ-ע-ה-../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

אנחנו פורום של שבע עמודים, אבל בכל זאת לא מכירים טוב אחד את השני. במקום שרשור מתוסבך של היכרות, כל אחד יכול לענות על חמש שאלות קצרות להגיב להודעה הזאת (שימו לב: לא להודעות שבאות בתגובה לזאת) וחוץ מזה אפשר לעשות משחק קטן לגיבוש..
אז הנה מתחילים: 1. שם (אמיתי) 2. סדרות נוסטלגיות (שלוש) 3. סדרות אהובות (שלוש) 4. משהו קטן על עצמי 5. הצעה למשחק לגיבוש ו....זהו
תודה על שיתוף הפעולה. התשובות שלי: 1. קרן 2. קלימרו,נילס,הברווזון המכוער (כן,אני אוהבת ברווזים-מה לעשות
) 3. מפלצות אמיתיות, אד אד ואדי, חופרי הקברים 4. שאני מטורללת.. אבל את זה אתם כבר יודעים..
אז מה עוד
שאני אוהבת לשיר ולנגן
5. גמדענק.. ככה נכיר טוב את האחרים.. מקווה שתיהנו
אובלינה
.

Yuske

New member
טוב...

1- גילעד או דוג'רס (אני מעדיף דוג'רס^^---כינוי...או יוסקה כשחושבים על זה...) 2- דובוני אכפת לי, טוב טוב הגמד, קפטן פלנט. 3- סיילור מון, דיג'ימון, סקובי דו(השולט!) 4- אני מטורף למרות שרק החברים שלי יודעים על כך, לא מדבר הרבה אבל כשאני מדבר אז אני מדבר...אממ אוהב לשיר ממציא שירים ואז שוכח ו...יודע קצת יפנית (חלק מהטירוף שלי) 5- משחק גיבוש?...אני בעד "משפטים אהובים מהסדרה האהובה עלייך" נב: איך אפשר לשחק גמד-ענק בפורום? אז נתראה: דוג'רס או יוסקה או...גילעד....תבחרו אחד מהשלושה...-_-

Yuske

New member
הוספה קטנה לחמש...

5- משפטים אהובים משלושת הסדרות שרשמת ב-3

אובלינה

New member
גמדענק../images/Emo25.gif^_^

מחליטים על מישהו שייארגן את המשחק (עדיף מנהל/ת הפורום) והוא שולח לכל אחד מסר אישי שאומר שהוא הגמד/ה של.. אחרי זה נרשמים שוב בשם לא מזוהה (זה זמני, אפשר להירשם בתפוז כמה שרוצים) כותבים למי מיועדת ההודעה ומצרפים דברים חמודים כמו סרטונים, אנימציות,תמונות,סאונדים, בלה בלה.. נשמע נחמד, לא

טוב אני יענה

1.אורן 2.חתולי הרעם,אבירי האור הקסום וניצי הקסף 3.ליגת הצדק,טיין טיטנס ואקס מן(אפילו שזה נחשב על נוסטלגיה אני מכניס את זה לפה) 4.אני משחק D&D(מבוכים ודרקונים) 5.לא יודע

אההה

יש לי רעיון ל-5 זה לא ממש מיפגש אבל זאת דרך די טובה להכיר את רוב חברי הפורום אישית אפשר להחליף מספרי icq ככה שמקירים אחד את השני טוב יותר אז המיספר שלי לכל מי שרוצה הוא 250761820

אני

1 - גד 2 - סדרות מצויירות? בלינקי ופינקי, ארתור, טימותי הולך לבית הספר 3 - עולמה של מקסי, דביבוני היער הירוק (בגלל השיר) , דורי טייס החלל (מה לעשות זונד מככבים אצלי) 4 - על עצמי? עוד 3 ימים בן 21 5 - איי סי קיו? 161153905

Silver Fox

New member
הנה:../images/Emo82.gif

1. שם: לילך 2. סדרות נוסטלגיות: נילס, בינבה, אי הדובים 3. סדרות אהובות: אד אד ואדי, חופרי הקברים, יוגי או (אני גם אוהבת את מפלצות אמיתיות, כמובן, אבל את יוגי קצת יותר. איתך הסליחה
) 4. משהו קטן על עצמי: אני לא שפויה, ואוהבת אנימה, וכל מיני דברים קטנים ומטורללים. 5. הצעה למשחק גיבוש: פגישה בצ'אט יהיה נחמד. מתישהו. ושם אפשר לשחק כל מיני משחקים...

אה

1) עידו 2) ניצי הכסף , הימן , גרגולים 3) יותר מידי באמת שיותר מידי אני לא יכול לבחור שלוש 4) אני מנהל פורום 826 סדרות מצוירות בתפוז ( נכון שלא ידעתם?) 5) אני לא יצרתי בדברים האלה:\

NightElf

New member
ועכשיו תורי... ../images/Emo13.gif

1. נאור.
2. אבירי האור הקסום, נילס, חתולי הרעם.
3. סקס והעיר הגדולה, סיינפלד, סאות'פארק.
4. אני משתחרר ביום שלישי!!!
5. משחק לגיבוש, אין לי רעיון...

Miss Pigmelion

New member
הנה שלי..נעים מאוד|נ-א|

. שם (אמיתי)-מיאושונת סטארק בת רייסטלין או אלמוג או אלמוג ים. 2. סדרות נוסטלגיות (שלוש)- המומינים, שאלתיאל קוואק, קלימרו, גברת פלפלת...יש עוד כמה...אבל אמרו שלוש... 3. סדרות אהובות (שלוש)-המומינים, שאלתיאל קוואק, לא זוכרת מה עוד.... 4. משהו קטן על עצמי-אני סוגדת למברג, אוהפת לצייר, אני חזרתי להיות בת אנוש סוף סוף 5. הצעה למשחק לגיבוש- גמד ענק....

Stillwater

New member
עכשיו תורי!

1.ענת 2.נילס,הקטקטים ובולי איש השלג. 3.המומינים,נילס וסדרות היה היה. 4. רק על עצמי לספר ידעתי צר עולמי כעולם נמלה גם משאי עמסתי כמוה רב וכבד מכתפי הדלה 5.אמממ...לא ממש עולה לי רעיון. אבל איך משחקים גמד וענק בפורום? מי יביא לי מתנות?

rangerman

New member
בסדר

הנה... 1. הראל. 2. טוב טוב הגמד, אבירי האור הקסום, פיטר פן. 3. באטמן ביונד, פיטר פן, משפחת סימפסון. 4. אוהב רק סדרות איכותיות. 5. לעשות משחק ארץ עיר של סדרות מוירות עם שם דמות, שם סידרה. 6. "הדרך אל המבוך הוא האור הזורח".

Reutk

Active member
אניייי

1.רעות 2.נילס לוני טונס טזמניה 3.רגראטס מפלצות אמיתיות טום וג'רי 4.יש לי שגעונות כאלה שאני חייבת שכול ילך כמו שאני אוהבת ואני מוציא את כולם מכלים אם זה לא קורה 5.גמדענק נשמע טוב וגם צ'אט

Moondust

New member
בבקשה../images/Emo41.gif

1. מרב 2. סדרות נוסטלגיה: פיף ותלתול, אי הדובים, חבורת הצב המעופף, שאלתיאל קוואק, החתולים הסמוראים, אליס בארץ הפלאות. (אז אמרו שלוש! גם ככה עשיתי צמצום קטלני! בהה!) 3. סדרות אהובות: פרוטס באסקט, אינויאשה והשבט. 4. אני זוכרת בעל פה כל שיר מסדרה מצוירת שראיתי אי פעם, יכולה לצטט סרטים שלמים בעל פה. 5. גמד ענק יהיה נחמד.

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

1. שם (אמיתי): שי 2. סדרות נוסטלגיות (שלוש): חבורת הצב המעופף, הפוני הקטן, נילס 3. סדרות אהובות (שלוש): המומינים, נילס, ארתור 4. משהו קטן על עצמי: לאדעת... 5. הצעה למשחק לגיבוש: אין

../images/Emo26.gif

1. שם:הדר 2. סדרות נוסטלגיות (שלוש):פלפלת,בולי,שאלתי 3. סדרות אהובות (שלוש):המומינים,ארתור,בולי 5. הצעה למשחק לגיבוש:הגמד והענק! אני בעד!

shacta man

New member
גמני

1. אביחי 2. מוש השור, בינבה, משפחת קדמוני,דאקולה,כוח המחץ, רובוטריקים 3. סימפסונס, רן וסטימפי, ג'וני בראבו, פאוורפאף גירלס 4. ספונטני ורגיש 5. אמת או חובה

ב ס ל י

New member
אני עכשששששיו!

1. נעמה (כולם קוראים לי ביסלי. בגלל ששם המשפחבה שלי מזכיר ביסלי..
) 2. לא חשבתי על זה.. נוסטלגיות!? 3. דרגון בול Z
, יוגי הו ובובספוג, (מניקולודיון) 4. נודלתי לעסקים, ושתיתי כוס שלמה של מרטיני (כוס גדולה!) בגיל 11. ו...זהו..

למעלה